Şimdi Ara

Creative I-Trigue 3300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Creative I-Trigue 3300
    ---SATILDI---

    Merhabalar.

    Creative I-Trigue 3300
    Woofer koyacak yerim var, baslar da benim için önemli diyenler için mükemmel bir seri I-Trigue serileri. Uydular 3lü titanium çeperli hoparlörlere sahip. Çok küçük ama boyundan büyük ses veriyor 3 tane olmasının etkisiyle. o yüzden eşşek kadar woofer ı var. Kumanda üzerinde bas ve ses seviye ayarı açma kapama ve kulaklık çıkışı var.
    Yalnız bu ürünün sese etkisi olmayan bazı kusurları mevcut. Birincisi uydulardan birinin kapağının bir dişi uydunun içinde kalmış ve kırılmış. diğer diş üst tarafta olduğu için tutuyor. ve uydularda titreşim olmadığı içinde (küçük göründüğüne bakmayın metal gövdeli ve çok ağır) cızırtı filan gelmiyor. İkincisi woofer ın körüğünde ufak bir yırtık var ordan da herhangi bir bozuk ses almadım. Çok lokal bişey zaten. Kutusu yok. Kargo istenirse uygun bir kutuya güzelce paketlenmek suretiyle gönderilecek. Bu arada kumandanın ses ve bas düğmeleri sorunsuz. Kronik creative kumanda sıkıntısı vardı içi açılıp güzelce kontak sprey ve ince yağ uygulandı. Şu an sıkıntısız, ilk günkü gibi oldu.

    ---SATILDI---
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.