Şimdi Ara

^^ÇÖZÜLDÜ İÇERİ NVIDIA Optimus-ATI Geçiş Problemi (Harici ekr. kartına geçmiyor) ^^^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
5
Favori
28.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da aynısı oldu ve geri döndüremedim verilen kurtarma cd'si ile format attım garanti gitmesin diye de
  • tamam dostum bana bunu söylemen bile benim için süper ötesi bir şey oldu çok sağol gerçekten. ben pcyi free-dos aldım zaten format sorun değil pat küt atıyorum bi kez de bunun için atarım. attıktan sonrada driver genius ile kurmayı düşünüyorum sürücülerimi o programı çok sevdim onun için de ayrıdan teşekkürler.

cidden sağol ya ben de bir anda ne oldu diyordum bu ekran kartı geçişine:D

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

tamam dostum bana bunu söylemen bile benim için süper ötesi bir şey oldu çok sağol gerçekten. ben pcyi free-dos aldım zaten format sorun değil pat küt atıyorum bi kez de bunun için atarım. attıktan sonrada driver genius ile kurmayı düşünüyorum sürücülerimi o programı çok sevdim onun için de ayrıdan teşekkürler.

Ben de combofix'i bilgisayarımda çalıştırmıştım ve sanırım ondan sonra bu sorunla karşılaştım. Artık GPU hiçbir şekilde devreye girmiyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Orijinalden alıntı: agacadam

quote:

tamam dostum bana bunu söylemen bile benim için süper ötesi bir şey oldu çok sağol gerçekten. ben pcyi free-dos aldım zaten format sorun değil pat küt atıyorum bi kez de bunun için atarım. attıktan sonrada driver genius ile kurmayı düşünüyorum sürücülerimi o programı çok sevdim onun için de ayrıdan teşekkürler.

Ben de combofix'i bilgisayarımda çalıştırmıştım ve sanırım ondan sonra bu sorunla karşılaştım. Artık GPU hiçbir şekilde devreye girmiyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

hayır bulamadım format attım ve düzeldi. fakat combofix in log sayfasında optimusun system32 deki dosyaları sildiğini görmüştüm. isterseniz ordaki optimus dosyalarının ismini yazın ben size kendi system32 deki dosyalarımı upload edeyim. belki çözüm olabilir.

edit: ordaki derken combofix log file daki silinen optimus dosyaları demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 3 Eylül 2011; 23:27:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agacadam

quote:

hayır bulamadım format attım ve düzeldi. fakat combofix in log sayfasında optimusun system32 deki dosyaları sildiğini görmüştüm. isterseniz ordaki optimus dosyalarının ismini yazın ben size kendi system32 deki dosyalarımı upload edeyim. belki çözüm olabilir.

edit: ordaki derken combofix log file daki silinen optimus dosyaları demek istedim.

Teşekkürler dostum. Tüm arama ve araştırmalarım sonuç vermeyince ben de format attım. Şimdi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. :) Bir daha da combofix bilgisayarıma yaklaşamaz! Çok uğraştırdı beni.

• Oha harbiden combofixtenmiş yalnız.Combofixle taradıktan sonra mükemmel şekilde oynadığım oyunlar şimdi deli gibi kasıyor.Aramadığım,yapmadığım yol kalmadı.Ama sanırım kesinlikle combofixten sorun.
  • ben de sizdeki notebook un bir önceki İntelin hatalı sata portlarına sahip NR13E modeli var optimus için laptop un sol üst köşesinde VGA tuşu var O tuşu kullanarak sistemin Nvidia kartını kullanmasını sağlayabilirsiniz Tuşa bastığınızda rengin turuncu olması ve yanda yanan ışığında harici kartı göstermesi lazım eğer tuş aktif değilse driver cd den sanırım HOTKEY programını kurmanız gerekmekte
  • Arkadaşlar combofix çalıştırdıysanız ne yaparsanız yapın(nvidia inspector,nvidia inf dosyası değişikliği,komple silip sürücüleri tekrar yükleme) fayda etmeyecektir.Formatlama gerekir bilginize kolay gelsin

Orijinalden alıntı: cohannan

Arkadaşlar sorunu çözdüm.Driver genius programını indirip tüm sürücüleri (chipset ve intel HD özellikle) güncellemelisiniz.Programla ilgili bana özel mesaj atarsanız yardımcı olurum Mutlaka verdiğim linkteki ayarları da yapınız;

http://non-pasaran.blogspot.com/2010/10/nvidia-optimus-test-tool.html

Arkadaşlar kolay gelsin. Optimus combofix ikilisini malesef kullandım . Şuan entegre kartta kalıyor. oyunlarda yüksek işlemcili karta geçiş olmuyor :( driver genius programı da ücretli 30$ gibi bir ücret :( başka bir çözüm varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

• Firmat atip kendiniz kurmalisiniz suruculeri hocam
  • Bende lenovo z570 var. kendi sistemi olan one recovery üzerinden format atılıyor. zaten pc yi alırken cd vs verilmedi. formatı one recovery üzerinden sistem kurtarma da denilebilir pc yi ilk aldııgm güne dönüştürdüm. windows 7 kayıt aşamasına kadar geriledi yani ilk aldııgm günki pc ye dönüştü resmen ama yine de kullanmıyorum nvidiayı :( hep entegre kartta :( :( :( off ya combofix gibi senin ben..!!!!
    combofix mağduru olarak biraz kovaladım bu işi :) nvidia iletişim bölümünden biraz mailleşmeye çalıştım :) derdimi az buçuk anlatmaya çalıştım ve anlaşılabildiğimi düşünüyorum :) sonuç olarak bana dönüş yapıldı ve çözüm olarak almış olduğum maili sizlerle paylaşıyorum.

Hello Semih,

Thank you for the update.

For troubleshooting further and to isolate the cause of the issue please install the driver from the following link:

http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-304.79-beta-driver.html

Here are the simple steps to help you install the driver; please follow them for better result.

1. Click on the link provided above.
    2. Click on “Download”. On the next page click “agree and download”.
    3. Save this file to Desktop so that it can easily be located.
    4. After the download has finished, install the file using custom installation.
    5. Tick mark “perform clean install” and go ahead with the installation process.
    6. Restart the computer after finishing the installation.

You may also visit the link below for assistance in the installation steps:

http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2900

Also please update us with the following details:
    1. Have you uninstalled the ComboFix program?
    2. Have you tried deleting all the files related to ComboFix?

Please try the above steps & update us the status of the issue.

ve tabi google translate yardımımıza yetişiyor

Semih Merhaba,

Güncelleme için teşekkürler.

Daha fazla sorun giderme ve sorunun nedenini ortadan kaldırmak için için aşağıdaki linkten sürücüsünü kurun:

http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-304.79-beta-driver.html

Burada sürücüsünü yüklemenize yardımcı basit adımlar vardır; daha iyi bir sonuç için bunları uygulayın.

1. Yukarıda verilen linke tıklayın.
    2. "Yükle" yi tıklayın. Bir sonraki sayfada "katılıyorum ve download" seçeneğini tıklatın.
    3. Kolayca bulunabilir, böylece Masaüstü bu dosyayı kaydedin.
    4.Yükleme bittikten sonra, özel yükleme kullanarak dosyayı yükleyin.
    5. "Temiz yükleme gerçekleştirmek" ve yükleme işlemi ile devam işareti işaretleyin.
    6.Kurulum bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Ayrıca kurulum adımlarını yardım için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2900

Ayrıca aşağıdaki ayrıntıları ile bize güncelleyin:
    1. Eğer ComboFix programı kaldırıldı mı?
    2. Eğer ComboFix ile ilgili tüm dosyaları silerek denediniz mi?

Yukarıdaki adımları deneyin ve bize konunun durumunu güncelleyin.

Linkte de gördüğünüz gibi Updated 01/31/2011 tarihli güncellemeyi indirmemi istemişler.

şimdi diyeceksiniz " ee noldu bunları deneyince halloldumu ?" malesef deniyemiyorum çünkü bu mail gelmeden 1 buçuk saat önce format işlemleri bitmiş ve sorundan bütün bilgilerimi yedekleme gereği bile duymayacak kadar sinirlenerek kurtulmuştum.

umarım birilerinin işine yarar ve bizide bilgilendirir bu konunun yararı olup olmadığının.

Saygılarımla...

• Teşekkürler hocam

Teşekkürler hocam

Hocam merhabalar;
    Belirtmiş olduğunuz sorun bende de mevcut ancak benım ekran kartım ati radeon yani nvdia tabanlı değil. sizin dediğiniz gibi bende bazı oyunlara performanslı gpu da giremiyorum ve takılmalar ya da fps düşüleri yaşıyorum bunun için de bir çözüm bulabildiniz mi araştırmanızda.

Orijinalden alıntı: OuL

quote:

Teşekkürler hocam

Hocam merhabalar;
    Belirtmiş olduğunuz sorun bende de mevcut ancak benım ekran kartım ati radeon yani nvdia tabanlı değil. sizin dediğiniz gibi bende bazı oyunlara performanslı gpu da giremiyorum ve takılmalar ya da fps düşüleri yaşıyorum bunun için de bir çözüm bulabildiniz mi araştırmanızda.

Hocam bilgisayara sağ tık yönet aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcılarından ekran kartınıza iki kez tıklayın.Üstten ayrıntılar'a girin aygıt açıklaması kısmını donanım kimlikleri yapın.En üstte yazana sağ tıkla kopyala yapıp buraya yapıştırın

^^ÇÖZÜLDÜ İÇERİ NVIDIA Optimus-ATI Geçiş Problemi (Harici ekr. kartına geçmiyor) ^^^^

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam

Hocam merhabalar;

Hocam bilgisayara sağ tık yönet aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcılarından ekran kartınıza iki kez tıklayın.Üstten ayrıntılar'a girin aygıt açıklaması kısmını donanım kimlikleri yapın.En üstte yazana sağ tıkla kopyala yapıp buraya yapıştırın

^^ÇÖZÜLDÜ İÇERİ NVIDIA Optimus-ATI Geçiş Problemi (Harici ekr. kartına geçmiyor) ^^^^

PCI\VEN_1002&DEV_6740&SUBSYS_238C1019&REV_00
    Buyrun hocam en üstteki bu

• quote:

Win 8/7 64 bit için size uyumlu sürücü;

http://eu1-cdn.devid.info/file/37/57637_AMD_Catalyst_12.11_Beta4_dotNET4.exe
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.