Şimdi Ara

CS 1.6 indirme ve Lan Bağlantısı Kurma ?!?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş yerinde 4 Laptop ile modem üzerinden lan bağlantısı kurarak kapışmak istiyoruz. Arkadaşım 1 tane cs 1.6 indirdi. Lan bağlantısı bazen kuruluyor bazen kurulamıyor. Neden kurulamadığını anlayamadık.

    (Belki Laptop'ların birbirini görmemesinden olabilir çünkü bazen ağ da laptoplar birbiririni görmüyorlar ve ben bunun nedenenini bilmiyorum.)

    Konumuza dönecek olursak, Temiz bir cs 1.6 'yi nereden indirebiliriz ? Lan kurulumu konusunda Youtube 'da anlatılanlar dışında bilmemiz gereken bir şeyler var mı ?



  • Konuyu hortlatmış olacağım ama bu sorunu çözebildinizmi? Aynı konu bendede mevcut, aynı modeme kablosuz olarak bağlı 2 laptop üzerinden bu oyunu karşılıklı olarak oynamak istiyoruz ayarlamasını nasıl yapabilirim bilginiz varmı ?
  • Wireless ağ paylaşımı her zaman stabil olmaz. Bunu en sağlıklı şekilde Hamachi ile yaparsınız. Sanal bir sunucu ortamı kurarsınız, ilk bilgisayar oyun kurduğunda yerel ağ üzerinden erişebilirsiniz.

    Google'a Hamachi yazınca çıkıyor, eskiden kayıt gerekmiyordu size otomatik kullanıcı adı-parola atıyor, diğerleri sizin ağınıza katılmak için linke tıklayıp giriyor (teamviewer kadar kolay kullanımı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.