Şimdi Ara

Cristian yok Salih var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 kişilik maç kadrosunda Cristian yerine Salih var.Bu kulüp için büyük bir gelişme bence

Futbolla artık ilgilenmiyorum. Bir zamanlar forumda tartıştığımız - konuştuğumuz herkese teşekkürler. Zamanında kalbini kırdığım kişiler var ise kusura bakmasınlar :)
  • Aykut hoca salih oynasa baroni ve selçuk'tan daha kötü oynamaz diye düşündü. İnşallah topal'ın yanında ilk 11 de çıkar. Topal'dan,topuz dan hepsinden daha iyi oyuncu. Takım olarak genç futbolculara ihtiyacımız var. Maçta oynasın ben mesajımın arkasındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla şimdi bazıları " Baştan niye oynatmadın o zaman hoca efendi!!" diyenler çıkacaktır daha önceleri Milli takıma çağırıldı salih o yüzden oynayamadı şimdiden diyeyim de.İnşallah 11 de başlar başlamasa bile 60-70 gibi girmesini bekliyorum.Bi bakalım nasıl oynuyor hazırlık maçları dışında hiç izleyemedik.İnşallah pressçi biridir.

Orijinalden alıntı: ourge

son iki 3 maçtır baroniye çok ayıp ediyor.

AYIP AYIP... ASIL BİZE AYIP. BARONİ DENEN FUTBOLCU MÜSVETTESİNİN BU TAKIMDA YERİ YOK
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11'de başlayacağını ve sonradan oyuna gireceğini düşünmüyorum.
    Umarım yanılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.