Arkadaşlar 2 pcdede denedik 64 bit lik win7 home premimum. Bi çok farklı siteden indirmeyi denedik ama olmuyo. Ne Türkçe oluyo ne de bot oluyo. Arkadaşla lana bağlanıp botlarıda atıp kapışmak istiyoduk ama bot atamadığımızdan ikimiz kaldık. Bana bi yol gösterin. Steamdan orijinal alalım dedik öyle alınca bot ile oynayabilir miyiz? onuda çok merak ediyoruz. Eğer orijinal alıp hem rahatça online hemde rahatça botlu oynayabileceksek almaya hazırız. Ama farklı bi çözüm yada özele atabileceğiniz anlatımı tam denenmiş ve doğru bi link atarsanızda sevinirim. Yardım lütfen :)
Orijinalde sorunsuz oynarsınız...
İndirimleri bekleyin. Ben cs complote paketİ 7 dolara yani 13 kusur tl ye almıştım mesela. İcinde cs 1.6, cs source ve diğer eski cs serileri bulunuyor. Orj oynamanın keyfi bir başka tavsiye ederim ;)
Ama kısa süre Bot denemek istiyorsanız netten zbot diye aratırsın. İndirdiğin dosyayı tek tek coPy paste yaparsın.
Cok tesekkurler usta. O zaman orijnal alip keyfimize bakmak en iyisi. Yalniz verdigin bot yontemi korsan icinmi gecerli yoksa orijinal icin mi gecerli onu anlayamadim. O z boot dediginiz hangisiyle kullaniliyo onuda derseniz sevinirim :)
Dostlar tek merak ettigim orijinalde orijinal olarak bot var mi? Onuda ogrenebilirsem rahat alicam.
Arkadaslar biz niye calistiramadik bunu col merak ediyoruz bi soyleyin ikimizde evde calistirip oynadigimiz oyunu simdi niye acamadik.
ya arkadaş bırak çalıştırmayı indiremedim bile ezq ezq 1.5 oynuom
condition zero da (1.8) original bot var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme