Şimdi Ara

CS:GO FPS yüksek olmasına rağmen kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
45.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba şimdiden konuyu dikkate alanlar ve cevap vericekler için teşekkür ederim.
    Sorunum şu:
    Eskiden bilgisayarımda 100 fps alırken oyunu akıcı oynayabiliyorum.Ancak bilgisayara format attım ardından oyunda değişiklikler yaptım ve 190 - 220 fps arası oynuyorum ama oyun akıcı değil.Çoğu zaman 160 fps ye kadar düşüyor ve düşmeden dolayı kasmalar geliyor.Zor oynanıyor.100 fps de iken akıcı oynarken 190 fpsde akıcı oynayamıyorum.

    Bilgisayar özellikleri:
    8 gb ram
    2 gb ekran kartı
    60hz ( laptop )

    OYUN İÇİ GÖRÜNTÜ AYARLARIM:
    http://i.hizliresim.com/9VaZjr.png

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynapticsFA -- 1 Mart 2015; 16:27:06 >







  • Güncel! Yardım lütfen
  • Laptobun modeli nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenova
  • yan yatır.

    edit: şaka şaka 16:9 16:10 filan ekran çözünürlükleri varya onları sırasıyla dene. büyük ihtimal olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sAssaren -- 1 Mart 2015; 12:56:55 >
  • Laptop fazla ısınıyor olabilirmi? Bu yüzdende kasma yapar. Ayrıca oynadığın görüntü ayarlarının bi ss ni atarsan bi yanlışlık varmı bakarız.
  • Bence rate ayarlarından dolayı.Girdiğin serverlarda oyunlarda yüksek choke loss falan alıyorsan bilgisayarın kasabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 1 Mart 2015; 13:35:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SynapticsFA

    lenova

    Markası demedim lenovonun hangi modeli biraz ayrıntı istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -high özelliği yazılıysa kapat
  • Monitorun en fazla kac hz destekliyorsa oyun ici ve disinda ayni cozunurlugu kullan. Ayni cozunurlugun farkli hz secenekleri olabiliyor. Ornegin; 1024x768 60hz 75hz 85hz gibi. Birde oyundaki video ayarlarindan Multi-core Rendering'in acik oldugundan emin ol tum ayarlari LOW tut.
  • Ayni sorun bende var Lenovo z500 kullaniyorum.Fps 180-190 arasi dolaniyor bazen sislerden dolayi 90-100 civarina kadar dusuyor ve kasma oluyor.

    Grafik ayarlarini yuksege alinca 70-80 fps alabiliyorum ancak oyunda azda olsa kasma oluyor. fps_limit 61 ya da 60 yaparsam fps sabitleniyor ancak goruntude yirtilma oluyor. Dikey esitlemeyi acarsam hersey cok guzel oluyor fps 60'a sabitleniyor ne bir kasma ne de yirtilma oluyor ama bu seferde fare de gecikme oluyor fareyi hareket ettirirken bir agirlik hissediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 fps iyi daha ne istiyosun ben 40 fps anca
  • Eğer sisdeyken en düşük 90 alıyorsanız max_fps 95 yaparak sorunu çözebililirsiniz. 60 daki kadar yırtılma olmaz sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chepni21

    Eğer sisdeyken en düşük 90 alıyorsanız max_fps 95 yaparak sorunu çözebililirsiniz. 60 daki kadar yırtılma olmaz sanırım.

    Buyrun ekran ayarlarım bunlar:
    http://i.hizliresim.com/9VaZjr.png

    Isınması imkansız bence.Soğutucu mevcut.
    Tekrardan hatırlatmak istedim.Laptop oldugu için 60 hz.
    @aglnycpa; yazılı değildi.
    @ŞAhin; ss yi attım buyur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynapticsFA -- 1 Mart 2015; 16:24:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAhin

    Laptop fazla ısınıyor olabilirmi? Bu yüzdende kasma yapar. Ayrıca oynadığın görüntü ayarlarının bi ss ni atarsan bi yanlışlık varmı bakarız.

    ss yi attım buyur ilgin için teşekkürler.
  • SynapticsFA S kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük pek etki etmiyor fps ye. Siz oranı 16:9 seçin çözünürlüğü de en yüksek seviyeye çıkarın. Sonra oyuna girip smoke içinde en düşük ne kadar fps alıyorsanız konsola "fps_max x" x yerine o sayının biraz üzerinde bir değer yazın.
  • 16:9 veya 16:10 çözünürlük denediniz mi?
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    denemedim bir deneyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f0rest

    16:9 veya 16:10 çözünürlük denediniz mi?

    denedim ancak aynı.
    Ayrıyetten fark ettimki adamlar yürürken hafif titreme var adamlarda.
    Aynı zamanda bende rakip veya kendi takım arkadaşlarımı gördümmü ani fps düşmeleri oluyor ve bundan dolayı kasıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SynapticsFA

    quote:

    Orijinalden alıntı: f0rest

    16:9 veya 16:10 çözünürlük denediniz mi?

    denedim ancak aynı.
    Ayrıyetten fark ettimki adamlar yürürken hafif titreme var adamlarda.
    Aynı zamanda bende rakip veya kendi takım arkadaşlarımı gördümmü ani fps düşmeleri oluyor ve bundan dolayı kasıyor.

    Maksimum fps yi değiştirin demiştik ama görmediniz sanırım oranın fps ye çok büyük bir etkisi yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.