Şimdi Ara

Crash Bandicoot Geri DÖNÜYOR (PS4 ) - Activision Crash'i sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin açıklasmaına göre yarın yapılacak sunumda sony'nin en büyük exclerinden biri geri dönecek exc olarak(twitter'de admboyes)
    en büyük sony ipleri(satış anlamında)
    1-gran turismo
    2-crash bandicoot
    3-god of war
    4-uncharted

burda geri dönebilecek bir tek crash var çünkü diğerleri zaten bir yere gitmediler sony'nin dün yayınaldığı ps4 reklamında

ne var bakın :D

CRASH geri dönebilir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 22 Kasım 2013; 7:46:12 >

• Ben devlet yönetsem gidip şunu gören adamı bulur, mit in başına koyarım
    Bu ne la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Ben devlet yönetsem gidip şunu gören adamı bulur, mit in başına koyarım
    Bu ne la

hic guleceğim yoktu
  • Efsane olur. Ama duyuru yapmadan önce isim haklarının geri alındığını duymaz mıydık?
  • Bu serinin karting oyunu efsanedir, remake olarak PS4 exc. çıksa bomba olur. Piyasa Mario Kart'a kaldı.
  • Bence bunların hiçbiri duyurulmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut ex'lerin devam serileri artık heycan yaratmıyor. Evet kaliteli oyunlardı ama artık son bulsa hiç fena olmayacak. Hele ki yeni nesile giriş senesinde insanları heycanlandıracak yeni bir şeyler gerekirken bayma noktasına gelmiş oyunları zorlama yaparak önümüze koyarlarsa kendi adıma pek hoş bir durum olmayacak. İçlerinde şu an bir tek "last of us" var devamını istediğim. Ucu çok açık bir senaryo, oyunun tarzı ve yapısı gereğide binlerce yeniliğin dahil edilebilceği bir oyun. Ben ps4'ün ilk senesinde "The getaway" ve "Last Guardian" bombaları ile giriş yapmasını isterdim. 2 tane ağır top tek başlarına konsol sattıracak cinsten oyunlar olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Efsane olur. Ama duyuru yapmadan önce isim haklarının geri alındığını duymaz mıydık?

Etkinliğe sakladılar zaten söyleseler sürprizi kaçardı
  • Crash serisinin üstüne oyun yok, sayısız kere oynamışımdır ps1de,eğer böylembirşey olursa çok sevinirim.

• Crash serisinin tüm hakları Activision'a satıldı. Yeni oyunu çıkabilir ama Exc. olması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bence bunların hiçbiri duyurulmayacak.

İki günde çıkan söylentiye bak, shenmue, mgs remake, crash, ultimate sf4 ps4 ex, gears of war vs..Milleti şartladılar efsane bir şey çıkacağına sıradan bir şey çıkarsa yandı sony.
  • Şu oyuna dair bi yazı, resim, video vs. birşeyler gördüğümde Psp' mi sattığıma yeniden pişman oluyorum.
  • Reklamda 24.saniyede de ''Drake's Antiques'' yazıyor dükkanda.Uncharted 4 ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Crash serisinin tüm hakları Activision'a satıldı. Yeni oyunu çıkabilir ama Exc. olması çok zor.

Hocam düzeltiyim.Crash serisi vivendi'de idi. Vivendi'de activision blizzarda sahipti.Activision kendini satın aldı vivendi'den. Doğal olarak o zamandan beri crash hakları boştaydı yani vivendi'de(onlar oyun yapmıyor anlamında)
    sony satın almış olabilir
  • Bence meh diyeceğimiz bir oyun olacak.
    Yani öyle ummuyorum ama öyle olacak gibi.
  • Bu senenin başlarında Sony'nin Crash Bandicoot isim haklarını geri aldığına yönelik söylenti çıkmıştı. Linki bulamıyorum ama N4G'de vardı haber.

Bana PS4 aldırtır böyle bir duyuru, hiç planımda yokken. PS One günlerim geldi aklıma
  • Syphon Filter isterim ya da Medievil

• Ilk Crash Serisi efsaneydi ps1de ne oynardık be memuru card bile yoktu

• Uncharted 4 Duyurulsun yarin siparisimi vericem bundan daha iyi bir duyuru olamaz bence. Craah duyurulmaz cop Activision da o oyunun haklari.

• Fifadan daha cok istiyorum bunu ya

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.