Şimdi Ara

Creative Megaworks THX 550 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biraz daha para verip almışken daha iyisi olsun dersen g500 alabilirsin benden söylemesi tavsiye ederim bu saatten sonra mega alınmaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sezar

    biraz daha para verip almışken daha iyisi olsun dersen g500 alabilirsin benden söylemesi tavsiye ederim bu saatten sonra mega alınmaz

    alınırda makul bir fiyata... ayrıca g500 daha çok oyun amaçlı dizayn edilmiş. özellikle progamer dmeiş adamlar. uydunun yapısı itibariyle daha sağlam olabilir tabi
  • Bugun gelmemiş arkadaşlar yarın gelicek inş. Hep bişi alırken böyle oluyor yaa sinir oluyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tibi


    quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    bu arada mega nın basları zayıf demek ne kaar saçma !! belki evet z5500 gibi bi alete göre daha az RMS old. için zayıf olabilir ama sonuçta kenidini kanıtlamış bi alet ve eşşek gibi bas veriyo.. 3 . seviyeye getiremiyorum odam da .. çünkü benden öte .. salonda oturan insanları da rahatsız ediyo bunu biliyorum.. zaten z5500 le karşılaştırmak saçma..

    toplam 350w rms likbi aletin nasıl ne kadar bas vereceğini herkes kendi düşünsn artık.. ama zayıf kelimesi çok saöma ve komik oluyo megayı tek başına değerlendirirken



    işte o hesaba göre subwooferın çıkış gücü 106 watt rms olması gerekiyor. benim hi. 100 wattlık aktif / pasif bir subwooferım olmadığı için karşılaştırmamı x-530 un subwooferıyla yaptım ve aklımda olan x-530 sub gücünü 4 katını düşündüm ama bu çok uçuk geldi yani megaworksunki x-530 sub ının 4 katından da güçlü olması gerekir. ama bariz değil. @darkbu yüzden meganın subwooferına zayıf dedim çünkü sesi çok açınca bir süre sonra sistemdeki bass sabit kalıyor sadece mid ve tiz sesleri artıyor yani sistemin bass ı kendi içinde zayıf kalıyor. ve @civilcivil az öncede açıkladım neden x-530 ile kıyasladığımı. aklımdaki x-530 sub gücünün 4 katını düşündüm ama meganın sub ı ile alakası bile yoktu. ( eğerki 100 watt jamo yada jbl subwooferım olsaydı onlarla kıyaslardım



    tibi ben senin öle bişi yazdığını görmemiştim inan.. sadece ben meanın baslarını beğenmeyenlere söledim bunu.. belki düşük rms çıkması sinirlendiriyo hepimizi ama .. sonuçta verdiği bas azımsanacak gibi değil bunu demek istiyorum.. daha altı ile karşılaştırılır belki ama daha üstü ile kaşılaştırıp zayıf diyenler var..

    sonuşçta biraz da bastan beklenti önemli... herkes bas manyağı değildir.. bana göre bas şarkının müziğini tizlerini vokali arka planda atmayacak kadar olmalı ... değilse müzik dinlemenin amacı olamazz.. uyduların sesi az olupta bası da sona verirse bir insan sonrada zayıf bunun bası derse ben ona diyecek bişi bulamam..

    forumdakilerin nasıl dinlediğini bas seviyesini ne kadar çıkardıını çok merak ediyorum hoparlörlerde..




  • İçin rahat olsun arkadaşım alınabilecek en iyi multimedia set.
    Sub ın yerini iyi seçersen içini titretecek bass sesi alırsın tizz leri zaten ünlü.
  • musandia haklı..

    G500 yeni ve yeni teknolociler barındırıyo olabilir ama meganın da ilk çıktığında G500 ün fiyatında olduuğunu düşünürsek.. bu iki set arasında bariz bi fark olmadığını anlayabliriz diyorum ben.. titanyum tweeter kullanılmış G500 de .. belki megadan biraz daha iyi tiz verebilir ama sonuçta megayı yeni alanlar üzülmesin çünkü mega en iyi tiz veren alet üvanıyla ünlü zaten... yani çok bişi"kaybeddeceklerini zannetmiyorum..

    ama şunu demek istiyorum.. eğr G500 ün basları megadan daha yumuşak ise ve tizleri de en az onun kadar ise mega yerine g 500 alınmalı diye düşünüyorum.. yani ben yumuşak bas severim ve meganın basları bana biraz sert geliyo ..(gerçi artık eskisi giibideğil. ses kartından bası açınca yumuşak geliyo ama) eğer g500 de yumuşak bas varsa ve siz de ymuşak bas sevenlerdenseniz gidin G500 aln derim alacak olanlara..


    sonuçta megası olanlar bence! kaygılanmamalı.. ama şunu söliyim megaworksum var ama yeni hoparlör alacak olsaydım mega yada G500 sanırım gidip G500 alırdım.. tabi hakkında biraz daha sağlam bilgiler duyuktan sonra.. şuan net bi ünvan yok G500e dair



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 25 Nisan 2006; 21:27:50 >




  • burak sen her ihtimalle megadan memnun kalıcaksın için rahat olsun
    ben geçen gün ayaklık aldım (1-2 aydır sürünüyodu yerlerde uydular) çok farketti mutlaka bekletmeden al ayaklık.
    ankaradaysan çiftini 30 milyona alabileceğin ayaklık adresi verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 25 Nisan 2006; 23:13:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hanjin

    burak sen her ihtimalle megadan memnun kalıcaksın için rahat olsun
    ben geçen gün ayaklık aldım (1-2 aydır sürünüyodu yerlerde uydular) çok farketti mutlaka bekletmeden al ayaklık.
    ankaradaysan çiftini 30 milyona alabileceğin ayaklık adresi verebilirim.


    sağol dostum ama ist dayım
  • Mükemmel seçim
  • şimdiden hayırlı olsun kullanacağın alanda ses seviyesi olarak bu sistem bile fazla gelecektir, ses kalitesi herkez tarafından kabul görmüş bir sistemin olacak.
  • Creative, megaworks için sub-woofer boyutunu biraz daha büyük yapsaydı zaten beklenen bass sesi için hiçbir sorun kalmayacaktı. Aynı sorun gigaworks için de geçerli. Sub azcık büyütüldü bass sesi arttı giga'da ama vadedilen 210watt asla olamadı. Neden creative sub boyutlarını, kutu ebatlarını küçük yapar anlamak mümkün değil!!!
  • Creative Audigy2@Audigy2 zs bu ses kartını bulabileceğim bi yer var mı ..bi türlü bulamadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burak08


    quote:

    Orjinalden alıntı: hanjin

    burak sen her ihtimalle megadan memnun kalıcaksın için rahat olsun
    ben geçen gün ayaklık aldım (1-2 aydır sürünüyodu yerlerde uydular) çok farketti mutlaka bekletmeden al ayaklık.
    ankaradaysan çiftini 30 milyona alabileceğin ayaklık adresi verebilirim.


    sağol dostum ama ist dayım


    yanılmıyosam tibi sana ayaklık için öneride bulunabilir o da istanbulda.




  • Aslında benim ses kartım Audigy 2, yani zs olmayan versiyon. Ama zs sürücüleri ile yazılımsal olarak zs'ye hackledim, o yüzden öyle yazılı imzamda. Donanımsal olarak düz Audigy 2.
    quote:

    Orjinalden alıntı: goktug82

    Creative Audigy2@Audigy2 zs bu ses kartını bulabileceğim bi yer var mı ..bi türlü bulamadım
  • Audigy zs ile x fi arasında oldukça fark var, imkan varsa xfi tavsiye ederim, hem yazılım hem de donanım olarak çok gelişmiştir xfi audigy ye göre. ist. vatn bilg.sayarda ozaki markanın ayakları creative e uydu, ben kullanıyorum, boyu da daha uzundur.
  • bu set nerede 430 ytl aceba?
  • kadıköy eksa da da var ben sormuştum arkadaşlar
  • ahh aahh geçen sene eksen bilgisayardan 175 dolar fiyat almıştım şimdi şu hale bak millet 430 ytl den falan bağsediyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: venom800

    ahh aahh geçen sene eksen bilgisayardan 175 dolar fiyat almıştım şimdi şu hale bak millet 430 ytl den falan bağsediyor..

    Kim derdi ki, bugün bilgisayar ile alakalı bir donanım alacaksın 1 yıl sonra 2. eli dahi "0" ından çok daha fazla edecek diye. 5-10 tane alıp stok yapmak lazımmış. Zamanında dükkanı kapanan Megaworksler elinde kalan esnaf yok mu acaba? Adam mali krizden kurtulur ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sabonis

    bu set nerede 430 ytl aceba?


    Merpa Bilgi Işlem di sanırım adı. Ama adamlar toptancı. Yani sadece hoparlor getirmeyebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.