Şimdi Ara

CS GO DA OLUNCE ÖZELDEN KÜFÜR EDEN VELEDİ İFŞA ETMEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler akşam akşam bir bordo klavyeliyle karşılaşmış bulunmaktayım bu steam profili :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198115804544/

bu arkadaşa nasıl ulaşabilirim ? Steamde adı mehmet cambaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 29 Temmuz 2016; 20:25:38 >

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • bu kadar kolaylaştı işte millete küfür etmek doğru söylüyosun hocam en fazla ilkokula giden bi çocuk

23 yaşındayım şimdi gidip liseliyi dövsem suç, biyere şikayet etsem 16-17 yaşında max hiçbişey olmayacak. o yüzden elden yapacak birşey gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buyur üstaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 5 Nisan 2016; 21:03:43 >
  • bizzat şahit oldum, casual da ergenin biri anı avrat sövüyodu. narkotik sq veya asosyalgenclik değil, öylesine bi server. neyse oyunu oynuyoruz en sonunda adamın biri (30lu yaşlarda) açtı mikrofonu kardeşim sesini aldım videonu kaydettim merkeze raporu verdim yarım saat içinde seni almaya gelcekler dedi inanmadı çocuk. sonra devam ettik. çocuk başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyo öyle böyle değil. veled yalvarıyo resmen özür diliyo adamda kararlı. sonra çocuk fazla idle kalmaktan atıldı serverdan sonra bu adam herkesi ekledi mesaj attı.

dedi ki eğer bu ergenden şikayetçiyseniz karakola ifade vermeye gidin tazminat davası açılır dedi.(şahsı aşağılayıcı ve hakaret içeren sözler) adamla bayabi konuştum. bu adam dediğine göre 5-6 yıldır online platformlarda geziyor ve bu ergen gibi olanları avlıyormuş. kendisininde bilmem ne bilişim bölümünde memur olduğunu söyledi artık doğrumu bilemeyeceğim

tek bildiğim bişey var, çocuğun korkudan ödünün b*kuna karışması... kısacası kimseye oyunda olsa bile küfrtmeyin hakaret etmeyin, bakarsınız uyuz birine denk gelirsiniz başınız yanar. benden söylemesi.

bu arada csgo +1,500 saat oynamışlığım, rankim Le isteyen eklesin maç atarız Steamid /iamtsundere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• savcılığa git şikayet dilekçesi ver
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.