Bildirim
[ÇÖZÜLDÜ] Taktik ekranında sıralama problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Benımde en nefret ettigim bi durum bu. Tam hatırlamıyorum ama Shıft tusuna basarak falan yapıyordun. Orda ki sütunlara tıklayıp,Shıft'e basıyordun,ya da onun gibi bişe.
Nette arat illa ki bulursun. -
Dostum harikasın, bir haftadır bu sorunu çözemiyordum iyice oyundan soğutmuştu beni "shift" tuşuna basılı tutup tıklayınca pozisyona göre sıraladı çok teşekkür ederim. -
Rica ederim. Ben bu sorun için oyunu silip baştan yüklemişligim bile var. İyi oyunlar..
-
kardeş fm 2020 de yaşadım sıkıntıyı yıllar sonra konuyu hortlattım ama değdi teşekkür ediyorum büyük sevaba girdin
-
abicim ben şuanda fm 22 de aynı sorunu yaşıyorum ama yapamadım yardımcı olurmusun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendmrcn -- 25 Nisan 2022; 1:16:59 > -
aynı sorundan müzdaribim ve yapamıyoeum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X