Şimdi Ara

Cpu kullanımı dengesizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar işlemciyi ve bileşenleri yeni aldım.rem, hhd ve ekran kartı testleri yaptım hepsi sağlam.
    kaspersky total ile virüs taraması yaptım.ama bir türlü dengesiz cpu kullanımına engel olamadım.
    aynı program ile % 100 de oluyor. % 30 da oluyor.

Cpu kullanımı dengesizliğiCpu kullanımı dengesizliği

sistem
    4690k (termaltake frio soğutucu)
    gigabyte z97x gaming gt
    2x8=16 gb corsair 2400 mhz ram
    wd black 1003 1 tb hdd
    evga g3 650 watt psu
    gtx 1070 g1 ekran kartı

resimlerde örüleceği üzere oyun kuruyorum.başlarda %100 olan cpu kullanımı daha sonra % 22 lere geliyor.
    Buna bağlı olarak ta tabi fan sesi rahatsız ediyor. yardım bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 18 Aralık 2017; 20:14:1 >

• win 7 den kaynaklı olabilir belkide virüs girdi bilgisayara + olarak en az win 8 kurulmalı ki directx 12 kullanabilin. Bide windowsun anlamsız taraması vs olduğu zaman işlemci ve disk %100 olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-

win 7 den kaynaklı olabilir belkide virüs girdi bilgisayara + olarak en az win 8 kurulmalı ki directx 12 kullanabilin. Bide windowsun anlamsız taraması vs olduğu zaman işlemci ve disk %100 olabiliyor

virüs taraması kaspersky total ile yapıldı.windows 7 olayını elimde orjinal lisans olduğu için tercih ettim.birde windows 10 ile deneyeceğim.bazen hardiskte % 100 olabiliyor. ayrıca hardiskin diğer kısmında sadece oyun vardı onyuda silip tekrar deneyeceğim.
  • Programdan kaynaklanan bir durum bu. İşlemler yaparken bazı işlemleri çoklu çekirdek desteklemeyebiliyor. Dolayısıyla işlemcinin tam performansından yararlanamayabiliyor program.

Bilgisayarınızda bir sorun yok yani
  • Güzel bir format atın, ardından termal macunu yenileyin farkı hissedersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.