Şimdi Ara

Cs Go drop sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    yaklaşık 1-2 haftadır cs go'da drop sorunu yaşıyorum bu işin başlangıcına gelecek olursak rdr 2'yi kurdum ve rockstar launcher sorunu yaşadım çözüm denemeleri yaparken birinin disk adını değiştirdiğini gördüm ve D: diskini E: yaptım fakat bütün oyunlar D: diskindeydi steam falan biraz saçmaladı ama disk adını düzeltince düzeldi. Aynı zamanda ekran kartı driver'ini de yani radeon software'yi de güncelledim.

    ve cs go'yu resmen 15 ping ile oynamaya başladım aşırı bir drop sorunu yaşadım rockstar launcher sorunu olduğu için de direkt format attım.


    Malesef sorun tam anlamıyla çözülmedi az da olsa drop sorunu yaşıyorum ve bu gerçekten can sıkıcı hale geldi. görüntü ayarlarından tam ekran yapınca 144 mhz'e sabitlendiği için baya düzelir gibi oluyor fakat 2-3 açılmadan birinde monitör uyumsuz mod 2560-1440 d-port'ta açıın gibi yazılar geliyor ve restart atmadan düzelmiyor (bunun çözümünü bilen varsa da yazarsanız çok sevinirim samsung monitör)


    bugün msi afterburner'i kurup incelemeye başladım ama gpu kullanım yüzdesinde öyle bir anormallik görmedim bazen %50 falan oluyor ama drop yaşadığım zaman değil, ayrıca ram mhz'i 800 mhz yazıyordu buna anlam veremedim ve dxdiag'dan ve görev yöneticisi performans bölümünden baktığımda 16 gb ram'in 8 gb'ı ekran kartına paylaşıldığını gördüm. görev yöneticisinde ram mhz'i 2666 yazıyor fakat speecy programını kurdum 1333 mhz gözüküyor. Msi afterburner 800 mhz gösteriyor iyice kafam karıştı.


    Bilgisayara daha 1 hafta önce format attım tertemiz hiçbir ayar yapmama ma rağmen nasıl böyle oldu bilmiyorum.



    Cs Go drop sorunu [ÇÖZÜLDÜ]


    Cs Go drop sorunu [ÇÖZÜLDÜ]


    Cs Go drop sorunu [ÇÖZÜLDÜ]



    Edit:

    Cs Go drop sorunu [ÇÖZÜLDÜ]


    Cs Go drop sorunu [ÇÖZÜLDÜ]


    Bunlarda cpu-z ve occt testleri galiba bir sorun yok 1333 mhz konusunuda araştırdım galiba yarısı yazıyormuş yani bir problem yok

    o zaman bu drop sorunu nereden geliyor :) ayrıca rdr 2 vb. oyunları sorunsuz oynayabiliyorum.


    EDİT 2: Buraya yazdığım monitör sorunundan sonra monitör ayarlarını incelerken monitör bağlantı hızının sürekli 144 hz 75 hz 6x hz sürekli olarak değiştiğini gördüm sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünerek bütün ayarları sıfırladım ve düzeldi :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 16 Temmuz 2021; 19:8:38 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.