Şimdi Ara

creative sport c100 & sandisk sansa e 130 hangisi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar değerli birisine hediye edilmek üzere bir mp3 player & radyolu alınacaktır. Bilgisayar başında geçen 3 saat sonra formumuzuda okuyarak 2 markaya karar verdim... ama hangisini tavsiye edersiniz...

    1. Creative muvo sport c 100 256 mb (hafızası 512 mb kadar atıyormuş ve radyolu - sesi fazla açılamıyormuş)
    2. sandisk sansa e130 512 mb (hafızası 2gb kadar artıyormuş ve radyolu - sesi fazla açılabiliyormuş)

    Tavsiyeleriniz önemlidir... Şimdiden teşekkürler...



  • ikisini de tavsiye etmem c100 un kontrolu zor, sansa nın ise uzerinde bulunan jog kilitlenemiyor bu yuzden cebinin icinde herhangi bi yere temas ettigi zaman sesi ya da fonksiyonunu degisritebiliyor...bi de kendi icinde dosyalama yapmayan flash tipi playerlar da 1 gb ya da 2 gb lık artırabilir hafızalar cok da kullanıslı olmaz gibi geliyor bana... bu arada illa ikisinden bir olacak dersen c100 derim..
  • e-130 kullanıyorum bundan öncede creative fx 120 kullandım.

    1-E-130 un sesi yarımdayken ses fazlasıyla çıkıyor. ayrıca kilitleme fonksyonu mevcut yani kilidi açarsan fonksyonların kendi kendine değişme ihtimali yok.makina nın 2 gb a kadar arttırma kapasitesi var . ileriki dönemlerde hafıza ihtiyacın olduğunda işini görür.Ama şunu söylemek isterim creative in ses kalitesi başka.

    2-c-100 ben e-130 aldıktan sonra fiyatını düşürdü. şu an kafa kafaya artı 256 kart hdiyeli. ama bununda dezavantajı hafızanın maksimum 512 ye yükseltilmesi.

    Hangisi diye tavsiye edersen ses bakımında creative c-100 derim.
  • e130 icin yazdigim yanlis bilgiden oturu ozru dilerim... lama kadan sallamamistim newtech adli dergiden okumustum.. demek ki ya ben yanlis anladim ki dogru hatırladıgımı dusunuyorum, ya da urun tanıtımı rezaletlerinden biriyle daha karsi karsiyayız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.