Şimdi Ara

Çözenadam fiyatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mail attım lys'ye 2,5 ay kalmış, ne zaman düşüreceksiniz fiyatı diye. fiyatı indirmeyi düşünmüyoruz diye yanıtladılar. ulan iki ay için hangi geri zekalı 100 lira versin sana? karekök geometrisi için almak istiyorum ama 20 liralık kitabın çözümleri için 100 lira mı ödeyeceğim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hepinizden zekiyim

mail attım lys'ye 2,5 ay kalmış, ne zaman düşüreceksiniz fiyatı diye. fiyatı indirmeyi düşünmüyoruz diye yanıtladılar. ulan iki ay için hangi geri zekalı 100 lira versin sana? karekök geometrisi için almak istiyorum ama 20 liralık kitabın çözümleri için 100 lira mı ödeyeceğim?

3 hesap aç günlük 15 soru yeter.

Orijinalden alıntı: erotikbrokoli

Dostum bikaç tane hesap. Benim 5 tane üyeliğim var günlük 25 soru yetiyor

hocam benim de var 4 hesap ama böylesi hem uğraştırıcı oluyor hem de adamların emeklerine saygı için üyelik almak isterdim. geçen sene aylık 20 liraydı iki ay karekök matematik için kullanmıştım ama gidip de tek bi kitap için hayatta 100 lira vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger o kitabın tamamını bitireceğim ve çözümlerine de çok ihtiyacım var diyosan verebilirsin. Tamam şimdi whatsapp grupları var forum var ama ne kadar soru sorulabiliyor ki en fazla? Bi de çok fazla vakit alıyor. Matematikten 2 saat özel ders alsan en uygunu 100 lira eder zaten. Bi de böyle düşün. Eğer işine çok yarayacaksa ödenebilir.

Orijinalden alıntı: study for medicine

Eger o kitabın tamamını bitireceğim ve çözümlerine de çok ihtiyacım var diyosan verebilirsin. Tamam şimdi whatsapp grupları var forum var ama ne kadar soru sorulabiliyor ki en fazla? Bi de çok fazla vakit alıyor. Matematikten 2 saat özel ders alsan en uygunu 100 lira eder zaten. Bi de böyle düşün. Eğer işine çok yarayacaksa ödenebilir.

karekök geometri sorularının çözümleri sıkıntılı. bazı testlerde bir-iki sorunun çözümü yok, bazıları da çok okunaksız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Hmm o zaman değmez :D

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.