Şimdi Ara

CREATİVE ZEN STONE PLUS 2 GB İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
26.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum bunu ama aklıma takılan bazı sorular var.kullanan arkadaslar yanıtlayabilirse sevinirim.
    1-şarkıları klasörlerin içinde attığımız zaman çalabiliyor mu
    2-şarkı değiştirirken tüm şarkıları listeleme özelliğine sahip mi özellikle de klasör klasör.yoksa tek tek değiştirip mi bulmamız gerekiyor istediğimiz şarkıyı.
    3-bazı arkadaşaların bahsettiği açılışta hoparlörden çalma pcden tam olarak şarj olmama gibi durumlar söz konusu mu.eğer böyle bir sorun varsa sürüm yükseltmeyle çözülebilir mi
    4-şarjı 10 saat mi gidiyor yoksa 20 saat mi
    5-şimdiye kadar herhangi ciddi bir sorunla karşılaşan oldu mu..
    şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_deff -- 2 Ekim 2008; 12:16:09 >
  • creative zen stone plus mp3 player satin aldim...
    teknosadan satin aldim...
    tecrubeli degilim...
    laptoptan sorunsuz sarj oldu...
    muzikler yuklenebildi...
    radyosu calisti...

    fakat sarj icin adaptor bulamadim...

    her seyahatimde yanimda bilgisayar tasimiyorum ki...

    pili bitince nasil sarj olacak?

    teknosa da adaptoru yok...

    HAMA marka adaptoru oneriyorlar... ama HAMA nin paketinde sadece ipod uyumlu oldugu yazmakta...

    teknosadakiler dalga gecer gibi ana bayinin telefonunu veriyorlar...

    yan urunleride satmaliyiz anlayisindan uzaklar...

    mp3 alacaklara onerim yan urunleride sorunsuz satilan bir urun almalari...

    ipod bu siralar pazara hakim...

    ipod sanirim yeni alacaklara tavsiye edilebilir...

    creative yan urunleri satan bir yer var mi?
  • Dj_deff:

    1-sarkıları klasor halinde atınca bir problem olmuyor.istedigin kadar klasor atabilirsin. ;)

    2-klasor secme ozelligi var fakat sarkı listeleme ozelligi maalesef yok.fakat cok zorluk olmuyor.kucuk kucuk klasorler olusturabilirsin.

    3-ben laptoptan sarj ediyorum.tam sarj olmama gibi bir durumu da yok.mp3ü aldıgında içinden cıkan programı yukluyorsun(creative media lite).bu otomatik update ediyor zaten.alınca hemen update edersin.acılınca hoparlorden baslama gibi bir duurm kesinlikle soz konusu degil.sarkıları da bıraktıgı sn de çalmaya başlıyor bir sonraki açılışta.

    4-benimkinin sarjı 20 saat gidiyor galiba.cunku soyle birsey var:eski surum aletler yani dahili hoparlorsuz olanlar,10 saatmış.ama with speaker olanlarda sarj sorunu yok.

    5- simdiye kadar hiçbir problem yaşamadım.kulaklıgını degiştirdim sadece.o da keyfi.

    adaptor olayında da sunu soyleyebilirim.bir onceki sayfada bir arkadas orjinal adaptorden degerler vermiş. elektronikçilerde uygun bir adaptor bulup kullanabilirsin diye tahmin ediyorum.
  • ben dinledim bu stonu ses kalitesi çok iyi deil yanında verilen kulaklıklar da iyi deil bunun yerine sonyyi tavsiye ederim çünkü bariz üstünlüğü var ses kalitesi bakımından
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cihan9999

    Dj_deff:

    1-sarkıları klasor halinde atınca bir problem olmuyor.istedigin kadar klasor atabilirsin. ;)

    2-klasor secme ozelligi var fakat sarkı listeleme ozelligi maalesef yok.fakat cok zorluk olmuyor.kucuk kucuk klasorler olusturabilirsin.

    3-ben laptoptan sarj ediyorum.tam sarj olmama gibi bir durumu da yok****ü aldıgında içinden cıkan programı yukluyorsun(creative media lite).bu otomatik update ediyor zaten.alınca hemen update edersin.acılınca hoparlorden baslama gibi bir duurm kesinlikle soz konusu degil.sarkıları da bıraktıgı sn de çalmaya başlıyor bir sonraki açılışta.

    4-benimkinin sarjı 20 saat gidiyor galiba.cunku soyle birsey var:eski surum aletler yani dahili hoparlorsuz olanlar,10 saatmış.ama with speaker olanlarda sarj sorunu yok.

    5- simdiye kadar hiçbir problem yaşamadım.kulaklıgını degiştirdim sadece.o da keyfi.

    adaptor olayında da sunu soyleyebilirim.bir onceki sayfada bir arkadas orjinal adaptorden degerler vermiş. elektronikçilerde uygun bir adaptor bulup kullanabilirsin diye tahmin ediyorum.

    valla çok saol ya acaip yardımcı oldun soru işaretlerimi sildin

    gidip alıcam teknosadan
  • Merhabalar TüM ZEN lerle ilgili Elektrikli Adaptörü Gittigidiyordan bulabilirsiniz. Arkadaşlar buda link ki ...


    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=13155481
  • ben de dün aldım creative zen stone plus. şu an için çok memnunum. ilk başta şarkıları listeleme özelliği yok diye zorlanırım sanıyodum ama klasörler halinde atıldığında sorun olmuyo ve klasörleri listeleyebiliyosunuz. dışarı ses verme özelliği çok iyi,ve benim için de gayet yeterli. radyosu çok süper değil belki ama bence harici hoparlör,radyo,2GB kapasite ve bu kadar küçük,hoş bir mp3 çalar çalar olması çok iyi. tavsiye ederim. inşallah bi sorun çıkmaz tabi bugün ilk günümdü :) yanındaki hediye olarak verilen tripod hoparlör de baya iyiydi taktığımda sesi,herzaman kullanılacak birşey olmadığından o kadar da önemli değil tabi ama bence yeterliydi. saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peace77 -- 31 Ekim 2008; 0:26:03 >
  • Cuma günü bu modeli yorumlara dayanarak aldım ve genel olarak ilk izlenimlerim olumlu. Sadece diğer arkadaşların da belirttiği gibi kulaklık her ne kadar yeterli olsa da bir süre sonra kulağınızı acıtıyor ve sesleri tam alamıyorsunuz. Onun dışında radyosu, ses kalitesi, ses kaydı, kronometre ve dahili hoparlörüyle bu küçük alet çok iyi bir performans çıkarıyor. Farklı ve kaliteli bir kulaklıkla dinlerseniz daha iyi sonuç alacaksınız. Ayrıca spor yaparken vazgeçilmeziniz olacak. Zaten silikon koruma kılıfı ve mandalıyla geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

    Benim paylaşmak istediğim bir konu daha var. Ürünü fiyatı daha uygun olduğu için Teknosa'dan almak istedim. Carusel teknosaya gittim dinleme de yaptım ve ürünü almak istediğimi belirttim. Satış danışmanı ellerinde olmadığını istersem Ömürdeki teknosaya sorabileceğini belirtti. Sordu ve o şubelerinde olduğunu söyledi. Bu arada saat 18.30. Neyse Ömür deki şubeye gittim ve durumu izah ettim hemen ürünü getireceğini söyledi satış danışmanı. Getirdiği ürünün kutusu açılmaktan hasar görmüş ve üzerine sarı etiket yapıştırılmıştı. Ben satış danışmanına bu açılıp tekrar etiket yapıştırılıp kapatılan ürünü almak istemediğimi belirttim. Bana sıfır açılmamış bir ürün getirmesini istedim. Tamam dedi. 2. getirdiği ürün de açılmıştı ve kulaklıkta kulak kiri bile vardı. Kulaklık lastiği kopmuştu. Niçin ısrarla açılmış ürün getirdiğini sorduğumda bu ürünleri alanların olduğunu söyledi. Bana siz bilinçli tüketicisiniz bile dedi. İnanılmaz diyaloglar yaşadım. Madem bu şekilde ürüleri alan portföyünüz varsa benim gibi kutusu açılmamış sıfır ürün alan müşterilerinizin olduğunu da düşünün dedim. Elinde 4 ürün varmış ancak 4'ü de bu şekildeymiş. Koskoca Teknosa ve sıfır ürün yok 2 şubesinde de. Mağaza müdürüne de gerekli açıklamaları yaptım. Ancak gayet tok bir şekilde almayabilirsiniz ama biz satıyoruz dedi. İnanılmaz, pes doğrusu. İyi o zaman dedim tüm ürünlerinizi açtırın, iade edilenleri de aynı şekilde millete satın dedim. Bu durumu forumda paylaşacağımı ve sizden ürün alınmaması için herkese durumu anlatacağımı söyleyerek mağazadan sinirle çıktım. Saat 20,30 olmuştu. Gidip Darty'den 10 ytl fazla vererek satın aldım. Açılmamış kutusunda hem de. Siz siz olun Teknosa'dan bir şey alırken 1000 kere düşünün öyle alın. Daha önce açılmış, incelenmiş, düşürülmüş, vazgeçilmiş ama etiketi yapıştırılıp tekrar satışa çıkarılmış olabilir. O nedenle Teknosadan ürün almayın derim. Bu benim edindiğim deneyimim sonucu böyle. Teknosadan asla bir şey almam. Hoşçakalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisatan -- 10 Kasım 2008; 13:25:37 >
  • bu aletin 1gbsi yok mu internete bulamadım bir de 2gbyi 100'e fialn doğubanktan bulamaz mıyız?

    bir şey daha ekleyeyim arkasında klips var mı gömleğe filan takmak için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakaz -- 10 Kasım 2008; 18:18:41 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fakaz

    bu aletin 1gbsi yok mu internete bulamadım bir de 2gbyi 100'e fialn doğubanktan bulamaz mıyız?

    bir şey daha ekleyeyim arkasında klips var mı gömleğe filan takmak için?


    Bunun 1 gb yok diye biliyorum. Silikon kılıf ve klipsle geliyor. Silikon kılıfı takmadan klipsi takamazsın. Bence bu modelini al derim. Zaten DARTY'de 149 ytl peşin. Almışken garantilisini al rahat et. Doğubankta bu ürün yoktu.
  • Eşime hediye olarak İngiltere'ye giden bir tanıdığa sipariş ettim, 30 pound gibi komik bir rakama geldi. Daha önce yakından görmemiştim. Kutuyu açıp biraz inceleyince cihaza hayran kaldım. Bu kadar küçük ve sevimi ama bir o kadar da fonksiyonel olacağını kesinlikle tahmin etmiyordum. Kullanım kolaylığı, ses kalitesi ve (tabi ki) boyutları müthiş. Avuçiçi büyüklüğünde mp3 player (ipod gibi) kullanmak istemeyenlere en güzel alternatiflerden birisi.. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bende bu ürünün 4 GB olanı var. Yurtdışından almıştım. Bugün karşılaştığım bir sorun var.Dün kullandıktan sonra kapatıp bırakmıştım (yada öyle sanıyorum, açık bıraktığım için pili bitip kapanmış olabilir.) Bu sabah açmaya çalıştığımda açılmadı. Kerdi orjinal şarjına taktım belki pili bitmiştir diye. 2-3 saat şarjda kaldı, şarja takınca ekranı açılır şarj işareti çıkardı normalde, çıkmadı. Bilgisayara bağladım tanımadı, orada da şarj olmuadığı gibi cihazda hiç bir tepki yok.

    Böyle bir durum başına gelen varmı? gelen varsa ne yapmak lazım. Bu arada cihazın garantili olmadığını belirtmeliyim, yurtdışından alınmıştı.

    Evet arkadaşlar çözüm önerisi olan varmı?
  • Sorun çözüldü arkadaşlar. Reset deliğine bir topluiğne ucuyla dokundum ve açıldı (daha önce niye aklıma gelmedi hayret). Şu anda şarj oluyor, şarj sonrası bilgisayara bağlayınca da sorun kalmaz sanırım.
  • Fiyatı sanırım şuan 139 YTL, bazı yerlerde tripod hediye ediyorlar. Fakat kendine özel olan hoparlörünü öneririm.
  • Çok güzel cihaz.Hoparlörlü olanını kullanıyorum.Ses çıkışı mükemmel.Bu aletin yanına kulak içi olarak Sony {mdr-818} almanızı tavsiye ederim. Müthiş bir ses keyfi alıyorsunuz...
  • alet çok güzel ses kalitesi ve kibarlığı mükemmel ama lakin

    1.bu ürünlerin yuzde 90 nında şarj problemi oluyor
    2.ürün stoklarda yok tamir mumkun olmuyor
    3.genel olarAK butun hepsinde sorun var

    ben kzı arkadşıma almıştım bozuk çıktı ustune para verip aynı modelin daha iyisini aldık en son çıkan versiynlarını yine bozuk yine bozuk alıp benim gibi pişman olmayın

    bu modellerinden uzak durun hızlı sistemden hele hiç almayın
  • Pili bitince acaba ne yapılıyor,pil bulunuyormu.
  • Bu alette türkçe menü yokmu arkadaşlar?
  • ZENStonePlus_PCFW_L19_1_03_01.exe Firmware güncellemisinin nasıl yapıldığırı bilen carmı dosyayı indirdim aleti bilg. bağladm sistem search yazıyor bilgisayarda alette hiçbir tepki yok nasıl yapıcaz?
  • bunun harici pil olanı olsaymış tadından yenmezmiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.