Şimdi Ara

Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
5
Favori
26.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • altın varken bitcoini kim takar.altın sen yokkende vardı sen olmayıncada olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: ßekir


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

    3 kat? 1800 1900 olan RX580 2500'e geldiğinde mi üç kat fiyat artıyor? Biraz önce sahip olduğunu bahsettiğin grafik okuma önce biraz matematik veya piyasa bilgisi lazım...

    Doğa teröristi? Senin imzandaki sistemlerin, araban (grafik okuma yeteneğinle biraz önce böbürlene böbürlene yazdığın) güneş enerjisi ile mi çalışıyor? Ha bir de doğayı betonlaştırma, kaçak yapılaşma ve başarısız kentleşme, aşırı petrol tüketimi bu kazı işinden önce geliyor sanki. Bir de terörist kelimesini bu şekilde kullanmak maalesef biraz - haddini bilmemek.

    Her neyse, herkesin düşüncesi kendine.



    Tartıştığın üye borsa forumunda da böyle konuşuyordu. Yazılım var algoritma var diyordu dandik hisseleri delicesine savunuyordu. Oradaki üyelerden fırçayı yemişti hatta yanılmıyorsam parayla tahmin satanlardan biri. Kimse yüz vermedi çekti gitti.
    Bakma sen öyle ekran kartı alamayan ergenler gibi konuştuğuna.Alakası yok kendine taraftar toplamak için doğa,madencilik falan diyor.

    Bi taraflarından uydurma, o dediğin forumlarda üyeliğimi bulup kanıtlamayan şerefsizin önde gidenidir! Sözde yazdıklarımı bulmaktan bahsetmiyorum bile, sen önce olmayan o üyeliği bul!

    Ne kadar haysiyetsiz insan var ortalıkta, başkalarına iftira atmaktan, yalan söylemekten yüzü hiç kızarmayan utanmaz, arlanmaz...


    Şimdi işim yoktu senle uğraacağım vakit harcayıp mesajları arayacağım öyle mi? Kesin konuşmadım orada zaten.
    Sen şimdi bırak bu doğa, moğa işlerini de gerçek sebebini söyle. Borsadan bilmem kaç para kazandım diyen biri harçlığıyla para biriktirip ekran kartı alamayan ergenler gibi konuşmaz. Ne oldu? Kripto para piyasasına girmek istedin de giremedin mi? Treni mi kaçırdın derdin bu mu?
    Öyle grafikler koyup algı yapma. Borsa bilen biri böyle şeylerle uğraşmaz parayı vuran vurdu. Sanki sen borsada hisse alınca ömürlük alıyorsun. Kar görünce satıyorsun tabi. Zamanında tanesini 200 liradan alan arkadaşım var her türlü müthiş karda.
    Borsadan ev, araba alan biri burada gelip ekran kartı piyasası, mining yapanlar diye çemkirmez. Sana ne bu konulardan? 3-5 veledin desteğini alıp nereye varacaksın?


    İftira atıp ispat edememek şerefsizlik değildir de nedir?

    Sen önce attığın iftiranın kanıtlarını sun, sonra yanıtları da alırsın...



    Başkasına veled diyenin yaşına bakmak lazım önce...
  • bitcoin 100 den fazla öldü bugüne kadar.İlgilenmeyen bilgisiz arkadaşlara söyliyeyim market döngüsüdür bu.Artar arkasından azalır sonra yine artar azalır ama yoluna devam eder.Dünya ekonomisi bu kripto paralarla bir değişim geçiriyor.Siz oyun oynayasınız diye bu durmaz
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Git grafiklere bak da döngüyü gör... Kırılma noktasından beri sürekli düşüyor, sürekli düşüyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßekir

    Git grafiklere bak da döngüyü gör... Kırılma noktasından beri sürekli düşüyor, sürekli düşüyor...

    Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın!
  • O fahiş fiyata kart satanları ben Mining bitince göreceğim..

    Yalvarıcaklar zamanında teklif ettiğimiz fiyatların yarısına o kartları satmak için...

    Ayaklarımıza kapanacaklar, ne olursunuz alın diye. Ama, bu sefer de ben onların yüzüne tükürecem..

    Sürüm sürüm sürünsün köpekler.....
  • t4nr kullanıcısına yanıt
    Olay bitcoin üretip üretememe ya da kişilerin para kazanıp kazanamaması değil. Biz bitcoinci tayfa yüzünden bilgisayar toplayamıyoruz, ekran kartı bulamıyoruz ve değerinin misli misli üstünde fiyatlarla karşı karşıya kalıyoruz. Son tüketici olarak bana zararı olacaksa e kusura bakmasın kimse umrumda olmaz, batıp gitmelerine de sevinirim. Kazanacaksa bana zarar vermeden kazansın, az ötede kazansın. Mesela borsada kazansın. Ayrıca sanki çok zengin ülkeyiz de bitcoin üretebilmek için berbat alım gücüyle, fakir kurla, bir dünya elektrik masrafıyla bitcoin üretiyoruz. Her kuşu öptük bir leylek kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Şubat 2018; 1:2:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßekir

    Git grafiklere bak da döngüyü gör... Kırılma noktasından beri sürekli düşüyor, sürekli düşüyor...

    al sana grafik
  • BTC tam bir saçmalıktır lakin her zaman para grafiği çizer. İsterse 30.000 Usd ye çizer ordan döşer isterse 2000 Usd ye düşürür elindekini toplar. Borsada en azından aldığın malın karşılığı var, temettüsü var vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN


    quote:

    Orijinalden alıntı: ßekir

    Git grafiklere bak da döngüyü gör... Kırılma noktasından beri sürekli düşüyor, sürekli düşüyor...

    Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın!

    Bir türlü idrak edemediğiniz şey bu grafiğin kırılma noktasına kadar aşağıdaki gibi sürekli yukarı doğru gitmesi gerektiğidir, çünkü mining zorluk seviyesi sürekli artıyor, düşüşe geçtiği an zarar başlar ki şuankine düşüş demek ne kelime, 20K seviyesinden 6Klara kadar indi....

    Olaya at gözlükleriyle bakmayı bırakın artık, belki zor kabullenmek ama gerçekler acıdır...

    Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

    bitcoin 100 den fazla öldü bugüne kadar.İlgilenmeyen bilgisiz arkadaşlara söyliyeyim market döngüsüdür bu.Artar arkasından azalır sonra yine artar azalır ama yoluna devam eder.Dünya ekonomisi bu kripto paralarla bir değişim geçiriyor.Siz oyun oynayasınız diye bu durmaz

    Bunların vizyonu bunu anlamaya yetmez, uğraşma:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım haber teknoloji sitesinde geleceğin para birimini ve teknolojisini yerden yere vuruyoruz.

    Evet tamda teknoloji sitesinde teknolojiyi kotuluyoruz.

    Ekran kartı fiyatları arttı eyvallah. Fiyatlar arttı diyede bir teknolojiyi ve "geleceğin para birimlerini" kaldırıp çöpe atamayiz. lot diyoruz ovuyoruz nasıl bir teknoloji bu diyoruz BlackBerry geleceğin lot teknolojisinde başı çekmek istiyor hepimiz okuduk peki iota hiç inceledinizmi? Okuduğunuz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs09gs09

    Az bi bitcoin aldim satmaya niyetim yok 10 yil beklesin :)

    ben az evel bi miktar daha aldım hocam. zula da beklesin.
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    at değilim merak etme at gözlüğüyle bakmayı bilemem ama sen biliyorsun belli.Şunu söyliyeyim bankalar hükümetlere baskı yapıyor çünkü durumun ciddiyetinin farkına vardılar ama blockchain teknolojisinin önünde duramazlar.Mecbur adapte olucaklar sonunda olamayan elenicek.Yaf siz bitcoin yükselirken nerdeydiniz?Heralde hasetlikten keşke alsaydımlardan içinizde gizli bir nefret oluşturmuş.Düşünce birden fırsatçı patojen gibi çıktınız
  • abicim biraz ağır olsan? Profiline göre 1993 doğumlusun, hani doğruysa bu biraz yaşına göre davran

    Hiçkimse blockchain teknolojisine çöp demiyor, şuanki sanal paralara ve bu balonlara çöp diyor, bunu da anla artık...
  • Hala bitcoin ve şuanki balon sanal para birimleri olmadan blockchain teknolojisinin var olmayacağını sanan üstün zekalılar var...
  • sene 2011. 30$dan 2$ düsüyor btc. 30$dan alanlar kafasini duvarlara vuruyordu sinirden. Bügün 30$’dan alip sabredenler ne durumdalar hayal edebiliyormusunuz?İsteyen kafasını duvara vurur,isteyen ben oyun oynicam ama oynayamıyom ühü ühü der,ben dipten kademeli olarak topluyorum 2 sene sonra görüşürüz
  • Selamlar ;

    Arkadaşlar ekran kartlarının satılma sebebi crypto para sisteminin çökmesi vb gibi durumlar değil , Madencilik yapanlar için en kazançlı crypto para olan Ethereum bir kaç ay içinde madencilik altyapısını değiştirecek farklı bir sisteme geçecek artık güçlü ekran kartları kullanımı ihtiyacı olmayacak piyasaları takip eden ve araştıran madenciler de hazır piyasada bu konu fazla yayılmadan elimizdeki kartları okutalım diye düşündükleri için satıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn


    quote:

    Orijinalden alıntı: Omara

    arkadaşlar mining görmüş kartlardaki durum nedir acaba tam olarak?

    benim bildiğim %100'de 7/24 çalışıyor kazarken. hiç bir oyuncu için böyle bir durum söz konusu değil.
    eğer ki transistör ömrü aç kapa sayısına göreyse (ki öyle diye biliyorum), misal normalde 1 senelik kart %10 harcamışsa ömrünü bu kartlar %40-50 arasında harcamışlardır.
    çalışmaz değildir elbette, ama daha çok ısınır, verim kaybı olur, overclock kapasitesi azalır vs. vs.

    o kartlar performanslarını çoktan yitirmişlerdir. alıp kullanırsanız yükske ihtimal elinizde kalır. satan da zaten bunun için satıyo.
  • Hükümetler sanal paradan korkuyor. Doları inceleyin piyasada ne kadar var? ABD neye göre dolar basıyor ve ABD nin çin ve arab ülkelerine ne kadar dolar borcu var.

    Bu borçlara karşılık elinde ne var? (Fazladan bastığı dolar hariç) sanal para birimlerinde adet bellidir. Ne fazla ne eksik olur. Ve şeffaftır herkes takip edebilir. Transfer ücretleri çok düşüktür milyon doları birkaç cente yollayabilirsin. 7/24 havale yapabilirsiniz. Şuan bu paraların temelleri atılıyor. BTC belki biter ama tüm ülkelerin para birimleri olacak bu piyasada. Bugün BTC için balon diyen ülkeler ve kişiler patlayacak o zaman. Bkz. ABD.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.