Şimdi Ara

CRV Honda Connect Garmin Navigasyon Güncelleme Rezilliği !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2012 yılından beri garmin navigasyon kullanıyorum. Fakat 2015 te aldığım Honda Crv aracımdaki navigasyonu güncellediğim halde 2012 yılında kullandığım navigasyon güncellemesinden daha eski bir sürüm kullandığımı farkedene kadar... Önce önemsemedim Honda Kalitesi ve arabaya 150 bin verince. Sonra yaz tatilinde İzmire gittiğimde konak meydanına inerken kullandığım navigasyonun (yıllar önce Çift yön olan bir yol,son 2-3 yıldır tek yöne ayrılmış bir yol) beni tek yön olan bir yola sokup bir belediye otobüsü ile kafa kafaya getirene kadar.Kıl payı yırttık Ailemle ölümünün eşiğinden döndük.Taa ki Navigasyonu kaçırdım yanlış yola girdim diye düşünüp arabayı çevirince navigasyonun rota yeniden hesaplanıyor diye beni aynı yola sokmaya çalıştığını görene kadar !

    İşte o zaman jeton düştü. Hondayı aradım 6-7 dosya actırdım. Birçok kez konu hakkında servisler geri dönüş yaptı.Getirin güncelleme yapalım diye.Biz salağız yahttps://honda.garmin.com/honda/index.html adresinden güncelleme yapamıyoruz ya... Çok ısrarcı oldum bi mühendis dönüş yaptı yalvardım yakardım el tipi bir garmin navigasyon alıp aracla 50 km gidin aradaki farkı görürsünüz navigasyonunuz birt halta yaramıyor diye.Baktım servisten farkı yok adam resmi agızla bilindik martavalları okuyor.Umudumu kestim maalesef...

    Benim başıma gelenlerin başka birinin başına gelmemesi adına... Sorunun çözümünü buldum. araç navigasyondaki harita güncellemesini sisteme gömdüm.Ekranda hız göstergesi görünmüyor ama Şimdilik haritam tıkır tıkır çalışıyor. Bunu görünce sorunun kaynağının Garminde değil Hondada olduğunu anladım.Hondanın garminin elden çıkardığı artık işini görmeyen haritaları bedava verdiğihttp://garmin.openstreetmap.nl/ adresindeki güncelliğini yitirmiş harita ile honda crv aracımdaki yazılım hemen hemen aynı olduğunu gördüm... Ayrıca traji komik olan ise 5 yıl sonra hondanın benim bedavaya temin edebileceğim bu güncelleme için benden para edebileceği gerçeği : )

    Bu işten anlayan arkadaşlar verdiğim adreslerden bu anlattıklarımı doğrulayabilirler.
    En basiti honda garmin 2017.0 güncellemesi 230 mgbyte
    Araç navigasyon garmin 2017.4 güncelemesi 396 mgbyte

    hadi yine inanmayanlar varsa kendi aracımla her iki navigasyonla cektiğim görürntüyü izleyebilirler... Selametle
    https://youtu.be/zmdiD137a8U







  • Türkiye haritasının 2018.10 versiyonu çıktı bu arada, sanırım dün ya da bugün...

    Araçlardaki harita versiyonları genelde geriden ve pahalı geliyor, güncelleme için ciddi rakamlar talep ediyor firmalar.
    Kendi yönteminizi geliştirmeniz uygun olur.

    Türkiye (BAŞARSOFT) haritalarında ekranda yoldaki hız limitini göstermiyor, hız limitleri sadece Avrupa NAVTEQ kaynaklı haritalarda var.
  • Harita kesinlikle çok kötü. Güncelleme çok fena özellikle anadolu şehirlerinde felaket
  • pla_tonik P kullanıcısına yanıt
    araç navigasyondaki harita güncellemesini sisteme gömdüm.

    Bu kısmı anlamadım, güncel dosyaları ücret ödemeden indirebileceğimiz bir adres var mı? Siz torrent gibi bir yolla indirip USB'ye attınız sonra da araçtaki navigasyonu bu dosyayla mı güncellediniz?

    Bende de 2017 HRV var navigasyondan memnun değildim, bu verdiğiniz bilgi çok kıymetli oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteme gönme dediğiniz nedir. Garmin güncel dosyayı nasıl yüklediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç navigasyonunuz varsa ve avrupadan alınmış ise... Garmin express üyeliğiniz üzerinden güncelleme yapmışsanız.Araç navigasyonuna indirdiğiniz gmapsupp haritasını kopyalayıp hondanın usb içindeki .gmapsupp değiştirdiğinizde harita çalışır...Yanlız verilen haritalar açık kaynak kodlu olması lazım.Herzaman açık kaynak kodlu olmuyor iki sefer indirdiğim harita çalıştı diğer seferlerde maalesef başarısızlıkla sonuclandı. Türkiye disbitörü Baytekin üzerinden indirilen haritaların hiçbiri maalesef çalışmıyor.

    İndirdiğim Harita daha ayrıntılı ve stabil çalışıyor tek olumsuz yanı araçla giderken mevcut yoldaki hız sınırını göstermemesi... İndiremediğinizda yada bulamazsanız burdan mevcut haritayıda yayınlayabilirim...

    Öncelikle burdaki sorun honda crv lerin ingilterede üretilmesi ve navtec tabanlı haritaları desteklemesi. Ülkemizde ise başarsoft tabanlı haritalar kullanıldığı için baytekin haritaları çalışmıyor maaalesef.

    Zaten avrupa tabanlı haritaları içerdiği için 2017 diye 2013 tabanlı harita iteliyorlar millete. O yüzden güncel değilmiş gibi görünüyor. Oysa başarsoft yada baytekin ile anlaşsalar cillop gibi harita cıkarabilirler. Bu rezillikte biter. Yoksa garmin kalitesi tartısılmaz bir navigasyon sorun harita ile ilgili...




  • 2019 T1 harita güncellemesi gelmiştir. bilgisayara indirin rar dan çıkartın product_image klasörünün içindeki her 2 img dosyasını kopyalayıp usb ile pc'ye bağladığınız garmin navigasyondaki map klasörünün içine atın. hepsi bu... 2019 harita güle güle kullanın.. haritalar ücretsizdir... link aşağıda

    https://www.baytekin.com.tr/harita-guncelleme
  • Merhaba 2017 Model Honda CRV Aracımda'da aynı sorunu yaşıyorum 2020 sözde güncellemesini yaptım Kuşadasından İzmir Honda Terakki ye giderken beni defalarca otobandan çıkarmaya çalışıyor Terakki de yetkiliye durumu aktardım 2020 sürümü yüklü bu durumda müdahale edemeyiz 2021 sürümü için geldiğinizde biz yeni sürümü yükleyelim dediler .Hız göstergesi yok ,arkadaşımda civic aracın navigasyonu daha iyi çalışıyor onun modeli farklıymış.Yardım rica ediyorum.
  • en iyisi telefon, bunlara güvenilmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.