Beyler ben 1.6'da oynarken bir sitenin bir server'ına girdim , ondan sonra o server'ın reklamı arka planı felan benim 1.6'ya geçti , şimdi oyun bozuldu yeniden indirdim herşeyi sildim yaptım felan hala oyunda sorun var girince yazılar gözükmüyo konsol felan açılıyo ama hiç yazı yok yukarda da otomatik o server'ın reklamı var , anlamadım ben herşeyi sildim hala nasıl reklamı arka planı felan duruyor ? Arkadaştan oyunu aldım en son çözüm olarak , o da olmadı , araştırdım bulamadım çözümü nedir?
özet : yazılar gözükmüyor herşeyi denedim olmadı
Beyler bilen yok mu regeditten bile sildim başka yerden yükledim gene olmadı
Oyun klasöründe ki her şeyi sil belki bir belge bütün oyunu etkiliyordur, farklı yere kur oyunu ve oyunyöneticisinde indirmeyi dene non-steam ise
quote:
Orijinalden alıntı: SevimliKedicik
Oyun klasöründe ki her şeyi sil belki bir belge bütün oyunu etkiliyordur, farklı yere kur oyunu ve oyunyöneticisinde indirmeyi dene non-steam ise
Sorunu çözmüştüm ama zaten benim yaptıklarımı söylemişsiniz öylede çözülmemişti kurarken kayıt defterine kaydetme diyince düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: Meleklerimin
quote:
Orijinalden alıntı: SevimliKedicik
Sorunu çözmüştüm ama zaten benim yaptıklarımı söylemişsiniz öylede çözülmemişti kurarken kayıt defterine kaydetme diyince düzeldi
Tamamdır bana da öyle bir şey olmuştu yeniden silip farklı yükledim çözülmüştü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme