Şimdi Ara

Crash Time 5 Undercover

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 4 ten sonra 5te çıkıyor resmi site
    http://www.cobra11-game.de/en/ Eylül ayı sonu gibi çıkıcak
    oyunda harita çok daha büyük olucak dağlar virajlı yollar sahil kesimi şehir içleri oldukça iyi grafik var farklı bir alternatif oyunda hdr efektleri ve güneş yansımaları harika ya
     Crash Time 5 Undercover

Crash Time 5 Undercover

Crash Time 5 Undercover

Crash Time 5 Undercover

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 5 Ekim 2012; 19:21:30 >

• oyun çıkmış bulunuyor .
  • Evet çıktı buda video oynanış
    http://www.youtube.com/watch?v=2BPWGHT3Rjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 2 Ekim 2012; 19:39:19 >
  • ben kurdum oynuyorum güzel oyun. Ancak bilgisayara win 8 pro kurdum eski dosyalar duruyor ama save dosyalarını nereye atacağımı bulamadım. bilgisi olan var mı?
  • oyun demosu kurmuştum fulü ile dağlar kadar farklılıklar var fullü çok güzel kurdum grafik oynanış ses her şey süper harita devasa grafikler harika serest gezme oluormu bilmiorum ama baya görev var.Ve bu oyunun duyarsız kalması üzücü bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 4 Ekim 2012; 16:58:49 >
  • Oyun aşırı kasıyor.Kontroller de saçma.Bir gorev yapamadan sıldım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyun aşırı kasıyor.Kontroller de saçma.Bir gorev yapamadan sıldım oyunu.

hadi ya kasmasına üzüldüm yüksek grafikler var oyunda ondan birazda optimizasyın kötü malesef ama oyun iyi bence farklı bir alternatif
    bu arada beyler oyuna araçmodları çıkmaya başladı
    http://www.eleven-games.net/index.php?site=files&file=1619#!prettyPhoto[gallery1]/1/
    x5 mercedes sırasıyla modelleniyor oyuna çok iyi oluyor bu araçlar araçların oyunda görmesi için yarış açarken mesela addon cars seçenei ıkıor ama ilk önce budosyayı oyuna atmalısınız yoksa görmez
    http://www.eleven-games.net/index.php?site=files&cat=257
    oyunun kurulu olduğu yerde database var oraya atın database dosyasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 5 Ekim 2012; 18:52:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • detaylı incelememi de yapıyorum
    yarış oyunu olarak görevler olsun oldukça güzel full grafikte oynamanızı tavsiye ederim ayrıca depth field ve motion blur ukapatın oyun daha net oluyor
    oyunda araçlar çok iyi modellenmiş hiç tırtık yok 1 tane bile tırtık göremedim almanya çok iyi yansıtılmış hayali bir şehir değil bu yüzden oyun seri şekilde çıkıyor grafikler oldukça güzel günümüze uygun antialising çok iyi yansıtılma birlikte atmosfer çok iyi kobra takibindeki semih de oyunda modellenmesi + olarak gözüme çarptı araçlar ayrıca ışık yakma korna siren sinyal yakma da olması iyi olmuş harita oldukça büyük araçların pati sesi lastik sesleri motor sesleri oldukça iyi yarışlarda güzel offroad normal pist ve yollar olması iyi olmuş ayrıca daha fazla çoklaştırılmış diğer araçlarda bizimkiler kadar güzel ayrıntılı modellenmiş daha çok şehir yaşıyor hissi verilmiş gerçekten almanyanın belli bölgesini çok iyi birebir yansıtmışlar oldukça uzun görevler var hasar almada oldukça gelişmiş
    sonuç olarak grafik 90 oynanış 80 müzik 70 genel 85 veriyorum
    artılar eksiler
    birebir modellenmiş almanya yarış seçince bütün araçlar aynıolması kötü olmuş
    güzel araçlar semih le ben i iyi modellemişler ama arabada robot gibi durması eksi olmuş
    grafik onun dışında bişi yok umarım serbest gezme vardır buseride
    tırtık yok
    sürüşş dinamikleri hoş
    semih bile yapılmış
    devasa harita

not müziği kapatın ve youtubedan cobra 11 theme yazıp oyuna döün kobra takibi müziği ile oynayın nedediğimi anlıycaksınız.. ve tabiki üst post ta verdiğim araç modlarınıda kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 5 Ekim 2012; 19:20:44 >

• 1090t @3.9 ghz - gtx 670 pe var, 1080p 8xaa full ayarlarda 40 ile 85 fps arası gidiyor.

40 fps'lere düştüğünde gpu kullanımı %60'lara iniyor. Yemin ediyorum Battlefield 3 1080p - 4xmsaa - Ultra'da böyle olmuyor. BF3'de gördüğüm en düşük fps 48 idi. O da bomba atıldığında, çatışmanın en yoğun olduğu sahnede..

Grafikler güzel ama optimizasyon rezalet, işlemciye çok yükleniyor.
    Zevkli bir oyun da değil ayrıca. Serinin eski oyunları yine eğlenceliydi. Dayanamayıp, sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

1090t @3.9 ghz - gtx 670 pe var, 1080p 8xaa full ayarlarda 40 ile 85 fps arası gidiyor.

40 fps'lere düştüğünde gpu kullanımı %60'lara iniyor. Yemin ediyorum Battlefield 3 1080p - 4xmsaa - Ultra'da böyle olmuyor. BF3'de gördüğüm en düşük fps 48 idi. O da bomba atıldığında, çatışmanın en yoğun olduğu sahnede..

Grafikler güzel ama optimizasyon rezalet, işlemciye çok yükleniyor.
    Zevkli bir oyun da değil ayrıca. Serinin eski oyunları yine eğlenceliydi. Dayanamayıp, sildim.

İlginç yav kasması ilginç neyse bence güzel oyun gerçekçiliğe önem verildiği için eskisi gibi eğlenceli değil am kötü değil bence benim sistem sizden düşük baya ama kasmıyor sanırım ati lerde daha optime oyun tabi zevk meselesi bayım ama bence araç modlarıda var bmw mercedes gibi onlarlada çok daha iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 5 Ekim 2012; 20:44:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

İlginç yav kasması ilginç neyse bence güzel oyun gerçekçiliğe önem verildiği için eskisi gibi eğlenceli değil am kötü değil bence benim sistem sizden düşük baya ama kasmıyor sanırım ati lerde daha optime oyun tabi zevk meselesi bayım ama bence araç modlarıda var bmw mercedes gibi onlarlada çok daha iyi oluyor

Çabuk karar vermiş olabilirim ama serbest takılma olayı da yoktu sanırım. O olsaydı güzel olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Çabuk karar vermiş olabilirim ama serbest takılma olayı da yoktu sanırım. O olsaydı güzel olabilirdi.

Evet sanırım bu seride kaldırmışlar
  • arkadaşlar oyunu kurdum ve oynuyorum bencede grafik olarak harika bir oyun.. türkçe yaması varmı acaba ...
  • Oyunda blurda olduğu gibi aynı pcde 4 kişi oynama s.s özelliği var.ve çok da zwvkli.bilmeyenlere duyrulur..
    ayrıca oyunu bitirmek üzere olana varsa save dosyasına talibim:)
  • Semih de iyice Semir miş bu oyunda
  • oyunun demosunu kurdum , çok güzel bir oyun NFS den falan çok daha iyi
    grafikler çok iyi - bu grafiklerle biraz kasma olabilir , gamebooster kullanırsanız kasma falan kalmıyor , gayet akıcı oynanıyor..
  • Oyunu konsol ile oynayan var feedbackler nasıl, oyun logitech momo ile uyumlu?
  • Şu araba yamalarını nasıl yapacağımızı detaylı bir şekilde anlatsanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.