Şimdi Ara

Cronus Zen PS3 ve Dualsense

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle bu konu ile ilgili tum Türk sitelerinde bir tane bile post gormedim.

Cronus zen aparatiyla PS3 te dualsense sin tum fonksiyonlarini ( home tusu, titresim ve Sixaxsis ) kullanarak oyun oynamak istiyorum

Kablolu ya da kablosuz bagladigimda Dualsense sin PS3 te titreşimi yada Sixaxsis i calismiyor.

Ayni şekilde tus atama (Remapping) olayini da yapmaya calistigimda Tetik tuslari calisiyor ama bu sefer de tampon R1 L1 tuslari calismiyor.

Bu konuyu yabanci forumlarda bayaga arastirdim ve maalesef gerekli cevaplari bulamadim. Insanlarin %90 i Bilmemne recoil ya da online oyunlarda bir nevi hile yapmak için bu cihazi kullaniyor.

Ben de ayni zamanda Cronus max plus da var ve yalnizca Dualshock4 ile calisiyor. Amacim sadece Dualsense kullanmak cunku PS3 oyunlarinda Sixaxsis ozelligi var ve bu ozellik Dualshock3,4 ve Dualsense de mevcut.

Daha konforlu ve kaliteli olduğundan dualsense sin tum fonksiyonlariyla tipki bir Dualshock3 gibi kullanmak istiyorum.

Kisaca;

1) Dualsense in titreşimi ve Sixaxsis ozelligini calistiramadim

2) tus atamasini yapamadim

Cronus zen ile ilgili deneyimi olan yada kullanan arkadaşlar bu konuyla ilgili yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 10 Mayıs 2025; 12:15:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Call of Duty de ki bütün Cronus Zen kullanıcılarına yapmak istediğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 10 Mayıs 2025; 13:51:52 >
  • Cronus Zen için 3 gün önce bir update gelmişti. Çalışılmaz hale getirdi Sony.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Update ler ile ilgili oldugunu sanmiyorum. Belki soylediginiz PS5 icin gecerli olabilir

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Benim için; güney doğuda kaçak elektrik kullananlar ile hiç bir farkları yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.