Şimdi Ara

CRACKDOWN 3-ANA KONU-15 ŞUBAT 2019 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu begenen nadir kişilerden biride benim sanırım .İlk oyun baz alınarak yapıldıgından oynarken gercekten keyifle oynuyorsunuz .Vuruş hissiyatı ,şehirde dolaşmak oldukça eğlenceli .Grafiklerde oldukça göze hoş geliyor .Ben yaklaşık 1,5 saat hiç sıkılmadan oynadım .Gamepass dahilinde olması başlı başına mükemmel .Para verip alınırmı zor tabiki .Ama kesinlikle xbox one sahiplerinin oynaması gereken bir oyun .Eğlenceli keyifli göze hoş gelen bir oyun arıyorsanız denemelisiniz. 10/7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 16 Şubat 2019; 20:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    yorum yada incelemelere bakmayın. İlk crackdown ı beğenen herkes bu oyunuda beğenir

    Crackdown 2 mesela kötüdür, epey eleştiri almıştır ama Crackdown 3 den yüksektir puanı. Böyle abuk bir durum

    Kıyaslamak isteyen olursa ilk oyunuda indirip oynayabilir. 3. oyun onun üstüne koymuş. Temellerine sadık kalmışlar. Demek milletin alışkanlıklar değişmiş.

    Oyun hastalık gibi, orb toplama, yüksek binalara tırmanma, yan görevler derken ne kadar zaman harcadığını farketmiyorsun. Oyunun özüde bu zaten. Oynamadan girişe bakıp yorum yapanlar yanlış yapıyor. Patlama, silah özelliklerin gelişince gör birde ortamı..

    Gamepass de iken deneyin,ilk oyunu sevenler zaten severek oynuyordur eminim. 4K HDR ile ise şahane görünüyor oyun

    Uzun lafın kısası bence Crackdown 3 > CD 1 > CD 2
    İmzamı atarım Koray abi




  • çıkışı o kadar ertelense de kimsenin oyundan büyük bir beklentisi yoktu zaten.
    2A oyun olarak düşünürsek arada sırada eğlencelik.
    şunu da açıkça söyleyim bu oyun ps4 e veya switch e çıkmış olsa bu kadar gömülmezdi ve daha yüksek puan alırdı.net.
    çünkü bunlar özel oyun konseptini oturttular iyi de reklam yapıyorlar. kötü de olsa bak bu oyun da var dedirtiyor.
    kısacası o kadar erteleyip metro nun çıktığı günde abonelikle verilen bir oyun.
    şu nesilde güzel bir halo çıkarmadılar ya bomba bir şey yapsalar bile tutmaz.
  • Oyunu hafta sonu bitirdim.Son zamanlarda oynadığım en keyifli oyunlardan biri oldu.Dolu dolu aksiyon ve eğlence.Vuruş hissi ve silahları bile yeter.
    60 $ elbette etmez ama indirimsiz haliyle bile gamepass ile 59 TL zaten.
  • CRACKDOWN 3-ANA KONU-15 ŞUBAT 2019
  • Bu kadar gömülmesine bir anlam veremiyorum. Crackdown'ların her biri küçük bir kesime hitap eder. Eleştiri yapan youtuber'lar kıyısından köşesinden gömmüşler.Bence çok yersiz. Sanıyorum bir grand theft auto 5, red dead redemption etkisi falan bekliyorlar. Oyunun öyle bir iddaası yok. Asla da olmadı zaten. 3. oyun da bir crackdown oyunundan ne bekliyorsan veriyor. Arada açıp stres atıyorum. Hemde ne stres atma. Kurtlarını döktüler derler ya. öyle bir stres atma. :).

    3. oyun seride zayıf olabilir. Eksi tarafları kesinlikle var. (Bana kalırsa en iyi crackdown birinci oyundur) Ama seri içinde değerlendirilmezse haksızlık edilir. bazı oyunlar vardır nevi şahsına münhasır olurlar. Bu da böyle bir seri. Hikaye falan aramazsınız. Arka planda döner bir şeyler. Hikaye size o ortamı yaratsın da gerisi pek mühim değil. Ama yine de ilginçtir 2. oyunun çok orjinal bir senaryosu vardır. Genel mantığı şöyle özetleyeyim, agency denilen bir yapı var. Kötülük peşindeki organizasyonları engeller, yokeder vb. Bunların elemanlarını da evrenin askerleri gibi düşünün. Bunlar süper askerler gibidir, Teknolojik donanımları maksimum seviyededir, yenilenen zırh ve can, çok hızlı koşma atlama, büyük cisimleri taşıma vb. Protagonist'e ajan denilir. öyle özel bir karakter değildir. Geçmişi vb yoktur. Agency'den görevler alarak açık dünya haritada bu görevleri yaparsınız. Bölge bölge intel toplarsınız. Çeşitli keyifli görevler vardır. Bütün oyun bir challenge gibidir. Karakter kontrolü tam ve çok keyiflidir. Uzun süre bunu oynadıktan sonra başka bir 3A third person oyuna geçerseniz alışmakta zorlanabilirsiniz. Dediğim gibi karakter kontrolü maksimum seviyededir. Ajan yağ gibi akar gider. Sürekli oraya buraya atlamak istersiniz, ki oyun da zaten yapısı gereği atla zıpla koş vur patlat vb ister sizden :) Bunu da ancak kontrolün tamamen sizde olduğu bir karakter verebilir.

    Oyunda ajanınızın yavaş yavaş gelişmesini görmek çok çok keyiflidir. Görev falan bırakıp agility orb peşinde koşarsınız. Process inanılmaz keyiflidir. yeteneklerinizin oynadıkça arttığını görmek, ajanın giysisinin bile kısım kısım değiştiğini, değerlerinizin arttığını hissetmek görmek vb gerçekten keyiflidir. Çatışma mekanikleri de ha keza öyle. otomatik kilitlenme vardır, ki ne kilitlenme. LT tuşuna bastığınız an en uzağınızdaki düşmana bile eğer yeteri kadar nişan almasını beklediyseniz tek çekersiniz. Ajan diyorsun boru mu :). Silahları falan fütüristik ve gayet karizmadır. Sürüyle challenge vardır. Hani asassins creed oyunlarında dönüp bakmadığınız yan görevler olur ya hani, sürüyle haritaya yerleştirilmiştir. Hepsini yapmaya kalksan aylarını alır falan. Crackdown öyle değil. O rooftop yarışlarını falan keyifle yaparsınız. Ulan hadi bir iki saniye daha erken de yapabilirim dersiniz hop bi bakmışsın 10. run :)

    Bütün seri absürtlük, aşırılık vb üzerine kurulu. Grafikleri, hikayesi, mekanikleri vb zaten bunu kanıtlar nitelikte. O yüzden eleştiri yaparken elmayla armutu değil elmayla elmayı kıyaslamak gerek.

    Gelelim crackdown 3'ü bir crackdown olarak değerlendirmeye.

    - özlenen 1'deki atmosfer ne yazık ki yok. Çok ilerlemedim daha ama sanıyorum ilk iki hikayenin baya bir ileri zamanında geçiyor. Bu kadarına gerek varmıydı bilemedim. Ben biraz daha günümüzden bir şeyler görmek isterdim.

    - E3 tanıtımlarında oyunu satmak için ana temaları gerçek zamanlı yıkılan binalardı. Hani şu bulut destekli olan :) o görselleri verememeleri yazık oldu. Eleştiriler de en çok buradan geliyor.

    - Düşman karargahları bir garip tasarlanmış. Çok mantıksız duruyor, bir merdiven var mesela nereye çıktığı belli değil. Gözcü noktası desen o da değil. tamam oyuncu keyif alsın diye dizayn edilmiş olabilir ama ne olursa olsun bir mantıkla çevrenin dizayn edilmesi gerek.

    - Sanıyorum fizik ilk oyundan bile bir tık geride. Bunu da çok büyük alanlara, patlamalara vb veriyorum. Bir yerden arttırınca bir yerden azaltacaksın mecbur.

    İlk iki oyundan kötü. Ama ne olursa olsun buram buram bir crackdown oyunu. Aynı narrator'ü duymak bile ayrı güzel. Geçmişe döndüm desem yeridir. İyi geldi be :)




  • Ben de oynadım bitirdim gayet keyifliydi.

    Oyunun gomulmesinin 2 sebebi var. Birincisi pazarlamasinda yarattigi anlamsiz beklenti. Bilmem kaç yıldır geliştiriliyor, soyle olacak böyle olacak muhabbetleri. Ikincisi de maalesef oyun dunyasindaki single player oyunlardaki hollywood kalitesinde senaryolar, aşırı gercekci görseller ve hep aşırı özgün devrimci oyunlar beklentisi.

    Bu Oyun saf bir eğlence oyunu. Ac oyna keyif al kapat sadece bu. Oynanabilirliği gayet basit ve akici. Evet bu oyun size witcher 3 gibi destansı yan görevler, soluksuz izlediğiniz film dizilerdeki pilot twistler ya da dallanıp budaklanan bir karakter gelişimi sunmuyor. Haftasonu ya da akşam 1-2 saat stress atmalik bir oynanış ve eğlence sunuyor. Gamepass sahibi olanlar kesinlikle göz atmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynamamış bir çok oyuncuya göre yılın fiyaskosu bu oyun.Hatta Fallout 76 dan bile kötü.
    Şunu söyliyim , kötü oyun görmemişler :)
    Bizim gibi 90 larda oyun oynamış olsalardı ne yapacaklardı acaba , oyunların yarısından çoğu saçma sapan mekaniklere sahipti.

    Çapına göre gayet eğlenceli bir oyun.Aç gamepass deneme hesabı ücretsiz oyna geç.Sanki 500 TL verecekler.Microsoft u abartı reklam kampanyası yüzünden gömün tabi , bak onu hakettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold ile verilen çoğu oyundan güzel propaganda kulelerine tırmanmak zevkli onları yap yeter bana göre zaten 8 10 tane filan var sanırım. zevk meselesi bir yorumcunun biri batman çok daha iyiydi demişti gamepass sayesinde yükledim yarım saat dayanamadım ben batman'e fallout4'e bile 1 saat dayanabildim silahlı çarpışma deneyimini görünce oyundan soğudum, divison1'i de en fazla 1 saat oynamışımdır nasıl zıplayamaz bir karakter her şeyi o kadar gerçekçi yapmaya çalışılmış bir oyunda saçma geldi bir daha da açmadım kıyaslamayın bence zevkler değişir oyna gitsin bedava zaten gamepassde. Bana göre microsoft da üst düzeydeki birisinin çok değer verdiği birilerini kırmamak için yapılmış bir oyun olabilir çünkü diğer son zamanlarda çıkan oyunlarla alakası yok.
  • Bu oyuna kötü değil diyenler katıksız xbox fanboyu.

    Bu oyun kötü değilse uncharted nedir god of war nedir last of us nedir onuda bi açıklasınlar.

    Oyun sessiz sedasız gelse kimsenin sesi çıkmaz. Bilmem kaç yıldır bu çöp geliştiriliyor. 300.00 server ile desteklenecekti de, tonla reklamı yapıldı.

    Çıkan sonuç ortada. Bu oyun kötü değilse last of us ne oluyor biri açıklasın.

    Bildiğiniz çöp oğlu çöp. Gamepass den indirip oynamaya tenezzül etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 5 Mart 2019; 11:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Bende de game pass var merak edip indirmedim bile. O kadar boş, itici ve basit bir oyun ki bana göre meta puanı 40 filan olması gerekiyordu. Bu oyuna çöp demek gerçek çöplere hakarettir. En iyisi Microsoft dan hiç böyle bir oyun çıkmamış gibi davranmak sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    crackdown'ı yedirmeyiz.
    Konsol sattirip, game pass aldıracak oyun.
    Soluksuz oynadım, müthiş iyiydi.
    Spoiler olmasın diye konuşmuyorum.
    crackdown'ı yedirmeyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hay Last of Us u nu za ya.. Herşeyi Last of Us ile kıyaslamaya yemin etmişsiniz. Bu oyunu Last of Us ile kıyaslamaya kalkan zaten ilk başta oyun dünyasından uzaklaşması gerekir.. Her örnek Last of Us her örnek Last of Us yeter be kardeşim valla yeter.. Alın Last of Us u koynunuza sokun mutlu olun.. Oyun dünyanız Last of Us dan ibaret olmuş sizin..İlla herkesin oyunu beğenmemesimi lazım? İlla sizin gibi çöp yorumlar yapması mı lazım kardeşim? Last of Us un ilk oyunu çıktığında çoğunuz ilköğretim okuluna gidiyordu yada lise..

    İnsan gibi kaliteli yorumlar yapın artık.. Bıktırdınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 5 Mart 2019; 13:27:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kafalar valla.Bir oyun Last of Us , God of War ayarında değilse kötü oyun , çöp oyun oluyormuş.O oyunlar ayarında kaç oyun çıkıyor yılda?
    Biz o zaman yılda 1-2 oyun oynayıp yılı kapatalım.Meta skoru 95 altı oyun oynanır mı hiç?

    Konuda oyunu bitirdim gayet de eğlendim diyen kaç kişi var , hala trollemeye çalışıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    crackdown'ı yedirmeyiz.
    Konsol sattirip, game pass aldıracak oyun.
    Soluksuz oynadım, müthiş iyiydi.
    Spoiler olmasın diye konuşmuyorum.
    crackdown'ı yedirmeyiz.
    Biz yemeden kustuk sana afiyet olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Hay Last of Us u nu za ya.. Herşeyi Last of Us ile kıyaslamaya yemin etmişsiniz. Bu oyunu Last of Us ile kıyaslamaya kalkan zaten ilk başta oyun dünyasından uzaklaşması gerekir.. Her örnek Last of Us her örnek Last of Us yeter be kardeşim valla yeter.. Alın Last of Us u koynunuza sokun mutlu olun.. Oyun dünyanız Last of Us dan ibaret olmuş sizin..İlla herkesin oyunu beğenmemesimi lazım? İlla sizin gibi çöp yorumlar yapması mı lazım kardeşim? Last of Us un ilk oyunu çıktığında çoğunuz ilköğretim okuluna gidiyordu yada lise..

    İnsan gibi kaliteli yorumlar yapın artık.. Bıktırdınız..
    Bu mesajlardanda last of us ile kıyasladığımızı anladın yani ? Yoksa kalitesinden mi bahsettik ? Forumu bencede birileri en kısa zamanda bırakmalı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Outlaw-E

    Bu mesajlardanda last of us ile kıyasladığımızı anladın yani ? Yoksa kalitesinden mi bahsettik ? Forumu bencede birileri en kısa zamanda bırakmalı..

    Alıntıları Göster
    Her oyunu Last of Us la kıyaslamak zorundamısınız? İster kalite ister bilmem neyi? Böyle saçmalık görmedim ben.. Neymiş efendim Crackdown iyise Last of Us neymiş.. Allah'ın bir kulu çıkıp şu yoruma bir yorum yapsın lütfen...Rezil ettiniz forumu..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    TLOU ile Crackdown 3 ayrı oyunlar, Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Elestiri ve objektivite kulturu hicbir zaman oturmamis bir toplumda, bence asıl hata bu tur hezeyan makinesi tiplemeleri dikkate almaktir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha fazla dayanamıyorum böyle rahatsızlara.. Allahtan bloke tuşu var ki bu çöp yığınlarının çöp postlarını görmemizi engelliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 5 Mart 2019; 22:14:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.