Şimdi Ara

cpanelde mail sorunu(mail gelmiyor?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bi firmadan cpanel ile kullanılan bi linux reseller aldım.ama bu cpanelde mail olayı beni fitil etti.açtığım mail adresinden hotmail hesabına falan mail gödnerebilirken onlardan bana mail gelmiyor.sadece kendi serverı içindeki başka adreslerden mail alabiliyorum

sorunumu anlayan yada bi fikri olan varmı?

• Reseller aldıgın Server Operatorune Ticket at Sorunu Çözerler.
  • teknik destek ekibimiz size yardımcı olacaktır

www.efsanehosting.com
    msn mavzer@efsanehosting.com
  • Sorun senin host veya reseller ile ilgili değil. server içinde kurulu smtp serverde hata var. arkadaşlara söyle server mail ayarlarını optimize etsinler. eğer sorun devam ederse msn den bana ulaş ilgili firmaya sorunu düzeltme yolu sunabilirim. aslında çok basit.

Tabi server windows ise yardımcı olabilirim. linux serverlerdende anlarım ama uzmanım diyecek kadar değil..

Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

Sorun senin host veya reseller ile ilgili değil. server içinde kurulu smtp serverde hata var. arkadaşlara söyle server mail ayarlarını optimize etsinler. eğer sorun devam ederse msn den bana ulaş ilgili firmaya sorunu düzeltme yolu sunabilirim. aslında çok basit.

Tabi server windows ise yardımcı olabilirim. linux serverlerdende anlarım ama uzmanım diyecek kadar değil..

Saygılarımla..

Cpanel Linux için
  • pardon ya kafam daldı arkadaşım az önce bir topik okudum canım çok fazla sıkıldı

http://forum.donanimhaber.com/m_6610963/tm.htm

dalmışım kusura bakma. ama dediğim sorun smtp serverin ayarlarının yanlış olması yada yapılandırılmasının yeniden configire edilmesinden geçiyor.
  • ççok teşekkürler yardımınızdan dolayı ikinize de.benim hoıst linux. ama dediğinii host şirketime ilettim. çözeceklerini söylediler.bi gelişme olmazsa size tekrar dönerim.tekrar teşekkürler
  • @ lynx23

Açıkcası bizim yapabilecek bir şeyimiz çok fazla yok. çünkü bu konunun çözümü host firmasından geçiyor.

Ama dediğim gibi onlara smtp de sorun var dersen en azından biraz teknik yaklaşırsan soruna bence senin bildiğini düşünüp biraz daha hızlı destek verebilirler..

Saygılarımla..
  • merhabalar konuyu tekrar hortlatmış olabilirim özür dilerim ama mail sorunu bende yaşıyorum. Bir firmadan hosting satın aldım ve cpanel üzerinden mail adresi açtım. ilk başlarda sorunsuz çalışırken şimdi mail gönderebiliyorum fakat mail gelmiyor. mail ayarlarını değiştirmiş olabilirim. tamamen amatörüm. cpanel üzerinden ayarlar nasıl olmalıdır yardımcı olur musunuz lütfen?
  • :)
    Seninle gurur duydum.
    O zamandan bu zamana çok şey değişti.
    Özellikle Gmail ve Yandex mx kayıtları ile e-mail servisleri sunmaya başladılar. Yandex bu hizmeyi şuanda ücretsiz sunuyor.
    Cpanel üzerinden ayarları değiştmiş olma ihtimaliniz düşük.
    sorunun kaynağı smtp ile alakalı.
    Outlook kullanıyorsanız gelen sunucu mail.siteadi.com gelişmişte port ta 110 olmalı.
    yada üstte belirttiğim gibi daha sorunsuz hizmet için yandex e taşımak en sağlıklısı bence mx leri.
  • yardım için teşekkür ederim yandexe taşıyınca da siteadım.com olarak mı görülecek mailim? nasıl taşınacağını da sorsam çok mu soru sormuş olurum?
  • Hayır elbette,
    Bu yönergeyi takip ederek kendinizde yapabilirsiniz.
    yandex.com.tr
    Alan adı ekle - Yandex.Connect. Yardım
    https://yandex.com.tr/support/kurum/add-domain/add-exist.xml

Bizden alacağınız hosting paketi ile biz bu hizmeti size ücretsiz olarakta sunabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalama

merhabalar konuyu tekrar hortlatmış olabilirim özür dilerim ama mail sorunu bende yaşıyorum. Bir firmadan hosting satın aldım ve cpanel üzerinden mail adresi açtım. ilk başlarda sorunsuz çalışırken şimdi mail gönderebiliyorum fakat mail gelmiyor. mail ayarlarını değiştirmiş olabilirim. tamamen amatörüm. cpanel üzerinden ayarlar nasıl olmalıdır yardımcı olur musunuz lütfen?

Merhabalar;

Konuyla alakalı tarafınıza bilgi vermek istemekteyiz,

cPanel'de mail gönderim servisi ile mail alma servisi farklıdır. Bu nedenle de, mail alma servisinde bir sorun yaşandığında mail gönderebilir fakat alamayabilirsiniz.

Sorunun çözümüne siz katkı sağlayamazsınız çünkü sizin yetkiniz bulunmamaktadır. Sorunu, hosting sağlayıcınıza iletirseniz yardımcı olacaklardır.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.