Şimdi Ara

Cs 1.6 Hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 1.6'da oynarken bir sitenin bir server'ına girdim , ondan sonra o server'ın reklamı arka planı felan benim 1.6'ya geçti , şimdi oyun bozuldu yeniden indirdim herşeyi sildim yaptım felan hala oyunda sorun var girince yazılar gözükmüyo konsol felan açılıyo ama hiç yazı yok yukarda da otomatik o server'ın reklamı var , anlamadım ben herşeyi sildim hala nasıl reklamı arka planı felan duruyor ? Arkadaştan oyunu aldım en son çözüm olarak , o da olmadı , araştırdım bulamadım çözümü nedir?

özet : yazılar gözükmüyor herşeyi denedim olmadı

• Beyler bilen yok mu regeditten bile sildim başka yerden yükledim gene olmadı
  • Oyun klasöründe ki her şeyi sil belki bir belge bütün oyunu etkiliyordur, farklı yere kur oyunu ve oyunyöneticisinde indirmeyi dene non-steam ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Oyun klasöründe ki her şeyi sil belki bir belge bütün oyunu etkiliyordur, farklı yere kur oyunu ve oyunyöneticisinde indirmeyi dene non-steam ise

Sorunu çözmüştüm ama zaten benim yaptıklarımı söylemişsiniz öylede çözülmemişti kurarken kayıt defterine kaydetme diyince düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meleklerimin

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Oyun klasöründe ki her şeyi sil belki bir belge bütün oyunu etkiliyordur, farklı yere kur oyunu ve oyunyöneticisinde indirmeyi dene non-steam ise

Sorunu çözmüştüm ama zaten benim yaptıklarımı söylemişsiniz öylede çözülmemişti kurarken kayıt defterine kaydetme diyince düzeldi

Tamamdır bana da öyle bir şey olmuştu yeniden silip farklı yükledim çözülmüştü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.