Şimdi Ara

CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oyungazi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
8
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]

    Tanıtım Yazısı:


    Uçsuz bucaksız Pywel kıtası, paralı askerlerin yazdığı hayatta kalmanın öyküsü. Belki bilerek belki de farkında olmadan, bu dünyanın tarihini ve kaderini derinden etkileyeceksin. Savaşlarla boyalı bir Orta Çağ fantezi dünyası, bu dünyanın derinliklerinde yankılanan dehşet dolu bir hikaye.


    Geliştirici & Yayıncı: Pearl Abyss

    Platform: PlayStation 5, PlayStation 4

    Çıkış Tarihi: 2022

    Tür: Open World - RPG


    Fragmanlar:



    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]IGNyoutube
    Check out the first gameplay from Pearl Abyss' ambitious open-world action adventure, Crimson Desert. #IGN
    https://www.youtube.com/watch?v=g7SUenNZOoI
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]WildGamerSKyoutube
    Crimson Desert NEW Gameplay Demo 8 minutes in 4K 60FPS PC/PS5/PS4/XBOX ONE/XBOX SERIES X but improved from 30 FPS to amazing 60 FPS for much better enjoyment. Coming: Winter 2021 Crimson Desert is an upcoming open-world action adventure by Pearl Abyss set to be released in winter 2021. Through a host of gritty characters and cinematic cutscenes, Crimson Desert tells the story of mercenaries struggling to survive in the vast continent of Pywel. The game's story of struggle takes place in a war-torn medieval fantasy setting. Crimson Desert's main character Macduff, son of Martinus, leads a small band of mercenaries, but finds himself beleaguered by the burdens of leadership and painful memories of his past. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ● LET ME HELP REACH 100K: https://goo.gl/5jvlvB ♥ LIKE IT? SHARE IT! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ☯ Social Media's ☯ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ SUBSCRIBE ►► https://www.youtube.com/channel/UC2A1530b9PvQW9rJ8DWk9Cg?sub_confirmation=1 ◄◄ ➞ Like me on Facebook: https://www.facebook.com/WildGamerSK ➞ Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/wildgamersk ➞ Follow me on Twitter: https://twitter.com/WildGamerSK ➞ Website: https://www.wildgamersk.com/ ♥ Donate: https://www.wildgamersk.com/donate ♥ Support me creating better content: https://www.patreon.com/WildGamerSK
    https://www.youtube.com/watch?v=6gAWy1eFo4g



    Ekran Görüntüleri



    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 13 Ocak 2022; 14:4:58 >



  • *Oyun için PlayStation ana konusunu aradım bulamadım, Yapımcı ile edilen yeni röportajı paylaşıyorum oyun hakkında bir çok soruyu cevaplıyor.


    Ve oyunun da artık bir MMORPG değil Hikaye odaklı bir Open World aksiyon oyunu olduğunu öğrenmiş olduk.



    https://mmoculture.com/2020/12/crimson-desert-pearl-abyss-interview-clarifies-single-player-and-multi-player-questions-and-more/


    Röportaj Google Translate(Yerelleştirmesini boş vakitte yapacağım):



    • HwanKyoung Jung / Co-Producer

    • SeongWoo Lee / Co-Producer

    • Hyoseok Chae / Lead Combat Designer


    S. Oyun fragmanı The Game Awards'da yayınlandı. Nasıldı?


    Lee


    • Gurur duydum ve utandım. Sıkı çalışmamızın sonuçları nihayet herkese açıklandığında çok büyüktü. Crimson Desert logosu sonunda Korece olarak göründüğünde gurur duydum.


    Jung


    • G-Star 2019'da ilk kez Kızıl Çöl'ü tanıttığımızdan beri TGA aracılığıyla şimdiye kadar geliştirdiğimiz oyun sahnelerini herkese göstermekten gerçekten mutluyum. Bir fırsat varsa, ek bilgiler vermek istiyorum, bizim yakın gelecekte planlar ve videolar.


    Chae


    • Fragmanı izlediğimizde herkes heyecanlandı ve heyecanlandı ve insanların TGA sürümünden sonra daha da heyecanlandığını görmekten gurur duyuyorum. Daha çok hazırladığımız sahneler vardı ve bunlardan sadece bir kısmının fragmanda yer aldığına pişman olsak da fragmanın hayranlarımıza önceden tahmin etmek, heyecanlanmak ve eğlenmek için çok şey verdiğine inanıyorum.


    S. Geçen yıl, Crimson Desert'ı bir MMORPG olarak tanıttınız. Türü açık dünya aksiyon-macera olarak değiştirmenin bir nedeni var mı?


    Jung


    • Tür hakkında çok düşündük. Crimson Desert aracılığıyla göstermek istediğimiz şeyleri düşünürken, oyunun bir MMORPG'den beklenen normların ötesinde bir şey sunduğunu göstermek istedik. Oyunculara çok oyunculu bir ortamda istedikleri kişilerle oynama seçeneği sunarken, anlatılar ve senaryolar sunmanın yanı sıra istenen eylemleri ifade etme seçeneği sunmak istedik.


    • Açık bir dünyada ilgi çekici anlatının tadını çıkarabilecek ve isteğe bağlı olarak diğer oyuncularla bir topluluk olarak etkileşim kurabileceğiniz içeriğe katılabileceksiniz.


    S. Crimson Desert'ı geliştirirken en çok nereye odaklandınız?


    Jung


    • Hiçbir şeyi kaçırmak istemedik. Amacımız, Crimson Desert dünyasını macera, keşif, dövüş ve anlatı gibi çeşitli içeriklerle doldurmak.


    Q. Crimson Desert, Black Desert'tan sonra yeni bir IP. Oyunun hedefleri neler?


    Jung


    • “Çöl” ünvanının devamı ile ilgili olumlu yorumların devam etmesini temenni ediyorum. Ayrıca, Crimson Desert'in dünya çapında tanınan ve dünyanın dört bir yanından birçok oyuncuyu çeken bir oyun haline gelmesi harika olurdu.


    Q. Kurucu Daeil Kim, Yönetici Yapımcı olarak katılıyor. Crimson Desert'taki rolleri nelerdir?


    Jung


    • Daeil, ilk planlamasından bugüne kadar oyunun yönetilmesinden sorumlu olmuştur. Oyun motoru ve 3D görseller gibi teknik alanlara çok odaklandı. Ayrıca oyunun planlanması ve geliştirilmesinde yer aldı.


    Lee


    • Bu oyun fragmanı durumunda Daeil, ortaya çıkarmak istediği sahneleri dahil edebilmesi için düzenleme sürecine kendisi katıldı.


    Chae


    • Daeil ayrıca seslerle de ilgilenir. Çok ayrıntı odaklıdır ve duyguları uyandıran sesleri dahil etmeyi sever. Aynı şey oyun içi aksiyon sahneleri için de geçerlidir. Vuruş ve hareketlerin seviyesini derinden önemsiyor.


    S. Savaş sahnelerinde güreş ve Taewondo gibi hareketler görüldü.


    Chae


    • Oyun salonlarında pek çok insan güreş oyunları oynamış olmalıdır. Bu tür oyunlar bize çok fikir verdi ve biz de bol bol araştırma yaptık. Crimson Desert'ta silah kullanabilir ve etiketle ve oyna savaşların tadını çıkarabilirsin. Paralı askerlerle savaşmak amacıyla gerekli özellikleri buna göre geliştirebiliriz.


    • Tekvando vuruşları, gerçek bir Taekwondo milli sporcunun öğrencisi tarafından hareket ettirildi ve güreş hareketleri gerçek bir güreşçiden alındı. Buna dayanarak oyuncular, çıplak elleriyle savaşmayı da içeren çeşitli eylem becerilerini kullanan paralı askerler bulacaklar.


    Lee


    • Güreş ve Taekwondo, genellikle diğer oyunlarda bulunmadığından Crimson Desert'a özgü özelliklerdir.


    S. Tek oyunculu ve çok oyunculu nasıl çalışır?


    Lee


    • Macduff’un yolculuğu tek oyuncudur. Elbette, diğer oyunculardan yardım alabileceğiniz kısımlar var, ancak bunun büyük kısmı tek oyunculu. Bundan sonra, çok oyunculuya geçerseniz, Macduff'un yolculuğundan sonra gelen bölümü oynayabilirsiniz. Bununla birlikte, oyun sırasında herhangi bir anda tek oyunculu hikayeyi temizlemek zorunda kalmadan tek oyunculu ve çok oyunculu oyun arasında geçiş yapabilirsiniz. Çok oyunculu modda, kendi hikayenizi oluştururken başkalarıyla iletişim kurabilir ve çok oyunculu modda, istediğiniz zaman başkalarıyla karşılaşabilirsiniz.


    • Seviyeler, öğeler ve beceriler tek oyunculu ve çok oyunculu oyun arasında paylaşılacaktır.


    S. Paralı asker gelişiminin yönünde herhangi bir değişiklik var mı?


    Jung


    • Fragmanda görüldüğü gibi, başrol oyuncusu ve etrafındakilerle birlikte paralı asker birimlerinde oynamanın ilk çerçevesi önemli ölçüde değişmedi. Henüz kesin olarak karar veremediğimiz şey, kullanıcıların paralı asker olarak ne kadar oynayabilecekleri. Daha önce de belirtildiği gibi, Crimson Desert, tipik MMORPG'lerden farklı bir biçimde geliştirilmektedir.


    S. Oyunda bulmacalar ve rünler var gibi görünüyor.


    Lee


    • Rünler eski yazıları ve eski efsaneleri sembolize eder. Antik efsanelerle ilgili içerikler sayesinde oyunda oldukça önemli olan efsanevi eşyalara sahip olacaksınız. Seyahat etmen gerekecek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 30 Aralık 2020; 17:10:43 >
  • Sitesi ve youtube kanalındaki videoları tamamen Türkçe. Muhtemelen Türkçe olarak gelecek.


    Witcher killer geliyor diyebiliriz.

  • Gameplayi izlerken en cok hosuma giden tekwandooooo yapmasi. Baya bir gelistirmisler black desert online i. O da bu nesil icin fena degil aslinda ps4 xbox one icin olan.


    Su anda da bedava zaten reklam icin. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

    Gameplayi izlerken en cok hosuma giden tekwandooooo yapmasi. Baya bir gelistirmisler black desert online i. O da bu nesil icin fena degil aslinda ps4 xbox one icin olan.


    Su anda da bedava zaten reklam icin. 

    Evet hem kılıç dövüşü hemd e yakın dövüş sanatı da var ve gayet güzel olmuş. Artık hikaye odaklı bir oyunda olacağı için witcher 3 killer olma ihtimali yüksek. Çok büyük bir dünya ve farklı farklı canavarlar ve en güzeli de o ejderha sürmekti CRIMSON DESERT [PS ANA KONU] 

  • Oyun hakkında yeni detaylar gelmiş. Ve en önemlisi Oyun Gerçek Bir Single-Player.


    Videoyu izledikten sonra önemli detayları paylaşacağım.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 26 Ocak 2021; 0:54:25 >
  • Crimson desert'in mmorpg olmadığı resmi olarak onaylandı. Daha öncedende bilinmesine rağmen artık oyunun tam bir açık dünya rol yapma oyunu olduğu netleşti

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Crimson_Desert_MMORPG_Oyunu_Degil-108133.htm
  • Bilinenin resmi olarak onaylanması çok iyi oldu. Hunharca bekliyoruz artık.

  • Erteleme haberi geldi!!


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]Crimson Deserttwitter
    “An important message from the #CrimsonDesert team:”
    https://twitter.com/CrimsonDesert_/status/1420663914912620548



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 29 Temmuz 2021; 14:30:28 >
  • Oyundan yeni videolar geldi


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]InvenMovieAyoutube
    IGC 펄어비스 게임 엔진 강연 - 눈 속에서의 캐릭터 움직임
    https://www.youtube.com/watch?v=KiH0PQtmG9g
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]InvenMovieAyoutube
    IGC 펄어비스 게임 엔진 강연 - '극단적인 날씨 변화'
    https://www.youtube.com/watch?v=f8GpzoUNXjY
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]InvenMovieAyoutube
    IGC 펄어비스 게임 엔진 강연 - 바람의 세기에 따라 달라지는 상호작용 연출
    https://www.youtube.com/watch?v=u-Nt9cU0JvM
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]InvenMovieAyoutube
    IGC 펄어비스 게임 엔진 강연 - 캐릭터의 이동과 낙엽의 상호작용
    https://www.youtube.com/watch?v=CDNLHK6Y7do
  • Vaat ettiklerini verecekler gibi duruyor. Dinamik hava üzerinde de baya durulmuş:) İleriye taşımaları gayet güzel. Fırtınma olayına bayıldım işte böyle olmalı her şeyi bir birine katmalı. Heyecanla bekliyoruz.


    @Old-Snake

  • Yeni Ekran Görüntüleri :


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]
  • Kesinlikle hocam. Oyun motorunu çok sağlam geliştirmişler ve şimdiden harika duruyor

  • Oyundan yeni bir video, yeni ekran görüntüleri ve oyun motorunun yeteneklerini gösteriyor. Haber veren @Himurajutsu ya teşekkürler.


    CRIMSON DESERT [PS ANA KONU]LeonardoETCyoutube
    In November 2021 there was an event about Pearl Abyss' new technologies in development. At this event, several exclusive images and videos about the game Crimson Desert emerged, which was delayed in 2021 and still doesn't have a release date. Credits: I do not own any images or videos within this video. All Crimson Desert content belongs to Pearl Abyss Original Footages by InvenMovieA: https://www.youtube.com/watch?v=f8GpzoUNXjY https://www.youtube.com/watch?v=KiH0PQtmG9g https://www.youtube.com/watch?v=CDNLHK6Y7do https://www.youtube.com/watch?v=u-Nt9cU0JvM
    https://www.youtube.com/watch?v=j0HXFGazux4
  • Yükseliyorum bu oyuna hafiften, saatlerce boş boş manzara eşliğinde yürümeli oyun gelmedi bayadır
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

    Güzel olacak bu oyun hissediyorum da bakalım ne zaman çıkacak. Sorunsuz çıksın da geç çıksa da olur kafasındayım şuan. Ejderha kullanmakta muhteşem gözüküyordu çok merak ediyorum o kısmı CRIMSON DESERT [PS ANA KONU] 

  • Yalnız baya iyimiş oyun.
  • Crimson desert, Gamescom'da olacakmış. Yeni oynanış ve çıkış tarihi görebiliriz.

  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

    Bende yeni oynanış bekliyorum aslında gördüklerimiz aslında yeterli ama ne kadar ileriye götürdüklerini görmek heyecanlandıracaktır.

    Çıkış tarihi olarak 2023 takvimi olacak gibi görünüyor. :)

  • Aynen hocam, bu sene beklenti sıfır zaten. Muhteşem bir oyun sunsunlar da 2023 de çıksın, önemli değil. :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.