Şimdi Ara

Crackdown 3, Far Cry New Dawn ve Jump Force İnceleme Puanları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox’ı olan arkadaşlar için bu çöpü bedava oynama yöntemi: Konsolunuzda yeni bir hesap açın ve kartınızı ekleyin 14 günlük game pass deneme sürenizi başlattıktan sonra abonelikler sekmesinden otomatik yenilemeyi kapatın bu şekilde sınırsız game pass abonesi olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 14 Şubat 2019; 21:9:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crackdown oyun olarakmı çıktı? Cidden bu oyunmu? 7 yaşında çoçuğun yaptığı birşey değilmi bu?
  • 5 sene üzerinde uğraşılmış MS oyunu. Yıllardır Xbox fanlarinin söylediği bir sav daha çürütüldü bu oyun sayesinde. Hep PS oyunları ile çok ugrasildigindan, daha fazla geliştirilmesi süreci olduğundan daha güzel olduğu iddia edilirdi ki cidden doğruydu. Ancak tek sebep bu değildi, çünkü onlar sadece uzun geliştirme sürecine sahip oyunlar değil, aynı zamanda Sony oyunuydular. MS oyunlarını görüyoruz...

    Crapdown 3...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Şubat 2019; 21:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    Bu mesaj silindi.
    Ya atariye ne gerek var. Mobilde bile auto aim'i olmayan oyunlar var artık. Bu oyun (en azından videolarda gördüğüm) baştan sona auto aim ile oynanıyor. Mobilden beter. Bir de o halde multiplayer yapmışlar. Fiti fiti sağa sola kaçıp ateş etmek dışında bir numarası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crackdown 3’ün patlayacağı belliydi zaten, şu hilkat garibesi oyuna para dökene kadar Scalebound’u geliştirseydiniz keşke. Ah Microsoft ah, umarım yeni nesilde böyle olmazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu crackdown denen rezalet oyunu x box fanboyları gerçekten oynuyorlar mı ya? En güçlü konsolları bunları mı hak ediyor cidden valla ben üzüldüm adamların haline acıdım resmen ps nin en kötü olan exc killzone ve bandicoot bile buna bin basar be bu nedir abi?
  • Crackdown 3 den sonra zaten bişey beklenmiyordu bekleyenlemi vardı? Microsoft tamamen yeni nesil için çalışma içinde şuan.
  • Ms Scalebound gibi potansiyel hit bir oyunu iptal edip onun yerine Trashdown a yatirim yapti.Oyun disinda her hizmette iyi olup oyunda sivayan tek firma.Neyseki iyi firmalari ve yapimcilari bunyeye katti.Aksi gibi isler sıkıntıda giderdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Dark Poison-

    Ms Scalebound gibi potansiyel hit bir oyunu iptal edip onun yerine Trashdown a yatirim yapti.Oyun disinda her hizmette iyi olup oyunda sivayan tek firma.Neyseki iyi firmalari ve yapimcilari bunyeye katti.Aksi gibi isler sıkıntıda giderdi.
    Hocam exc oyun getirip fiyatları 489 tl yapacaklarına hiç getirmesinler daha iyi. Sony'nin halini görüyoruz konsoldayanmış 95 milyona bizim ülkemizde yaptıkları politikaya bak adamlar üçün beşin peşindeler halen birde Microsoft'un yaptıklarına bak. Burada fanboylara bakmayın çoğu zaten daha çocuk ailesi alıyor veriyor buna bu da oynuyor ama hem ev geçindiren hem de oyun oynamak isteyen insanlar bu konsol işine baktıklarında tek tercihlerinin XBox One olduğunu görüyorlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Patlasa ne olur patlamasa ne olur adamlar en azından Gamepass'e getirip ucuza veriyorlar siz gidip The Order, Driveclub, Knack gibi patlayan oyunlara sırf exc diye onca para bayıldınız. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Yani az para bayılmak için dandik oyunlar oynayın diyorsun..Belki ilk okul çağında olsak kanardıkta bu tür şeylere, Yılların oyuncusu olduğumuzdan her oyuna saldırmıyoruz oyun gören masum bebeler gibi..Bize kalite lazım..Patlak oyunlar üzerinden laf atarken bile rezil oluyorsun aslında.. Demek o kadar oyun çıkmış ki, Patlak oyunlar bile senin konsolundaki exc.lerden fazla..Bize geriye kalanlar fazlasıyla yeter.




  • Hocam ben de pro ve onex kullanicisiyim hatta bu nesilde xboxda daha cok oyun oynamisimdir ama egriye egri dogruya da dogru derim.Bu noktada Ms sacma adimlar atti orasi gercek yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.