Şimdi Ara

CRISTIANO RONALDO MANİFESTOSU/SAVUNMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaban arısı


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    CRISTIANO RONALDO MANİFESTOSU/SAVUNMASI


    Kralların savunmaya ihtiyacı yoktur.

    Avatar-mesaj uyumsuzluğu.

    Bu arada konu sahibi arkadaşım işsiz misin bu mesaj nedir?

    asdfjkşljfdsdfhbkljg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaban arısı


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    CRISTIANO RONALDO MANİFESTOSU/SAVUNMASI


    Kralların savunmaya ihtiyacı yoktur.

    Avatar-mesaj uyumsuzluğu.

    Bu arada konu sahibi arkadaşım işsiz misin bu mesaj nedir?

    kldsadsakjdsakjlads

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol Youtube dan bile maç özeti izlemiyorlar.
  • Ronaldo'yu vergi davasında da siz savunmalısınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 7 Ağustos 2018; 16:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle tebrik ederim çok kapsamlı ve güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum. emeğine sağlık.

    Messi Ronaldo tartışması hep olacak, kazanını belirleyen ise oynadıkları kulüplerde yakaladıkları başarı ve bu performanslarla birlikte layık görüldüğü ödüller olacak.

    Kimine Tika - Taka ve onun maestrosu Messi'nin oyunu dünyanın en iyi futbolu olarak görülürken, kimileri bu oyun için düşük tempolu, rakibi hipnoz etmeye ve paralize etmeye yönelik, forvetsiz, izlerken insanın uykusunu getiren bir oyun olarak görecek.

    Kimileri içinde Ronaldo'nun hızlı hücumla oynanan taktiğini, mahalle maçlarına beleşçi forvetler gibi ileride bekleyen, ayağına geldi mi oynayan, pas değil sürekli çalım deneyen birisi olarak görecek.

    O yüzden ne Messi'ci ye Ronaldo'yu kabul ettirirsin, Ne de Ronaldocu'ya Messi'yi.

    Ancak 2 sinin arasındaki en bariz fark şu.

    Messi: La Masia'da yıllardan beri aynı taktik, aynı ekol, bütün kategorilerde aynı mentalitede oynayan ve içinde bulunduğu jenerasyonda as takıma yükselmeden La Masia'da Piquet, Xavi, İneasta, Bosquets, Pedro gibi futbolcularla oynamaya başlamış ve alışmış, bir senaryoyu ezberleyen bir ekiple tiyatro sergiler gibi futbol oynadı.

    Ronaldo: gittiği her takımda o takımın ekolüne göre oynayan ve o takıma ayak uyduran, sonrasında da o takımın her şeyi olan bir futbol ortaya koydu.

    O yüzden istatistikleri, karakterlerini, oyun yapılarını her şeyi bir kenarı bırakıp bu açıdan değerlendirmek daha sağlıklı olur.

    Yıllarca aynı yolda yürüye yürüye o yoldaki, taşların sayısını, dönemeçin açısını, kasisin yüksekliğini, her şeyi ezberlersin.

    Önemli olan, hiç gitmediğin bir yolda, kendi çizgini oluşturmaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 11 Aralık 2017; 13:54:52 >




  • Ya şu Ronaldo sempatizanları hapse atılsın artık bıktım ya siz değil miydiniz 2 yıl önce Xavi veriyor İniesta veriyor Messi atıyor diyen?Şimdi de işte antrenör Marcelo'ya Modric'e getir der Ronaldo'ya vur der Ronaldo vururmuş ulan Xavi'ye İniesta'ya denmiyor mu bunlar?2-3 yıl önce Arbeloa Ronaldo'ya salmadı diye Ronaldo arkasından laf yapmıştı sevinmemişti bile aynı hafta Messi Neymar 'ın golünü çalmıştı ama penaltıyı yine ona vermişti bunu da yazsaydın ya?

    Ronaldo defansa gelmiyor koşmuyor denmiş ve sende ısı haritası paylaşmışsın ama ne tesadüf sadece 1 maçlık.

    Ronaldo gelmeden önce 2.turda elenmiş Ronaldo geldikten sonra final oynamış kupa kazanmış.Ulan sanki bir tek Ronaldo geldi bu takıma başka kimse gelmedi demi?O beğenmediğin Di Maria için kaç takım sıraya dizildi ve uğruna kaç milyon euro harcandı ayrıca 2014'te gelen kupanın tek mimarı Di Maria'dır.Net!

    Ronaldo ayrıldıktan sonra çökmedi Manchester.Ferguson gittikten sonra çöktü ki o takımın bel kemikleri Scholes,Giggs futbolu bırakmıştı.

    Birkaç oyuncu sayılmış Ronaldo bunlarla oynadı ve bunlara rağmen şampiyon oldu diye.E kardeşim bu oyuncular kötü niye Real'de?

    Ronaldo WC finalinde sakat sakat oynamaya çalıştı,oynayamadı ama 2012'de Madrid'in Barça'yı 2-1 yendiği maçta Messi ateşlenmesine rağmen oynadı ve gol attı.(Burda fedakarlıktan bahsediyorum Ronaldo'ya herhangi bir aşağılama yok.)

    Ronaldo'nun oğlunun idolü Messi.Zaten bu da noktayı koyar herhalde?

    Not 1:Ben iki oyuncuyu da severim ve keyifle izlerim ama bizim aptallara ne oluyor da bu ikisi için kavga ediyor anlamıyorum?Ulan maçlarını oynayanlar bu ikisi parasını yiyen yine bu ikisi niye bizim avellere bunun kavgası düşüyor anlayabilmiş değilim.Konuyu açan arkadaşa yönelik olmayan nottur yorumlarıda okumadım kim üstüne alınırsa alınsın umrumda da değil.

    Not 2:Bu yazılanlar Ronaldo'ya hakaret değildir.Dediğim gibi ben 2 futbolcuyu da severim ama Ronaldo sempatizanlığı üst seviyelerde sosyal medyada Messi fotosu görüyorum en beğenilen yorumlar Ronaldo'yu övüp Messi'ye hakaret eden Ronaldo fotosu görüyorum yine aynı yeter artık bıktırdınız Ronaldo futbolu bıraksa da kurtulsak artık şunlardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandout -- 11 Aralık 2017; 15:30:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sakatlanmayla, enfeksiyona yakalanmayı bir tutan yazarların bence bu bölümden derhal uzaklaştırılması lazım. Ateşi olan futbolcunun oynaması çok zor değil daha önce örnekleri var illa her futbolcuyu saydıracaksınız. Sakatlanan hangi futbolcu 90 dakika sahada kaldı?

    Şu yorumu yapanın yaşını tahmin edebiliyorum.

    Bir de diyor ki Messi'ye her yerde saçma sapan sebeplerle laf atılıyormuş senin bu yaptığın ne? Oksijen almanız ziyan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 11 Aralık 2017; 15:31:8 >
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Final maçını izledim.İlk pozisyonda soldan ya da sağdan yerden top geldi Ronaldo vurdu gol oldu öbürü ön direkte vuruyor gol.

    Barça Juventus'u 3-1 yenmişti 2015'te onu da hesaba katmak gerek.

    Ayrıca bahsettiğin Bayern maçı Ronaldo değil Di Maria maçı kazandırmıştır.O sezon gelen başarı Di Maria başarısıdır.Ama sonrasında Rodriguez uğruna gönderildi büyük bir ihtimalle zarar edilir ondan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Ben hicbirimize laf atmadım dediğim gibi Ronaldo'yunsa severim ama şu Ronaldo sevgisinin hat safhalarda.

    Ben aslında orda karşılaştırma yapmak istemedim adam demiş ki Ronaldo paragöz değil 20 milyon maaş alıyor(çok azmış) Messi 30 Milyon alıyor demiş ben de bunu hak ediyor demeye çalıştım hayatım boyunca gördüğüm en güzel çalışma ama en gereksiz karşılaştırma olmuş.

    Sanki omzu çıkan hiç futbolcu maçı tamamlayamış gibi,kolu kırılan Weah maça devam etmemiş gibi savunmanız bana komik gelmedi değil.

    Şimdi olası savunma :

    Ronaldo devam ett(Aslında devam etmedi) ama Messi bir ateşlenmiş onunla bunu mu kıyaslayon ?

    Neden böyle birşey yazdığımı belirttim.Ayrıca sen değil miydin "Sakatlanan hangi futbolcu sahada kalmış?"

    Şimdi bana gelipte 90 dakika sahada kaldı deme.Hangi futbolcu daha 1.dakika dolmadan sakatlanmış?

    Ayrıca tekrar söylüyorum ben 2 futbolcuyu da destekliyorum eğer bu savunma Messi için olsaydı bu sefer Ronaldo'yu savunurdum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ronaldo maradonadan bile daha iyidir. Çünkü sadece futbol yaşantısı ile değil tüm sporculara ve insanlığa da örnektir. Maradona gibi koko çekip sosis gibi kilo alıp top oynamadı hiçbir zaman.



    Son olarak eminim ki kariyerini çok geç noktalayip hep zirvede kalacak ve en yaşlı yılın futbolcusu unvanını falan da alacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık hocam. Harika hazırlanmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo tek basina oynuyor gol atiyor.



    Eskiden messide tek basina oynayip gol atabiliyordu ama bu zamanda degil. Ayrica messinin arkasinda hep majestro var. Surekli asist yapanlar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı şu ki doğru düzgün Barça maçı izlememiş adamlar gelip burda Messi nin etrafında şöyle oyuncu var böyle oyuncu var diyorlar.Kim var yaşlı İniesta mı boş kaleye dışarı vuran pas yapamayan Suarez mi yoksa süper star paulinho mu.Bu sene bütün maçları izledim Messi ağırlığını koyup atağa kaldırmasa takımı barçadan bir halt olmaz.Üstteki arkadaş Messi tek başına gol atamıyor adam geçemiyor demiş.Açıp bir izlesin gollerini sonra konuşsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurmsq

    Ronaldo tek basina oynuyor gol atiyor.



    Eskiden messide tek basina oynayip gol atabiliyordu ama bu zamanda degil. Ayrica messinin arkasinda hep majestro var. Surekli asist yapanlar var

    ciddi olamazsınız abi saçmaladınız iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

    Sıkıntı şu ki doğru düzgün Barça maçı izlememiş adamlar gelip burda Messi nin etrafında şöyle oyuncu var böyle oyuncu var diyorlar.Kim var yaşlı İniesta mı boş kaleye dışarı vuran pas yapamayan Suarez mi yoksa süper star paulinho mu.Bu sene bütün maçları izledim Messi ağırlığını koyup atağa kaldırmasa takımı barçadan bir halt olmaz.Üstteki arkadaş Messi tek başına gol atamıyor adam geçemiyor demiş.Açıp bir izlesin gollerini sonra konuşsun.

    Eskiden atiyordu dedim



    Cok biliyorsan argentin milli takimina bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda da atıyor.Gol pozisyonlarını nasıl başlattığını incele.Arjantin meselesi ayrı bir konu bir daha okursan barçadan bahsettiğimi görürsün.Bu arada argentin diye bir takım yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurmsq

    Ronaldo tek basina oynuyor gol atiyor.



    Eskiden messide tek basina oynayip gol atabiliyordu ama bu zamanda degil. Ayrica messinin arkasinda hep majestro var. Surekli asist yapanlar var



    CRISTIANO RONALDO MANİFESTOSU/SAVUNMASI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

    Şu anda da atıyor.Gol pozisyonlarını nasıl başlattığını incele.Arjantin meselesi ayrı bir konu bir daha okursan barçadan bahsettiğimi görürsün.Bu arada argentin diye bir takım yok.

    Niye futbolcu heryerde futbolcudur. Neden sadece barca Imla yanlisi yapmisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son Copa America maçlarını izlemeni tavsiye ederim. Messi nin emekleriyle takım oraya geldi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.