Şimdi Ara

Cs go açılmıyor yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehhaba arkadaşlar cs go aldım dün steamden indi açtım ilk defa açılmak için kuruluyor diyor görev yöneticisinden açılıyor sonra kapanıyor ekran hiç gelmiyor doğrulama yaptım olmadı yeniden kurdum olmadı win 8 kullanıyorum hiç bir yerde yok araştırıyorum

• Directx yuklumu bilgisayarda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklü 11
  • C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive gir csgo.exe ye sağ tık özellikler uyumluluk w8 olarak ayarla büyük ihtimalle düzelecektir
  • @tolga789 Kardeşim w8 diye bir uyumluluk modu yok milyon kere denedim w7 falan filan olmuyor tekrar indiriyorum ama sanmıyorum sonuç aynı olacak para yandı gibi
  • aynısı bizim arkadaşta da var biz de çözemedik.
  • Aynen kardeşim ya ne saçma bişey 24 lira para verdim açılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC res atıyor yardım lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steama girip kütüphane cs go sağ tık özellikler üste sekmelerden yerel dosyalar oyun belleği doğrula birde öyle dene bakalım
  • Kardeşim yazdım ya doğrulama yaptım hatta bir daha indirdim kurdum yine olmadı açıldığı gibi kapanıyor oyun @tolga789
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105808540/tm.htm şu konudakileri bir denesene olcakmı bakalım
  • yok kardeşim ya açılmıyor lanet olası oyun o kadar para verdim bir sürü şey denedim en sonunda format atıcam @tolga789
  • Yokmu yardım eden arkadaşlar bir el atın gerekirse teamviver filan veriyim yardım edin lütfen güncell
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.