Şimdi Ara

Cs 1.6 Aşırı kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben cs oynayamıyorum deli oluyorum lütfen yardım edin !

Şimdi bilgisayarı açıyorum Sxe açıp oyuna giriyorum bi sorun yok sonra oyundan çıkıyorum oyunu belli bi süre sonra tekrar açtığımda müthiş bi kasma oluyo bırakın mapa girmeyi quite bastığımda yes no 12 sn sonra geliyor bilgisayara reset atıyorum öyle giriyorum ama bazen res attığımdada gene aynısı oluyo buyrun fps yede bakın resim çektim.

Cs 1.6 Aşırı kasma

• Merhaba,

Bu kasma başladığı anda, görev yöneticisini açıp işlemci ve RAM'e yüklenen yazılımı bulman ona göre çözüm yolu araman lazım. Bu şekilde sadece ekrana bakar durursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Bu kasma başladığı anda, görev yöneticisini açıp işlemci ve RAM'e yüklenen yazılımı bulman ona göre çözüm yolu araman lazım. Bu şekilde sadece ekrana bakar durursun.

Nasıl yapacam
  • "CTRL+ALT+DELETE" kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açın. Görev yöneticisinden uygulamalar kısmına gelerek aşırı RAM ve işlemci tüketen yazılımı bulabilirsiniz.
  • modifiye edilmiş bir oyun clienti kullanıyorsun belki sen çıktıktan sonra retry komutu saydırıp duruyordur:)Düzgün bir siteden indir virüslü de olabilir.
  • Arkadaşa katılıyorum sendeki counter strake modifiye edilmiş başka bir sitede indirmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

"CTRL+ALT+DELETE" kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açın. Görev yöneticisinden uygulamalar kısmına gelerek aşırı RAM ve işlemci tüketen yazılımı bulabilirsiniz.

Aşırı ram ve işlemci tüketen yazılım yok en yükseiğini Cs tüketiyor 55.xxx ksüsratlı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-gen-x

modifiye edilmiş bir oyun clienti kullanıyorsun belki sen çıktıktan sonra retry komutu saydırıp duruyordur:)Düzgün bir siteden indir virüslü de olabilir.

Oyunyöneticisinden indirdim
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.