Bildirim
Cpu fan speed normalde kaç rpm olmalı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben bi terslik göremedim o program galiba belli bi işlemci sıcaklığına göre uyarı veriyor olabilir.. -
alarm sesi çıkarıyor hemde yanıp sönüyor. 1100rpm ye kadar geldi. Bir sorun yoktur heralde. -
alarmı verme nedeni programın ayarlarından kaynaklanıyordur.Orada mesela fan 1000rpm nin altına düşünce beni uyar yada sıcaklık 50 yi geçince beni uyar gibi seçenekler oluyor onları kendine göre değiştirisen sorun çözülür -
tamam alarmın neden kaynaklandığını biliyorum da benim sorum, 1000rpm normal mi? ortalama kaç rpm olmalı yani..
teşekkürler -
Her CPU fanının değişik RPM süreleri vardır benim eski stock işlemci fanım işlemci 40c de felan oldumu 5600RPM dönüyodu walla başım şişiyodu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X