Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.228
Cevap
4
Favori
241.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar video sorunu hariç diğer bütün sorunlarımı çözdüm videoları aklınıza gelecek bütün formatlara soktum mp4 den avi ye avi den gp3 onuda biliyoz derseniz nwa gibi formatlar felan hepsini denedim ama ekran gelip gidiyor anında neden kaynaklanıyor olabilir sizce yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler
  • hort :)
  • Vay be özledim bu mp3 çalarla müzik dinlemeyi...
  • Ben halen ara ara dinliyorum.
    Bir D2+ kullanıyorum, sonra C2 ye dönüyorum. :)
    Kulağımın pası temizleniyor. Düdüklü tencere cep telefonları ve tabletlerden sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 11 Eylül 2014; 23:25:33 >
  • hortlatmış olacağım konuyu ama.

    bir hata yaptım ve cihazı, macbooktan eject demeden direk çıkarttım usbden. şimdi ekran dondu. hiçbir şey çalışmıyor ekrana basıyorum basıyorum. sadece açma kapama tuşu çalışıyor. macbooka takınca içindekileri falan gösteriyor. ne olmuş olabilirin? nasıl düzeltirimm acaba?

    edit:

    reset yaptım.....olmadı..

    factory reset yaptıktan sonra düzelir gibi oldu...ama müzik logosuna tıkladıktan sonra yine dondu. ve yine hiçbir tuşu çalışmıyor...

    gece gece canım sıkıldı..noolur bi el atın....

    edit 2:

    v.2.59'u tekrar yükledim... menüler çalışmaya başladı. ekran çalıştı. ama USB'yi mac'e bağlayıp da, mp3 atınca yine aynı sorun oluyor. acaba, macbooktan mı kaynaklı? daha önce sanırım hep windows OS ile yapıyordum bu mp3 atma işlerini. macbook kullanmaya başyalaı 2 sene oldu ama macten cowona şarkı atıp atmadığı hatırlamıyorum. epeydir kullanmıyordum cowonu. bu gece aklıma geldi bi deneyim dedim. cihaz zaten 0 gibi..çok az kullanıldı ama anlamadım.

    son durum ise dediğim gibi herşeyi çalışıyor. ama macbooka bağlayıp da şarkı atınca sapıtıyor...

    edit 3.
    Hatırladım...macbooktan önce mp3leri cowonun music klasörüne attım. Çatır çatır çalıştı aygıt. Sonra içndeki eski mp3leri silmek istedim. Vu sefer macbook ekranda bazı dosyaların kilitli olduğunu, yine de sillip silmek istemediğimi sordu. ben de hepsini sil dedim. Cowon yine çalışıyor ama...EN sonnda da maalesef macbooktan değil (windowstaki device managerdan tıklayarak gibi yani) de usbden elimle çat diye çıkarıverdim. Ve yukarıda bahsettiğim hata başladı. Cihaz boşken problem yok. ama ne zaman mac'e bağlayıp mp3 atsam donuyor. Ama dediğim gibi, gece ilk aptığımda sıkıntı yoktu.

    edit4:

    cowonun rootuna güncelleme klasörlerinden 0'ın içindeki d2.bin dosyasını koyunca sorun düzeldi. Ama sadece bunu eklememle düzeldi. Çok ilginç şu an cihazda sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 21 Mayıs 2017; 10:48:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: m_c_g

    D2 min ekranı önce çatladı sonra da çatladığı yerler zamanla siyahlaştı ve ekranın 3te 1 ini kapladı.Dokunmatiğinde sorun yok ama göremiyorum.:( Yapabileceğimiz bişi var mı bu konuda?

    5 sene sonra alet tekrar aklıma geldi.Dokunmak giderek kapandı sonunda da hiç tepki vermemeye başladı. Artık cihaz açık mı kapalı mı anlamıyordum ya da şarj olup olmadığını. 50liraya aliexpresste ekranını buldum. Sizce alınıp denemeye değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_c_g kullanıcısına yanıt
    Bence değmez hocam ya mazide kaldı alet . Flac dan başka bisey çalmıyor biraz daha iyi bi seylere yönelin ua da ne bileyim cep telefonundan filan dinleyin üst seviye telefonların ses kalitesi bence bu tür klasiklerden srtik daha iyi . Tabi biraz göreceli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.