Bildirim
CS 1.6 Server Kursam | Modem Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Modem le alakası yok PC hep acık kalmalı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kenshi
Modem le alakası yok PC hep acık kalmalı.
Peki PC ile sunucunun ne alakası var ? -
Bir pc i sunucu olarak kullanabilirsin. Bunu ayarlamana yarayan anlatım dökümanları var nette. Ama sen yeni modem aldım demissin orda anlatım bozuklugumu var ? Bir pc ve modemi 7/24 acık tutucam desen neyse. -
Pc nin açık kalmasına gerek yok aslında bunların makinaları var onlar açık kalsa pc kapalı kalsa da olur. -
Son olarak dediğiniz , olmuyor yani dimi ? Olsaydı herkese bir sunucu armağan ederdim -
Olmuyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
Son olarak dediğiniz , olmuyor yani dimi ? Olsaydı herkese bir sunucu armağan ederdim
olmuyor olsada pek iyi olmuyor :) kendim bizzat denedim yaptım çok iyi bir bağlantın olucakki 6 7 kişi bir arada oynayabileceksin 1024 ile 4.kişi girdiğinde ping fırlıyor :) ama çok basit birşey aslında hlds yi kurup istediğin zaman 2 arkadaş server porblemi olmadan bağlantı hariç lan game gibi oynayabilirsin hlds kurup modeminde port açtınmı 2 dk da server hazır eğer kurmak istersen yardımcı olabilirim hlds server kurulumu die araştırma yap googlede sxe bile kurabilirsin. -
Bilgisayarınıza HLDS yazılımı kurup gerekli port ayarlarını yaptıktan sonra kendi dış ipnizi vererek oyuncu bulabilirsiniz.
Yalnız 2Mbit ve üstü ADSL bağlantınız olması lazım,yoksa 2-3 kişi anca oynarsınız.
Oyun serverinin doğrudan modemle alakası yok,server dediğiniz şey HLDS isimli programdır,ve bilgisayar kapalıyken programı açık tutmak elbette ki
mümkün değil. -
Teşekkürler bilgilendirme için , büyük ihtimalle yapamayacağım , vazgeçtim . İnternet 1mbit olduğu için olmaz ama belki 2mbit'e yükseltebilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
Ücretsiz cs 1.6 serveri kursam benim makinamdan , bilgisayarı kapatınca server kapanıyor ya , ben yeni modem aldım , bu modem hep açık , hiç kapanmıyor ve internet her zaman açık . Server açsam hep açık kalır mı normal serverlar gibi ?
Çık o tripten evden olmaz o iş.
25 ytl ye vsp satan yerler var al bi tane bak keyfine 7/24
Ne net kopar nede ip değişir.
Pc de kapanmaz Serverda.
(Vsp: Bir Makinanın Parçalara Bölünmüş Halidir. Türkiyede Hatlar ve Makinalar Pahalı Oldugu İçin
Vsp Kiralamak Daha Mantıklıdır.
Örneğin: 8gb Ram li bir makina varsa. Makina 4e bölünüyor. 4 Ayrı Sanal Pc Olmuş Oluyor.
Kullanıcı başına 2gb Ram düşüyor.
4 kişiyede farklı kullanıcı hesapları ile aynı makinada satılıyor.
25-50 ytl gibi cazip fiyatlarla makina sahibi olabilirsiniz.
Biraz fazla detay'a girdim ama bu konulara yabancı arkadaşların faydalanmasını
temenni ediyorum.)
-
25YTL'Lik VPS ile ancak 16 kişi felan oynatılabilir herhalde aynı anda.O da belki... Ayrıca, yurtdışı olur gnelde ucuz olanlar,bu yüzden de gecikme süreleri yüksektir biraz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X