Aşağıdakilerden hangi ya da hangileri işlemcime uyumludur?(test gibi oldu ) Şu anki stok fan plastik tak geçir kenarları vidalı olan soğutucu takılabilir mi amd uyumlu yazmışlar ama?
hocam pek fazla bilinmedik sitelerden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. eğer kadıköye yakınsanız. orda isteğinize uygun daha kaliteli ve daha ucuz soğutucular bulabilirsiniz.
AM3 uyumlu fan bakacaksın.
Site önemli değil daha önce alışverişim oldu, başka yerden de bulabilirim de önemli olan işlemci anakartıma uygun fanı bulabilmek, neye bakmam gerek?
AM3 uyumlu olsa yetiyor mu yani 938 pin falan filan onlara bakmama gerek yok yani?
Ben uyar diye biliyorum.
Napacağımı şaşırdım uymazsa bi de uğraş dur sonra çok sıkıcı işler.
Cevaplar için teşekkürler, bütçemi aşan fiyatlar aslında bunlar, 25 tl civarında bi soğutucu alsam hiç işimi görmez mi sizce, şu an 44 civarlarında boşta işlemci? 25 -30 arası bi soğutucu önerebilirseniz çok makbule geçer.
quote:
Orijinalden alıntı: ekaydirma
Napacağımı şaşırdım uymazsa bi de uğraş dur sonra çok sıkıcı işler.
....sızın fanınız zaten almayı dusunduklerınız gıbı .. hem performans hem gurultu acısından rahat etmek ıcın kule tıpı dedıklerı lınkdekı sogutuculardan alın ..
Anladım hocam bi fark yaratmaz yani o fiyata fanlar, o zaman o önerilen 2 fandan birini alacağım.
Maalesef, belli bir seviyenin altındaki soğutucular şu anki stok fanın ötesine geçemez.
quote:
Orijinalden alıntı: makedon
Maalesef, belli bir seviyenin altındaki soğutucular şu anki stok fanın ötesine geçemez.
THERMALTAKE X5 ORB FX 2 i almayı düşünüyordum ama şansıma o da stokta yok.
Bu şekilde indirimde başka önerebileceğiniz var mı peki?
quote:
quote:
Topkapı'da gözükmekte, kargo vs. hakkında bilgide alabilirsiniz, İstanbul'da yaşıyorsanız zaten sorun olmaz.
quote:
quote:
quote:
Topkapı'da gözükmekte, kargo vs. hakkında bilgide alabilirsiniz, İstanbul'da yaşıyorsanız zaten sorun olmaz.
Ankara'dayım, oradan gönderiyorlarsa sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme