Şimdi Ara

Covid Küresel Dolandırıcılıktır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
10
Favori
11.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bebek diye, yaşlı diye, sakat diye, işsiz diye, malul diye, hayta diye, emekli diye, o diye bu diye şu diye... Sisteme bunlar yük oluyor, hepsini bir şekilde öldürelim diyorsanız. Belki de öldürülmesi gereken o sistemin kendisidir.
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    "Ordo ab chao" nedir araştırmanızı tavsiye ederim

    bir sabah uyandık ve hadi düzeni değiştirelim diyemiyoruz. belli başlı bahaneler, olaylar lazım.

    değişimler her zaman kaosla meydana gelir.

    bu konu komplo teorisi konusu değil. her şeye komplo denmesini anlayamıyorum.

    bu yazdıklarım niye normal bir insana rahatsızlık veriyor anlamıyorum.

    neye nasıl tepki vereceğimizi gayet iyi biliyorlar, her senaryo üzerine çalışıyorlar. halkın çoğunun da bu tezgahı yutacağını biliyorlardı elbette.

    internet bize özgürlük getirdi sanıyoruz ancak tam tersi oldu. bundan sonra daha da katılaşacak.

    hiç bir şeyin farkında olmayıp mutlu mutlu takılan insanlar bu dünyanın en şanslıları.
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Twit leri göremedim ama SS veya link atabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    https://twitter.com/burak_turna
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Burak Turna'nın gerçek kimliğini biliyor musunuz?
    Burak Turna ilginç şeyler yazıp e-kitap satarak para kazanmaya çalışan uyanığın biri. Twitlerini bir bütün olarak ele al,tek derdinin e-kitap satmak olduğunu anlarsın. Eğer gerçekten insanları bilinçlendirmek istiyorsa bunu e-kitap satmadan da yapabilir. Bu duruma sadece e-kitap satmak olarak bakma. Büyük para vurmaya kadar gider eğer hata yapan,saf birini düşürebilirsen.
    Burak Turna'nın yazılarını yıllık bir bütün olarak ele aldığında hep yazdıklarıyla çelişir,birbirini tamamlamaz,aksine birbiriyle çelişir. Çünkü bişeyler yazayım dikkat çekeyim,takipcim artsın,ve e-kitap tanıtımı kasayım derdindedir.
    Twitterde kendine ait aktif kullandığı 4-5 tane hesabı vardır ve o hesaplarından burak_turna hesabı ile sohbet eder,alıntı yapar sanki bir hayranı okuru alıntı yapmış gibi. Diğer hesabı ile burak_turna'dan alıntı yapıp soru sorar,burak_turna'dan cevaplar. Kendi çalıp kendi oynar yani. Twitterde burak_turna'dan alıntı yapıp "adam bilmiş,adam haklı çıkmış,bu adam ne derse çıkıyor" gibi twitler görürseniz büyük ihtimalle burak_turna'nın diğer hesaplarındandır. Her neden yapıyorsa bişeyleri saklayıp hedef şaşırtmaya da çalışıyor. Bir merkezi gizleyip dikkatleri başka yere yönlendirmeye çalışıyor. Şunu bilin,inandırıcı olmak için yalanlara,senaryoya biraz doğru katarsın ki insanlar o doğruları görüp,genelleme yapıp yalanları da doğru olarak kabul etsin.

    Covid yani korona olayına gelince:
    Evet corona bana göre de dünyayı diz çöktürmek için,kaosa sürüklemek için yıllardır planlanan bir proje. Bu virüs deneylerle geliştirildi ve 2019 Mayıstan beri dünyaya yayıldı. Yalnız 2019 Mayısda yaydıkları virüs etkili olmadı,yedekte beklettikleri saha öldürücü virüsü de 2019 Aralıktan itibaren yaydılar.Buna dair bir sürü ciddi bilgi,belge,yazışma, arşiv var. Bir laboratuvar 7 yıldır neden bir virüsü geliştirmeye çalışır. Bu virüsün geliştirilmeye çalışıldığına dair belgeleri neden yok eder.
    Çin yıllardan beri,Çin halkını öldürmeyen,ama dünyadaki diğer soyları öldürecek bir virüs geliştirme peşinde. O laboratuvar dünyanın en büyük en yoğun çalışan laboratuvarı. Çözüm amaçlı çalışmıyor hiç. Topluma faydalı geliştirdiği bir çözüm yok. Yıllardır sürekli virüs geliştirme peşinde. Tek amaçları kendi halkını öldürmeyen ama dünyadaki diğer halkların soyunu kurutacak bir virüs geliştirmek. Bunun için geliştirdikleri virüsleri önce başkalarında sonra kendi halkında test ediyorlar. Çin'de Wuhan dışındaki şehirlerde eyaletlerde ne kadar etkisi oldu,kaç kişi öldü araştırın.Dünyaya yayılacak ama Çin'deki diğer eyaletlere etki etmeyecek.
    Daha bunlar iyi günlerimiz.Bunlar durmaz,daha kötü virüsleri yayma amacından vazgeçmezler. Dünyayı nefes alamayacak hale sokup tren yolları ile,gemilerle,uçaklarla asker taşıyıp istedikleri yerleri işgal etme hayalindeler.
    Japonyayı ve japonları araştırın. Japonlar ve Çinliler masum insanlar değildirler. Yüzyıllardır dünyayı nasıl işgal ederiz,dünya nasıl bizim kontrolünüze girer hayalleriyle yaşarlar. Japonya'yı Amerika zamanında durdurmasaydı neler yapabileceklerinin sınırı yoktu.
    Japonya ve Çin yıllardır biyolojik silah geliştirme projeleri peşindedir.Bunların dünyayı yönetme hırsını iyi bilen başka bir güç de bunu bilip Çin'i maşa olarak kullanıp dünyayı kaosa sokma peşinde. Bu gücün yönetim yeri Londra ve Vatikandır. Londra parasal yönetim yeridir,Vatikan da ruhani manevi yönetim yeridir. Birbiriyle çatışıyormuş gibi gösterilip Türkiye birinden birine koşturulabilir. Aslında aynı odaktır Londra da Vatikan da. Londra sadece Vatikan'dan gelen emirleri uygular planlamalar yapar,strateji belirler. Londra'da hata yapanı Vatikan cezalandırır.

    Evet Covid laboraruvarda geliştirilmiş yayılmış bir virüs. Bu demek değildir ki gelin bu oyuna kafa tutalım,bu oyuna gelmeyelim,dışarı çıkalım,maske takmayalım,önlem almayalım demek değildir.
    Asıl bu projeye kafa tutmak istiyorsak,bu oyunu bozmak istiyorsak önlem alacağız,virüsü kapmamak için elimizden geleni yapacağız. Yayılmaması için bireysel ve toplumsal olarak gayret edeceğiz.
    Bu virüsün amacı dünyayı diz çöktürmek deyip önlem almazsak asıl o zaman diz çökeriz. Bu virüs öldürmüyor,sizi kandırıyorlar,sze korku pompalıyorlar,bu bir ilaç satma projesi,ilaçları kullanmayın diyenler korona kapınca hastanelere koştu,tıkır tıkır ilaçlara başladılar kullandılar ve ne iğrenç bir şeymiş bu virüs diye anlatıp durdular.
    Görünen köy klavuz istemez,bu virüs bulaşma yoğunluğu ve devanlılığına göre oldukça öldürücü bir virüs. Kurtulanlar virüsü yoğun almayan kişiler,sağlık sorunu olmayan,hiç sigara içmemiş ve virüsten ölmüş kişiler de bu virüsü arka arkaya farklı günlerde almış almaya devam etmiş kişiler(bana göre).
    Bu yüzden kendimizi salıp bu virüsü yoğun kaparsak hapı yutarız. Virüsü kapıp da iyileşenlerin bağışıklık kazanıp artık güvende olduklarını da düşünmüyorum. Aksine yaralı aslan gibidirler bu virüsü kapıp da iyileşenler. Bu virüsü hiç kapmayan,bu virüsü kapıp iyileşenden çok çok avantajlıdır. Virüs başta akciğer olmak üzere vücuda kalıcı zarar veriyor. İyileşenlerin vucudunda virüsün yok olduğu da söylenemez,daha sonra bağışıklık zayıfladığı an güçlenebileceği,ölüme sebep olabileceği de söyleniyor.

    SONUÇ OLARAK,BU VİRÜS DÜNYAYI KAOSA SÜRÜKLEME VE PERİŞAN ETME PROJESİDİR AMA BU PROJEYE KARŞI KOYMAK VE MÜCADELE EDİP YENİLMEMEK İSTİYORSAK BU VİRÜSÜ KAPMAMAK İÇİN ÇOK ÇOK GAYRET ETMELİYİZ.BULAŞMASINI ENGELLEMEK İÇİN GAYRET ETMELİYİZ.
    BUNUN İÇİN:
    * MASKE KULLANMAK
    * SOSYAL MESAFE
    * HİJYEN
    * ÇOK İHTİYAÇ OLMADIKÇA KALABALIK ORTAMLARA GİRMEMEK
    * ELİMİZİ YÜZÜMÜZE,AĞZIMIZA,BURNUMUZA,BAŞIMIZA,GÖZÜMÜZE,KULAĞIMIZW DOKUNMAMAYI ÖĞRENMEK

    YAPABİLİRİZ ARKADAŞLAR. KENDİMİZİ VE SEVDİKLERİMİZİ ÜZMEMEK İÇİN YAPABİLİRİZ,YAPMALIYIZ.
    BUNLAR VİRÜSÜ KAPIP YAŞAMAK İÇİN MÜCADELE ETMEKTEN DAHA KOLAY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haddimi aşan bir soru soruyorum, ne mezunusunuz? Üniversite mezunu iseniz hangi bölüm?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda da çoğu insan hastaneye kabul edilmediğinden çaresizlik içinde evinde bekliyor. Durum çok farkli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Buna dair bir sürü ciddi bilgi,belge,yazışma, arşiv var

    Hocam merak ettim kanıtları gösterebilir misiniz. Çünkü Trump da aynısını söylemişti. İlginçtir hiç kanıtı yoktu adamın.

    Ayrıca konu nasıl Bill Gates'ten ve Rockefeller'dan Çin'e dönüştü? Onlar planın neresinde var hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni böyle diyen çocuk Mısırda bağıra bağıra öldü.
    http://video.haber7.com/video-galeri/163811-koronaya-inanmiyorum-diyen-misirli-gencin-hastanedeki-son-goruntuleri-beni-kurtarin-oluyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeknolojiveBililisim

    Daha yeni böyle diyen çocuk Mısırda bağıra bağıra öldü.
    http://video.haber7.com/video-galeri/163811-koronaya-inanmiyorum-diyen-misirli-gencin-hastanedeki-son-goruntuleri-beni-kurtarin-oluyorum
    Covid Küresel Dolandırıcılıktır




  • Sana neden kanıt göstermekle zaman kaybedeyim?
    Senn elinde DNA testin var mı? Sana söylenene inanıyorsun ama değil mi?
    Yazının sonuna sırıtma emojisi koyunca egon tavan yapıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu corona küresel bir yalan bencede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi tek tek yazarken zaman kaybı yok ben elinizde kanıt var mı diye sorunca zaman kaybı. Bütün o yazdıklarınızın bir dayanağı yoksa yazmayın.

    Ayrıca benim her söylenene inandığımı nereden çıkarıyorsunuz. İnansam sizden kanıt ister miyim?

    Ayrıca neden emoji gibi moktan şeylerle egomu tavan yapmak isteyeyim. Dünden beridir bir dünya komplo teorisi okumaktan o kadar usandım ki. Herkes başka bir şey söylüyor ve herkesin elinde kanıt var sözde. Rica ediyorum artık böyle şeyler yazarken kanıt da koyun. Bu komploları iddia eden ben miyim siz mi. Sizin hangi belgelere dayandığınızı ben bilemem. Üniversitede proje ödevi yazıyormuş gibi yazın. Ortaokul performans ödevi gibi değil. Kaynakça verin lütfen. Redditte moktan bile olsa kaynakça verip yazıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada her yazan kanıt mı gösteriyor. Benim gördüğüm bilgi düşünce paylaşılıyor,100 kişiden belki 2 kişi link koyuyor ki o linkler kanıt denilemez,o linklerde de kanıtsız haber veya makale var sadece. Kanıtla sadece savcılar ve mahkemeler çalışır.
    Bu forumun yıllardır tarzı bellidir,insanlar düşüncelerini paylaşır.
    Bu düşünceleri paylaşırken kanıt yoksa paylaşılmamasına yazılmamasına sen mi karar veriyorsun,kanıt yoksa paylaşma falan diyorsun.
    Senden birkaç sene eski üyeyim,hiç senin gibi forumun sahibi havasına girip kimseye şunu paylaş,bunu paylaşma demedim.Bu ego ve yönetme hırsınıza şaşıyorum. Uçmayın bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 15 Mayıs 2020; 12:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sistem seni beni zengin ediyordu kıskandılar bizi.
    Şu ekonomi, para vs yazıları yazanlara hastayım. Çok biliyonuz madem kaç paranız var?
    Bankadan kredi çekmiş, maaşını ona veriyor, ekonomi profuyum diye borsa piyasa yazıları yazıyor bir de kitap çıkartıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tarafsız biri olarak savunanlar bilimsel verilerle konuşurken, karşı çıkanlar ekonomik verilerle karşı çıkıyorlar. Böyle bir karşılaştırma olmaz. Tamam bende bir türlü tam inanamadım ama elimde destekleyen bir klinik veri olmadığı için önlem alıyorum. Devlet, ülke, şirketim çevrem bu önlemleri aldıysa ben ne yapayım. Uymasam da onlar uyduruyor :) yapacak birşey yok.

    Bu tarz teoriler hep küçğk bir kitle tarafından ilgi görür (doğru olsa bile).

    Dünya yine big brother ın istediği gibi yönlenir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Elde belge var diyen ben miyim peki. Ben sadece onları da yazsaydınız demek istemiştim. Evet uçtum özür ama daha geçen gün en basit oyun haberlerinde bile yalan yanlış şeyler çıktığını gördük. Neymiş Naughty Dog bir çalışanına maaşını ödememiş o da oyunu internete sızdırmışmış. Ne oldu bir süre sonra meğerse hackerın birisi sızdırmış internete. Adamı bilen birisi herşeyi tek tek yazdı. Özür dilerim ama böyle şeylerde bile bir dünya yanlış bilgi varsa Küresel dünya komplolarında yüz kat daha fazla yanlış bilgi vardır.

    Yani sizi veya başkalarını yönlendiriyorsam çok özür dilerim. Ama ben o kadar soğudum ki komplo okumaktan. Yani bilim dünyası aşısı çıkacak mı diye tartışırken komplocular aşısının insanları kısırlaştıracağını söylüyorlar.

    Ayrıca istediğinizi yazabilirsiniz tamamen size kalmış. Bana önceden de diktatör ,forum ruhunu anlamamış kişi olarak söylediler. Neden mi çünkü birisi sürekli aynı şeyleri spamliyordu(Ben yazsam yeni haber mi geldi diye baktık aynı şeyler tartışılmış derler.) diğer arkadaşlarda konuyu tamamen başka şeye çevirmişlerdi(Bunu da ben yapsam bölüm uzaklaştırması veya uyarı yerim). Benim insanlara karşı kötü niyetim yok. İnsanlar direk deliriyorlar. Bir defa olsun karşındakini anlayayım demiyorlar. Hep ben haksız oluyorum. Ben sığ bağnaz birisi değilim. Hatam varsa kabul etmeye çalışırım. Gram egom da yoktur ki neyimle egom olacak benim hayatta ne başarım var ki? Sıfır. Tam tersine ben genelde kendimden nefret ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lise terk

    okulun eğitimime karışmasına izin vermedim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.