Şimdi Ara

Covid sonrası devam eden nefes darlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize sağlıklı günler ve şifa diliyorum. 16 Nisan - 25 Nisan arası hastalığı nispeten hafif atlattım. Aradan 15 gün geçti ancak hastalık süresince hissettiğim nefes darlığı geçmedi. Hastalık süresince sadece verilen ilacı ve parol kullandım. Karantina süreci bitiminde işe dönüş için tekrar test yaptırdım ve negatif çıktı. Sonrasında göğüs hastalıklarına gittim kan testi ve akciğer grafisi çekildi ancak bir sorun olmadığını ilettiler. Oksijen saturasyonum olması gerektiği gibi, bir azalma yok ancak günlük aktivitelerde, merdiven çıktığımda ya da akşam saatleri geldiğinde nefes darlığına bağlı hafif öksürmeler yaşıyorum. Bu durum normal midir, ileri bir tetkik yaptırmam gerekir mi? Hastalığı geçiren arkadaşlar yardımcı olursa sevirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzaac -- 11 Mayıs 2021; 19:17:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • E olur o kadar. Bence kalıcı bir durum olacağını zannetmiyorum. Korkutmak için söylüyorlardır millet evde kalsın diye. Yenilenmeyen tek hücre beyin hücresi. Spor yapsanız zamanla ciğerleriniz tekrar eski formuna kavuşacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Mayıs 2021; 1:34:49 >
  • bende aynı şeyleri yaşıyorum. tedaviden sonra dr lar tekrar buzlu cam gördü 2 kere daha bt girdim. 3 4 kere toraks girdim. en son hiç birşeyin yok ama iz kalmış dediler. fonksyonel birşeyi yok hayatını etkilemez dediler ama nefes darlığı var hala. dr zaman ver dedi. öksürük var diyorum bu ciğer öksürük yapmaz kbb ye bi görün demişti.


    hala hafif hafif öksürük ve hafif nefes darlığı var. 2021 ocak ayında atlattım.

  • Bende hiç tomografi istemediler hocam sadece röntgen ve kan testi yapıldı. Doktor iyileşme sürecinin uzayabileceğini söyledi. Ancak iyileşme yönünde bir gelişme de goremedim kendimde sanki hep aynıyım. O nedenle merak ettim bu sürecin böyle mi geçtiğini


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Nasıl belirtilerle hastalığı atlatmıştınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.