Şimdi Ara

Cross Climate 3 kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda ikinci el 408 aldım, üzerinde kışlıklar vardı, onları çıkartıp Cross Climate 3 taktırdım. Kışlıkları da ikinci elde satarım diye düşündüm ama Cross Climate 3 bana fazla uğultulu geldi. Yerine Continental Ultracontact almadığıma pişman oldum diyebilirim. Şimdi kışlıkları saklayıp, sıfır ayarında CrossClimate 3 leri ikinci elde zararına satmak mantıklı mı? Bu lastikleri kullananlar ses konusunda yorum yapabilir mi. Genel anlamda yaptığım bu lastik seçimi doğru mu emin olamadım. Ses konusunu ben mi abartıyorum bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • 4 mevsim lastikler uğultulu olur. kulağınız alışır bir şey olmaz zararına satmayın. çok iyi lastik almışsınız cc3. ben de goodyear vector4seasons cargo kullanıyorum ticari aracımda. memnunum.

kışlıkları satın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Temmuz 2026; 11:31:55 >
  • iki tesla aracımızda da cc3s kullanıyoruz. Ses konusunda süngerli lastiklerle neredeyse hiçbir farkı yok diyebilirim. Yol tutuş konusuna gelir isek sıcak asfaltta bir yaz lastiği kadar tutunamıyor (8/10) ancak ıslak zeminde sanki rayda gider gibi gidiyor araba (10/10).

• 408 de 20 bin km'ye yakın cross climate 2 kullandım. Yol sesini fabrikasyon e-primacy lere göre hissedilir derecede arttırmıştı ama kışlık herhangi bir lastikten de daha kötü seviyede değildi diye hatırlıyorum.

6 senedir GY 4Seasons kullanıyorum,

Hiç uğultu yok...

• Teşekkürler bilgiler için. Cc3 ile devam kararı aldım. Rodajı bitince daha stabil olur büyük ihtimal. Lastiği zorlayacak bir kaç manevra yaptım yol tutuşta frenlemede falan gayet iyi. Ses de lastik oturdukça bir miktar azalıyormuş galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Autosock Kullanan var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Pedal Commander kullanan var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UltraContact tutunma konusunda öyle kafaya oynayan bir lastik olmadığı için arada performans olarak kuru yazda çok bir fark muhtemelen yoktur. Yani sırf biraz gürültü için de yeni lastiği yakmaya depmez bence.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.