Şimdi Ara

Cpu yüzde yüz oluyor.Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslare forumu inceledim aynı sorunu olanlara baktım ama hala sorunu çözemedim...sorunum fatih altaylının sitesinden video indirirken basladı...halbuki birçok siteden download helper le indirme yapıyorsum hiç sorun olmuyordu...işte o günden sonra indirdiğim videoların kayıtlı oldugu klasöre tıklayınca cpu yüze vuruyor bilgisayar kitleniyor....oturumu kapat yapıp devam ediyorum...bu sorun çıkınca format attım ugrasmadan kurtulayım diye..

1: Ama formattan sonrada sorunum bitmedi vista kullanıyorum....
    2: Nod 32 ile tarttım bilgisyar temiz..Kaspersky kurdum yine temiz(suan kaspersky kurulu)..
    3: Ad- avare kurulu hiç birsey bulamıyor
    4: Trojen Romever kurdum oda bir sey bulamadı...,

artık kafayı çizmek üzereyim ne yapayım lütfen yardım edin....

asus anakart..amd 5000 işlemci....250+320 gb samsung harddisk...8600 gt 1gb ekran kartı..2gb ram... sistem de bu arkadaslar

• güvenli kipte veya bir başka bilgisayardan o klasörü açın içindekileri yeni bir klasöre kopyalayın. eğer hangisi olduğunu hatırlıyorsanız o video dosyasını da silin. Sonra sorunlu klasörü silin. Eğer silemezseniz Unlocker adlı program ile onu da halledersiniz.

Hani bir aralar cd.lere kopya koruması koyuyorlardı. Sanal olarak cd kafası orayı okumaya çalıştığında bir saat civarı bekletiyordu. Belki diyorum videolara o tarz bişey koymuş olabilirler. Tabi bu bi varsayım. Doğru olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 8 Aralık 2009; 16:58:11 >

gecmiş konulardan bunu buldum ...benimde videolarda basıma geliyor ..ben hangisini silecem acaba

quote:

Orjinalden alıntı: teaser

Bu daha çok avi ve bunun gibi film dosyalarında oluşuyorsa registry editor'e gir (start-run-regedit) alttaki sırayla en sonda parantez içindeki key'i bul ve sil problemin çözülecektir.. Bir sorun olmayacaktır ama öncesinde yine de bir system restore point oluşturmanı öneririm.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850D C73E}
  • arkadaslar fikri olan yokmu....sorunum flv dosayası indiriken basladı haladevam ediyor....internetten indirdiğim flv ideoları 2 harddikin neresine koysam kilitleme yapıyor..bu videoları tıkladgım zaman bilgisayar kilitleniyor cpu yüze cıkıyor
  • sorununa direkt olarak yardimci olamayacagim ancak yukari da kopyaladigin mesaji uygulamanda yardimci olabilirim. start/run/ acilan pencereye regedit yaz enterla, regedit penceresinde ctrl +f yap 3 secenekten en ustteki keys secenegini sec sadece ve bunu kopyala {87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}

ve sil, yukaridaki arkadasin dedigine gore sorunun hallolucakmis.

umarim sorunun cozulur :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsS@uLTFoRCe -- 9 Aralık 2009; 17:00:46 >
  • arkadaslar bilgisyarı parcalamayı düşünürken basıma bu olay gelmeen yaptıgım seyleri düşündüm... k lite cedeck ın fuul en son sürümünü yüklediğim aklıma geldi..yüklemeden bir gün sonra ve 20 gündür bu sorun vardı...(k-litecodeck 4-5 yıldır kullanıyorum nasıl olurki diye düşünmedim degil hani) son sürümü kurarken bütün boş kutucukları işaretlemiştim ne hikmetse bunu da hatırladım..... neyse kaldırdım k-lite codecki standart son versiyonu indirdim karıstırmadan kurulumu yaptım... ohhhhhhh sorunum bittiiiiiiii.... cevap yazan arkadaslara tesekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.