Şimdi Ara

Cruze 2.0 Dizel Stok Fazlası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
8.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son edindiğim bilgilere göre Chevrolet, Cruze 2.0 dizelin satışlarından umduğunu bulamamış ve şuan Türkiye genelinde 15000 adet Cruze 2.0 dizel stok fazlası olarak beklemekteymiş ve bayilere stokları bitirin talimatı verilmiş.

Bayiler şuan şirketler için %25den fazla indirim yapıyorlarmış 62bin olan aracını 44bine alınıyomuş.Yalnız bireysel kullanıcılara bu kadar indirim yaparlarmı onu bilmiyorum belki yıl sonuna doğru herkes için böyle bir indirim gelebilir stokları eritemesseler tabi.

• Hocam bence bu aracın satmama sebebi fiyatı değil. Yıllık mtv si. Mtv uygun olsa hemen alınır ama bu mtv fiyatlarıyla zor.

Yıılık 2.129,00 TL/12=177 TL aylık. 130 TL de aylık kaskosuna desen. Aylık 300 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenermaniac -- 12 Eylül 2012; 9:13:38 >
  • Fiyat olarak uygun ama vergiden, bir de 2.0 olduğu için satarken zorlanırım korkusu var.

Bizim ülkemizde olmaz olmaz bir motor vardır, o da 1.6 otomatik 110ps üzeri bir dizel motor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı almakla iş bitiyo mu? evet alıp kapının önünde yatıranlar için cruze mantıklı bi tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

arabayı almakla iş bitiyo mu? evet alıp kapının önünde yatıranlar için cruze mantıklı bi tercih

Kapının önünde yatırmak için de kimse o vergiyi vermek istemez.
  • Motoru çok güzel ama yıllık vergisi 2100 küsür tl olduktan sonra çok daha rekabetçi bir fiyat lazım satması için. Emisyona dayalı vergi gelirse ancak o zaman millet yüzüne bakar. Gerçi o zaman da alternatifler artınca Cruze'nin aradan sıyrılması için fiyat avantajını devam ettirmesi lazım.
    Yakında satış listesinden çıkartırlarsa şaşırmam.
  • fiyatı 20 bin tlye düşerse belki düşünülür.
  • yıl sonu benim arabayı verip bundan istesem ne kadar fark isterler ki
  • 44'e şahıslara da verseler mantıklı olur. Yıllık MTV'yi de 1.6 dizelin taksidi gibi düşünürsün...
    Gerçi forumda ilk çıktığı fiyatla ''Süper fırsat '' diyen yorumcular vardı. Onların yarısı bari almıştır herhalde.

Espark alışveriş merkezinde Chevrolet tanıtım yapıyordu. Mat grisi vardı. yılan gibiydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

yıl sonu benim arabayı verip bundan istesem ne kadar fark isterler ki

10 kağıt yater
  • Vergi sistemi değişmedikçe 1.6 üzeri araçlar ölü doğmuş bebek gibi...
    Bende 1.4 var keşke 1.2 veya 1.3 motor alsaydım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Vergi sistemi değişmedikçe 1.6 üzeri araçlar ölü doğmuş bebek gibi...Bende 1.4 var keşke 1.2 veya 1.3 motor alsaydım diyorum

+1903
  • Bu arabanın yol tutuşu da güzel .

bence makul bir fiyat ve araç. performans beklentisi olanlar için ideal diyebilirim. Tabi mtv farkı var , 2130-800 = 1330 /12 , ayda 110 tl gibi bir ek maliyet olur.

performans isteyen kişi için çok büyük rakam değil 110 tl , tabi yakıt tüketimine de bakmak lazım
  • Gayet makul. Vergi farkını araç fiyatı üzerine ekler gibi düşünün, 44 bine alıp aylık 110 lira taksit ödeyeceksiniz. Zaten fazlasıyla indirimli alıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 12 Eylül 2012; 11:16:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 62 Bin lira olan LTZ AT Sedanı 50 Bin liraya veriyorlarsa hemen alırım.
  • Tam kurcalamalık bir araba aslında,yazık oluyor.
  • Beyler böyle birşey varsa kesinlikle şahıslara vermezler.Şirketlere verip ellerindeki stokları tüketirler şirketlerde istedikleri fiyattan güzel bir kâr oranıyla satarlar.Şahıslara satmamalarının nedeni ise aracın piyasa değerinin düşmemesi.
  • Zevkli bir araç ama ülkemizde insanlar araçlarından zevk alamıyor maalesef
  • tek sıkıntı vergisi bence

1,6 motor bir araçla arada 3 katı fark var kimsede ödemiyor bunu haliyle
  • Vergi boyle ucuk olmasa alicisi cok olacakta nerde, Almanyada adamlar 1.6 yi dahi kucuk goruyor en az 1.8 diyor genel 2.0 ve uzeri kullaniliyor bizde performanstan yoksun kaliyoruz buna bu vergiyi verecegime neler alirim deniyor,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.