Şimdi Ara

Creative Sound Blaster X4 çift yönlü gürültü engelleme ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Creative Sound Blaster X4 çift yönlü gürültü engelleme ile geliyor



    Ses teknolojileri dünyasının lider isimlerinden Creative yeni bir amiral gemisi seviyesinde ses kartı duyurdu.  USB DAC destekli Creative Sound Blaster X4 gelişmiş özellikleri ile ister oyuncu ister profesyonel olsun her türden dinleyiciye üst seviye tecrübe sunuyor. 



    Creative Sound Blaster X4 özellikleri ve fiyatı



    Creative Sound Blaster X4 ses kartı çok beğenilen Creative Sound Blaster X3 ses kartının devamı niteliğinde ancak yeni özelliklerle fonksiyonelliği oldukça geliştiriyor. Firmanın ses sürücüleri ve yapay zekâ kombinasyonu ile elde ettiği Super X-Fi teknolojisi yine yerini almış. Üst seviye ses sistemlerinin kalitesini yakalayan Super X-Fi ayrıca kullanıcının kafa ve kulak resimlerini işleyerek en optimal sesi sunuyor. Son 2 yıldır bu teknoloji 23 adet CES ödülü kazanmayı başardı.



    Ayrıca Bkz.Oppo Smart Tag'in görüntüleri ortaya çıktı



    Kulaklığın desteklediği standartlara göre 600 Ohm ve 114 desibel seviyeye kadar 24-bit/192 kHz yüksek çözünürlüklü oynatma yapabilen kart ayrıca 7.1 atanmış veya sanal ses kanalları sunabiliyor. Windows kullanıcıları için Dolby Digital Live teknolojisi gerçek zamanlı olarak ses içeriklerini bu seviyedeki kanallara dönüştürebiliyor. 



    Creative Sound Blaster X4 çift yönlü gürültü engelleme ile geliyor



    Yine Windows için SmartComms seti sayesinde kullanıcı konuşmaya başladığında otomatik olarak algılanıyor ve mikrofon açılıyor. Sustuğunda ise mikrofon kapanıyor. Ayrıca hem gelen ses hem de giden ses için gürültü engelleme yapabiliyor. CrystalVoice teknolojisi sesi daha berrak hale getirirken Voice Morph ise farklı efektler ekleyebiliyor. 



    Ses dengesi, ses modu seçimi, Super X-Fi ve cihazlar arası geçiş için atanmış tuşlar mevcut. Ses Dengesi ile iki ses kaynağı arasında anlık akıcı geçiş ve ses kontrolü mümkün oluyor. Tüm masa üstü ve konsol ürünleri ile uyumlu olan kartın Ses Dengesi özelliği Nintendo Switch konsolunda mevcut değil. Creative Sound Blaster X4 ses kartı 219$ fiyat etiketine sahip. 

     




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/283509/creative-announces-sound-blaster-x4-sound-card







  • Creative ses ekipmanları ile fiyat örtüşmüyor

  • tam olarak ne işeyarıor bu alet

  • Creative o engellemeler ses kalitesini ciddi bozuyor. Nvidia gibi hassas ayarlama yok. Creative bence bunlarla uğraşacağına ses kartlarına dolby atmos veya dts x gibi teknolojileri getirmeli. Acustic eco ve focus geliştirsin. Hoparlör den konuşurken karşı tarafın sesi kendine gitmesin ve aarka plandaki oyunun sesini engelesin. ZXR bazen iyi çalışırken bazen kötü çalışıyor. Ben inanıyorum bunu daha iyi hale getirebilirler.

  • Buna bu parayı verinceye kadar focusrite ya m-audio gibi markaların stüdyo paketlerini almak daha mantıklı.

  • cansev07 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle , geçmişte aldığım x-fi serisi ses kartlarının bile desteğini kesti , güncelleme çıkmıyor windows 10 da çalışmadı bile , creative almak pişmanlıktır.

  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    X-fi guncellemesi geldı. Kartlar calısıyor hatta Danıel K nın yanı surucu paketı bıle cıktı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakdc

    X-fi guncellemesi geldı. Kartlar calısıyor hatta Danıel K nın yanı surucu paketı bıle cıktı.

    hiçbiri eski ses kalitesini vermiyor


    Daniel K nın sürücüsü firmanın kendi yayınladığı sürücü değil , o sürücü kullanıcı derlemesi

  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    ses kalitesi icin bisey diyemem eski windows u kurup bakmak lazim ama orjinal suruculer cikti bu is icin microsoft creative ile ozel bir is birligi yapti yeniden surucu yazildi daniel k suruculeri ise bu orjinal surucunun modlanmis hali

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Ben hala X-fi kartımı kullanıyorum Windows 10 ile. Sürücüsü var ve gayet başarılı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.