Şimdi Ara

Cs:Go Ciddi Takım Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler lafı fazla uzatmadan başlayayım 251 win var 450 saat falan oyun sürem var uzun bir süre supreme oynadım smurf hesap açtım 30-40 maçta orda oynadım ama yeni rütbe sistemi yüzünden nova 1im kendimden utanıyorum şöyle bilgisayar başında uzun süre oyun oynayacak mikrofonu kulaklığı olan arkadaşları bekliyorum en az mg2 olursa iyi olur yani diyeceğim o ki baya ciddi bir takım arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Valla bn ciddi oynarim da pek rekabetciye girmiyorum rank yok ama fena oyuncu dgilim sana gelmm heralde

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Kardeş girmiyeceksen ne diye cevap atıyorsun

• Arkadas dusuncelerini yazmis. Tam emin olmadigindan sana gelmem heralde demis. Yazinin ucu acik. Ama genede Istersen gireriz diyo.

Bence sen bos cevap atiyorsun

• WonLt kullanıcısına yanıt
    ''Genede isterseniz gelirim''öyle birşey yazmıyor ve öyle bir anlamda yok sanada gelmem herhaldeden sen bunu anlıyorsun sana ne diyeyim ki ben

• valla aynı dert bende de var. 190 win var mg1 rank. nick : salihcei ekle istersen biz takım kurarız:)
  • : ) Cs Go Oyunum Olsaydi Gelirdim , Saglam Bir Oyuncu Olmama Ragmen cs go'ya Hala geciş yapmadim.. Başlarsam birakamam diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emır_turk_97

Oynamam demiyorum sen benle oynamazsin heralde diyorum bazilarinin takintilari var da rank kazan gel diye ondan dedim neyse umarım bulursun takimini iyi forumlar

• Kardeş Mg değilim Nova 2 ve Silver smurfum var, mikrofon kulaklık falan var istersen ekle oynayalım.

http://steamcommunity.com/id/Berkay1453/
  • quote:

Orijinalden alıntı: salom

valla aynı dert bende de var. 190 win var mg1 rank. nick : salihcei ekle istersen biz takım kurarız:)

Hocam kusura bakmayın sınav haftasına girdik bilgisayarı açamadım uzun süre cevap biraz geç oldu steam id atarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggays

Kardeş Mg değilim Nova 2 ve Silver smurfum var, mikrofon kulaklık falan var istersen ekle oynayalım.

http://steamcommunity.com/id/Berkay1453/

Hocam kusura bakmayın sınav haftasına girdik bilgisayarı açamadım uzun süre cevap biraz geç oldu ekliyorum hocam
  • Yeni rütbe sistemine geçildiğinden beri çok oynayamadım rütbem nova 2

Ekleyin oynayalım

steam id: GÖKTÜRKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 5 Mart 2016; 13:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emır_turk_97

Burası bir forum, arakdaşta ciddi oynadığını ama normal oyun attığını söylemiş.

Kimseye ''Niye mesaj attın'' diyemessin. Argo veya post kasma amaçlı bir mesaj ise şikayet edersiniz olur biter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.