Şimdi Ara

CROSSFİRE OYNAYAN? OYUN TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lol ve grid oynuyorum ama sıkıyor artık. FPS de çok iyiyimdir. 2010 2011lerde falan wolfteam point s2 oynayan insandım. Sonra petacity(türk sv kapandıktan sonra rus,arap, ingiliz sv'lerinde oynadım) şimdi pek piyasada beğendiğim fps yok. açıkcası uzun zamandır takipte etmiyorum. Masaüstü pc varken cf yüklemiştim ama kasmıştı. Şimdi laptop var kasmaz. Oyunu indiriyorum ama sizce nasıl çok oynayan varmı veya şuan için hangi FPS oyununu önerirsiniz. Arkadaşlar CS:GO oynuyor çok velet var diyor zaten pek steam oyunu oynamam yani öyle anlaşmalı programlarla olan oyunları oynamıyorum.Ne tavsiye edersiniz bunu haricinde?



  • Merhaba CS:GO tavsiye edebilirim tabi ki demiş olduğun gibi oyun yaşı biraz düşük fakat arkadaş ortamı bulabilirsen harika ötesi zevkli olacaktır. Onun dışında hack and slash tarzı oyunlar seviyorsan grim dawn, path of exile önerebilirim. Futbol ile ilgileniyorsan ki sanıyorum ilgileniyosundur, football manager 17 16'yı tavsiye edebilirim.

    Youtube kanalıma beklerim..https://www.youtube.com/channel/UCbESeghC1behqE977EK4crQ Çeşitli videolar atmaya başladım elimden geldiğince farklı oyun videoları atacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toretto55 -- 22 Mart 2017; 16:56:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Toretto55

    Merhaba CS:GO tavsiye edebilirim tabi ki demiş olduğun gibi oyun yaşı biraz düşük fakat arkadaş ortamı bulabilirsen harika ötesi zevkli olacaktır. Onun dışında hack and slash tarzı oyunlar seviyorsan grim dawn, path of exile önerebilirim. Futbol ile ilgileniyorsan ki sanıyorum ilgileniyosundur, football manager 17 16'yı tavsiye edebilirim.

    Youtube kanalıma beklerim..https://www.youtube.com/channel/UCbESeghC1behqE977EK4crQ Çeşitli videolar atmaya başladım elimden geldiğince farklı oyun videoları atacağım.

    Bakacağım hocam saolun




  • Eskiden iyi oynardık ama şu an oynayan kaldımı acaba kitle şu an Cs GO oynuyor çevrendede oynayan vardır orlarda takılmak daha iyi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.