Şimdi Ara

CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!! (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.773
Cevap
2
Favori
82.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla ben zen touch sattim o arkadas gelir burda takilir belki

    ama media player 10 11 olayi hakkinda kisa birsey yazim.


    bugün saticagim arkadasa vermeden önce bir girip resimleri filan silim dedim format attigim icin hic takmamistim pc e . pc de media player 9 vardi onunla görmedi bilgisayar sonra update'den m.player 11 indirdim

    daha sonra tekrar aygit yöneticisinden sürücüyü güncelestirdim mdp olarak gördü ve düzgün sekilde calisti cihaz.

    mediaplayer 11 yükledikten sonra gördü yani bilgisayar.
  • Cihaz 10 Numara Ses Mükemmel Bence
    Benim aklıma takılanlar İçinde Olan hdd sarsıntılarda zarar görmüomu Ve hdd tune gibi programlarla göremedim ben Sorun oldugunu sanmıyorum Çünkü iyi bakıyorum ama Mrk işte bat sector olusma riski nekadar acaba Windows media Player 11 İş görüo bunda yoksa ugrastırıo biraz
  • cok pismanim bu rezalet aleti aldigima.ne dogru durust sarki atabiliyorum.ne adam gibi arama yapabiliyorum.ne de adam gibi playlist duzenliyebiliyorum.attim aleti bi kenara duruyor.zaten dakka 1 gol bir aldigimdan 10 gun sonra bozuldu docked ekraninda takili kaldi gittim bir de yaptirmakla ugrastim.

    Kendi bilgisayarimdaki 300 dosyalik playlisti atiyorum ya 170.ci sarkida takiliyo ya 200. ya da 220.
    Bilgisarayimda sorunsuz dinledigim sarkilari bozulmus bu ya da korumali bu diyerek abuk subuk sebeblerle kopyalamiyor.Gerizekali tag destegiyle dinledigin sarkinin kime ait oldugunu bile anlayamiyorsun.

    1.5 senedir henuz bilgisayarimdaki butun sarkilari adam gibi atip dinleme keyfine ulasamadim.mediasource diye de igrenc bi program vermisler yaninda insan kullanirken hayatindan beziyor.
    bide bu devirde hala cd yanimizda dolasip programini her sefer bilgisayara yukleyip sarki atabiliyoruz bu dandik creative zen touch la .

    sakin creative midir ne halttir herhangi bi mp3 playerini almayin hatta yanindan bile gecmeyin.herkes sikayetci zaten yuzde doksani eminim hatalidir bunlarin.

    muzik kalitesi icin ipoddan iyi diyolar ulan mp3 dinliyorsun ne kalitesi olacak.o kadarcik kalite farkini fil bile anlayamaz o koca kulaklarla.

    kisacasi ipod almayan kafama sicayim.hic degilse 50 - 60 milyon fazla verip adam gibi bi halta benzeyen bir aletim olurdu.hic deilse boyle de okuz gibi ne cebe konan ne bele takilan odun gibi alet olmazdi.utanmadan bir de kulakligi parali yapmislar.ulan kulaklik olmadan nasil kullanicam yolda yururken.habire cikarticak miyim hayvan gibi metal yiginini.yaninda verdikleri dandik kilifa hic deginmek bile istemiyorum.sanki dalga gecercesine al tak bu kilifi sonra da dinleyeme aleti diye verilmis.

    siz siz olun ipoddan sasmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enltxva -- 19 Mayıs 2007; 3:53:49 >




  • Dediklerinde doğruluk payı olabilir.Belki senin aldığın cihaz sorunludur.Hemen her markada rastlanabilecek bir durum bu.Bunu bu kadar ajite etmeye gerek var mı? Ayrıca bu bir eleştiriden çok,maksatlı bir karalama propagandasını andırıyor.Açıkçası Zen Touch sahibi olduğundan da şüphe duyuyorum.Ses kalitesi hakkında bir
    şeyler söylemişsin.Açıkçası bunu anlayan anlar ya da anlayana sivrisinek saz... Fil olmaya gerek yok bence Ipod dediğin cihaz sadece bir ticari başarıdır...Daha ötesi değil.Apple çoğu kullanıcının yeterli bilgi düzeyine sahip olmadığını biliyordu.Kendi prestijini de kullanarak büyük bir ticari başarı kazandı.Bunu burdakilerin çoğu bilir zaten,teferruata gerek yok.Bence tüm bunlara rağmen,pek çok makul seçenek varken gidip Ipod almak çok cahilce bir davranış.
    Kısacası aklınca burdakileri etkileyeceğini sanma,amacın bence çok açık.Çamur at izi kalsın,herkes Ipod alsın

    Eğri oturup doğru konuşalım




  • Birinci olarak sabit diskli bütün mp3 çalarlarda kendi programını kullanmadan içine parça yükleyemezsiniz. Bu IPod için de, Zen Touch için de aynıdır. Eğer biraz donanım bilginiz olsaydı sonuç olarak USB'nin belirli bir seviyeden sonra ısınacağını ve makine güvenlik olarak sizin gibi bilinçsiz kullanıcıların mağdur olmaması için bağlantıyı otomatik olarak kestiğini bilirdiniz. Ayrıca ses konusunda hiç bir marka Creative'in yanına yaklaşamaz. BeatleBoy'un da belirttiği gibi yalnızca bir pazarlama harikasıdır. İşin garip olan tarafı da cihazın tag desteğinin mükemmel olmasına rağmen, sandığım kadarıyla senin bozuk tagli mp3lerin yüzünden tagleri okuyamamasıdır, zira ben yeri geldiğinde bulamadığım bir şarkıyı yayınlandığı albüme göre dizerek bile bulabiliyorum. Aleti kullanamadan bu kadar gaza gelmen beni hem güldürdü hem de düşündürdü . Sen cihazı almadan incelemiyorsun sanırım. IPod'un 60 GB'lık ya da 30GB'lıklarının parmak kadar olduğunu mu düşünüyorsun? Ayrıca yanında verilen kılıfı beline takabiliyorsun. Ya seni Zen Touch diye kandırmışlar, ya da yalnızca çamur atmak için buradasın. Neyse sen yine IPod'a bir ton para ver, hem de Zen Touch'tan daha aşağı seviyede bir mp3 çaların olsun. Belki o zaman rahatlarsın .




  • hadi ya isim gucum yok ipod propagandasi yapacam.acin bakin internette siteleri herkes sikayetci bu aletten.ipod pazarlama harikasi olabilir ama en azindan sorun cikarmayan kullanimi kolay bir alet.kullanim kolayligini salaklar icin yaptiklarini ima etmissin.herkes yazilim bilgisine sahip olmak zorunda degildir.onemli olan boyle bir aletin kullanim kolayligidir tabi ki.

    ayrica blackened merak etme ben mp3lerimin taglarini duzeltmesini biliyorum.onemli olan sarkiyi bulmak degil adam gibi playlist hazirlayabilmek bu aletle onu yapana kadar canin cikiyor.
  • ben de bu ürünü iki haftadır kullanıyom.biraz ağır ama diğer özellikleri ve ses kalitesi bunu kapatıyo.media player 11 ile çok kolay playlist hazırlanıp atılıyo.(yeni olan firmware yükledikten sonra).
  • Kullanım kolaylığı salaklar için değil herkes içindir. benim anlatmak istediğim her iki cihazın kullanımı birbirine yakındır. HD li ürünler her zaman için sorun çıkartabilir. Senin gibi ürünü kullanmayı bilmeyen kişiler çıkıpta bu ürünü almayın yanına yaklaşmayın diyebilir tabiki....

    Ipod' un kullandığı Itunes denilen mühendislik harikası (! ) dandik programdan bahsetme gereği bile duymuyorum.

    Zamanla öğrenirsin dostum bu tür cihazları kullanabilmek için bazı şeyleri öğrenmen gerekir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: enltxva

    hadi ya isim gucum yok ipod propagandasi yapacam.acin bakin internette siteleri herkes sikayetci bu aletten.ipod pazarlama harikasi olabilir ama en azindan sorun cikarmayan kullanimi kolay bir alet.kullanim kolayligini salaklar icin yaptiklarini ima etmissin.herkes yazilim bilgisine sahip olmak zorunda degildir.onemli olan boyle bir aletin kullanim kolayligidir tabi ki.

    ayrica blackened merak etme ben mp3lerimin taglarini duzeltmesini biliyorum.onemli olan sarkiyi bulmak degil adam gibi playlist hazirlayabilmek bu aletle onu yapana kadar canin cikiyor.


    sayın enltxva,
    zen ile ilgili bundan önceki yorumlarını ve bu yorumunu okudum. sürekli bir şikayet var. anlamını çözemedim doğrusu.
    üstelik şikayet ettiğin konu da playlist hazırlamak ki , bu en kolay yapılabilen kısmı işin...
    bir de demişsin ki , ''acin bakin internette siteleri herkes sikayetci bu aletten''. şahsım adına söyleyeyim , açtım baktım. neredeymiş bu herkes? neredeymiş bu şikayetler göremedim... bunları gösterirsen biz de yararlanırız... belki verecek cevaplarımız olur kendimizce...

    başka bir konuya gelecek olursak , şu anda üzerinde tartıştığımız alet zen hakkında üzerine dünyada en fazla yorum yapılan sitelerden birisi bu site galiba. sen de git ara bak , bundan fazla görürsen göster. sayılıdır varsa bile... şimdi demem o ki , burda bu kadar yorum varken , ben tek tük şikayet gördüm şahsım adına. diğer sitelerde 10 yorumdan 2 si kötü diyorsa ben bunu dikkate almam. nedeni de açık , burda var binlerce cevap ve birkaçı kötü diyor. şimdi hangisine inanmalı sence... cevabı herkes biliyor...

    playlist hazırlama programını ve nasıl yapılacağını göstereyim. herkes ne kadar kolay oldugunu görsün de boş konuşmuş olmayalım hadi:

    birinci basamak:
    Zen'i bilgisayarımız bağlıyor ve ''zen touch media player'' programını playlist hazırlamak üzere açıyoruz!
     CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!!



    ikinci basamak:
    Karşımıza mp3lerimizi listesinin yer aldığı ekran geliyor. Buradan playlistini yapmak istediğimiz mp3 dosyasını seçiyoruz. Burada benim yaptığım gibi bir albumun hepsini birden bir playlist yapabileceğiniz gibi , ''add'' seçeneği ile şarkılar klasorlerden tek tek atarak , kendi karışık listelerinizi de yapmanız mümkün...
     CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!!


    üçüncü basamak:
    ''add all'' seçenği ile saoldaki şarkıları sağa atıyoruz. Playlist'imize isim verip ''ok'' e basıyoruz....
    Bu kadar basit...
     CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!!



    sormak istiyorum da , bunun neresi zor?
    biraz gerçekçi olun arkadaşlar...




  • ABy "oldukça detaylı" anlatımın için teşekkür ederim.

    Bu playlist hazırlama işleminin ne kadar kolay bir olay olduğunu görmüş olduk.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blackened

    ABy "oldukça detaylı" anlatımın için teşekkür ederim.

    Bu playlist hazırlama işleminin ne kadar kolay bir olay olduğunu görmüş olduk.






    teşşekür ederim blackened. detaylı anlatmak gerek ki , üstüne soru sorulmasın ve en ince detayına kadar anlaşılsın...
    şu kolay bu kolay diyoruz hava kalıyor , ben de gereğini yaptım
  • i-nique marka kilifi siparis ettim. su anda kargoda oldugunu yaziyo siparis takibinde. bakalim bi soun çikacak mi..
    toplam kargo ile beraber 28 ytlye geldi. 4 hafta içnide geliyomus. ingiltereden gelecek.. hadi hayirlisi..
  • slm ben yeni zen touch 20 gb aldım fakat bir sorum var
    firmware yükleyeyimmi yükleyeceksem hangisini yükleyeyim
  • Selam arkadaşlar ben de Hepsiburada dan bu cihazı almayı düşünüyorum fakat bu firmware olayı kafamı karıştırdı? Yani 2.xx in + ları neler illede yüklemek mi gerekiyor yoksa 1.xx den bu driver yükleme dışında ses kalitesi fln olarak bi farkı yokmu yardımcı olursdanız sevinirim çünkü hala daha alıyımmı almayayım mı kara vermiş değilim. Şimdiden teşekkürler...
  • bende ürünü hepsiburada.com dan aldım.kendi ile gelen firmware de sisteme yazılıp kurup mp3 leri öyle atabiliyodum.fakat yeni firmware ile hiç yazılıma gerek kalmadan wmp çok kolay playlist oluşturuop atabiliyorum ve aynı zamanda sistem playeri direk olarak tanıyo.yani bence yeni firmware kur ama kurarken dikkatli ol.
  • Arkadaşlar benim bi sorunum var çözerseniz çok memnun olurum



    bende creative jukebox 20 gb var ben bunu ilk aldığımda bilgisayarıma yükledim sorun çıkartmadı sonra firmware fln yaptım.

    sonra bunu evdeki laptopa da yükledim(firmware li halini) onda da sorunsuz çalışıyor

    sonra bilgisayara format attım bir daha yükledim yazılımı ama mp3 çaları bilgisayara taktığım zaman bilgisayar mp3 çaları görmüyor görüyor usb sesi çıkıyor ama bilgisayarımda fln çıkmıyor nedir bunun çözümü acil yardım istiyorum laptopta görüyor mp3çaları ama bilgisayarda görmüyor sürekli xp güncellemesi yapıyorum bi yararı olur mu

    acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

    ------------

    ben bu yazıyı yazarken windows media player 11 i yüklüodum yükledindi:D ve direk mp3 çaları gördü

    böle sorunu olan arkadaşlar media player son sürümü kursunlar

    donanımhaber'in gece bereketi

    herkeze teşekkürler çok mutluyum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirgokhan -- 12 Haziran 2007; 0:37:50 >




  • arkadaşlar meraba. benim bi sorunum var ,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bende zen touch 40gb var. nomad explorer ile data library bölümüne dosya aktarırken birden pc ile creative bağlantısı kopuyor. başta 7-8 dosya kopyalanıyor ancak daha sonra pc tanımıyor. herhangi bir güncelleme de yapmadım eski haline döndüremem diye. bunun sebebi ne olabilir?müzik dosyası haricindeki dosyaları aktarmak için başka ne önerebilirsiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AbY


    quote:

    Orjinalden alıntı: enltxva

    hadi ya isim gucum yok ipod propagandasi yapacam.acin bakin internette siteleri herkes sikayetci bu aletten.ipod pazarlama harikasi olabilir ama en azindan sorun cikarmayan kullanimi kolay bir alet.kullanim kolayligini salaklar icin yaptiklarini ima etmissin.herkes yazilim bilgisine sahip olmak zorunda degildir.onemli olan boyle bir aletin kullanim kolayligidir tabi ki.

    ayrica blackened merak etme ben mp3lerimin taglarini duzeltmesini biliyorum.onemli olan sarkiyi bulmak degil adam gibi playlist hazirlayabilmek bu aletle onu yapana kadar canin cikiyor.


    sayın enltxva,
    zen ile ilgili bundan önceki yorumlarını ve bu yorumunu okudum. sürekli bir şikayet var. anlamını çözemedim doğrusu.
    üstelik şikayet ettiğin konu da playlist hazırlamak ki , bu en kolay yapılabilen kısmı işin...
    bir de demişsin ki , ''acin bakin internette siteleri herkes sikayetci bu aletten''. şahsım adına söyleyeyim , açtım baktım. neredeymiş bu herkes? neredeymiş bu şikayetler göremedim... bunları gösterirsen biz de yararlanırız... belki verecek cevaplarımız olur kendimizce...

    başka bir konuya gelecek olursak , şu anda üzerinde tartıştığımız alet zen hakkında üzerine dünyada en fazla yorum yapılan sitelerden birisi bu site galiba. sen de git ara bak , bundan fazla görürsen göster. sayılıdır varsa bile... şimdi demem o ki , burda bu kadar yorum varken , ben tek tük şikayet gördüm şahsım adına. diğer sitelerde 10 yorumdan 2 si kötü diyorsa ben bunu dikkate almam. nedeni de açık , burda var binlerce cevap ve birkaçı kötü diyor. şimdi hangisine inanmalı sence... cevabı herkes biliyor...

    playlist hazırlama programını ve nasıl yapılacağını göstereyim. herkes ne kadar kolay oldugunu görsün de boş konuşmuş olmayalım hadi:

    birinci basamak:
    Zen'i bilgisayarımız bağlıyor ve ''zen touch media player'' programını playlist hazırlamak üzere açıyoruz!
     CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!!



    ikinci basamak:
    Karşımıza mp3lerimizi listesinin yer aldığı ekran geliyor. Buradan playlistini yapmak istediğimiz mp3 dosyasını seçiyoruz. Burada benim yaptığım gibi bir albumun hepsini birden bir playlist yapabileceğiniz gibi , ''add'' seçeneği ile şarkılar klasorlerden tek tek atarak , kendi karışık listelerinizi de yapmanız mümkün...
     CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!!


    üçüncü basamak:
    ''add all'' seçenği ile saoldaki şarkıları sağa atıyoruz. Playlist'imize isim verip ''ok'' e basıyoruz....
    Bu kadar basit...
     CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!!



    sormak istiyorum da , bunun neresi zor?
    biraz gerçekçi olun arkadaşlar...



    işte aradığım bilgi buydu, çok teşekkürler detaylı anlatımin için. playlist oluşturma konusu kafamı kurcaladı epey ama o kadar da zor değilmiş. keşke muvo 2 deki gibi direk klasör olarak atılabilseydi daha iyi olurdu. bunun gibi 20 gb ve üstü mp3 çalarlar için klasörlendirme özelliği olan bir model var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamer1 -- 17 Haziran 2007; 17:56:37 >




  • arkadaşlar benim zen touch 20gb şarjı 10 saat civarı tek çizgiye düşüyor az değilmi ??
    Çok karıştırıyorum ondan olabilirmi forumlarda 24 saat gittiği yazıyor. Daha batarya yeni
    olmasından mı acaba ???
  • arkadaşlar meraba. benim bi sorunum var ,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bende zen touch 40gb var. nomad explorer ile data library bölümüne dosya aktarırken birden pc ile creative bağlantısı kopuyor. başta 7-8 dosya kopyalanıyor ancak daha sonra pc tanımıyor. herhangi bir güncelleme de yapmadım eski haline döndüremem diye. bunun sebebi ne olabilir?müzik dosyası haricindeki dosyaları aktarmak için başka ne önerebilirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.