Şimdi Ara

Covid Küresel Dolandırıcılıktır (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
10
Favori
11.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • esas acı olan bu küresel yalana halkın bir bölümünün kolayca inanması,bunu medya gücüyle yapıyorlar. bu çok tehlikeli bir durum. medya gücü ile her istediklerini yapabilirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: power-pc

    esas acı olan bu küresel yalana halkın bir bölümünün kolayca inanması,bunu medya gücüyle yapıyorlar. bu çok tehlikeli bir durum. medya gücü ile her istediklerini yapabilirler.

    Oran hergün düşüyor. 2020 Nisan'da herkes korkuyordu, endişeliydi... baktılar ölen kalan yok, her yıl olduğu kadar insanlar ölüyor, endişe azaldı... ve günden güne insanlar inanmamaya, takmamaya başladı... şimdi 3. doz deniliyor, insanlar iyice inancını yitirdi. Artık sosyal medya'da veya uluslarası basın'da eleştiriler başladı. Bundan 1 yıl önce bu forumda bile kimse gıkını çıkartmıyordu, şimdi ise corona yalan dediğinde neredeyse doğru diyenlerin çoğunluk olduğunu görüyorum...

  • Çinde viddeolar geliyordu ocak şubatta , millet yolda yürüken düşüp ölüyordu vss. Yok yarasa çorbası vss.


    Adamlar küresel deney yaptılar sadece virüs deneyi değil , toplumu yönlendirme korkutma razı getirtme deneyleri.Tekonoloji firmalarınıda asker olarak kullandılar. Google apple microsoft

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Bir ürün veya hizmet üretildiğinde onun bir pazarı olmalı ki para kazanılabilsin.


    Yıllardan beri genetik mühendisliğinde bir çok çalışma var.

    Ütopik gelebilir ama artık insanlar bu yollarla kontrol altına alınacaklar.kişiye özel kişiselleştirilebilir mRNA aşılar da bu amaca yönelik.Bir aşı ile birlikte cilt altına verilen özel boya ile hastaya plekart yerleştirilmesi de...


    Bu çalışmalar yeni değil ve artık semeresinin alınması insanlara uygulanması gerekirdi. Yaratılan sars mers salgınları ile bölgesel denemeleri tamamlandı, sars-cov2 versiyon ile de küresel salgın yaratılıp aşı zorunlulukları ile adım adım sonuca gidiyorlar... WHO nun ülkeler ile yaptığı anlaşmalar gereği imza atan ülkelerin uyma zorunluluğu bulunduğunu hatırlatmaya gerek yok sanırım.


    Bu çalışmaların finansörleri arasında da bir çok ilaç veya teknoloji şirketlerinin adını görürsünüz. Hatta FDA, WHO yu dahi kendi amaçları doğrultusunda dizayn edildi.Emer Cooke ismini araştırırsanız WHO-FDA-EMA-FDA-EFPIA bağlantılarını bulabilirsiniz.


    MIT (Masschsetts Instıtute of Techonology) sayfasında 4/7/2016 tarihli haberde mRNA ve programlanabilir aşılarla ilgili yazıyı şu linkten okuyabilirsiniz.


    mıt news | massachusetts ınstitute of technology
    Engineers design programmable RNA vaccines
    https://news.mit.edu/2016/programmable-rna-vaccines-0704



    Aynı sitede 18/12/2019 tarihli haberde aşılama ile cilt altına bilgi kaydedilmesine yönelik çalışmalar hakkındaki yazıyı şu linkten okuyabilirsiniz.Sponsorlar arasında Bill ve Melinda Gates Vakfını görebilirsiniz.


    https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218


    Aslında "corona insan eliyle genetiği değiştirilmiş virüstür" diyenlerin ne kadar haklı olduklarını bir kaç makale içeriğindeki yazılardan dahi ipuçlarına ulaşılabildiğini anlayacaklar.2004 tarihli şu makalede Çin'deki viroloji enstitüsünün corona virüslerle ilgili genom modifikasyonları yaptığını ve bunun WHO tarafından da bilindiği ve desteklendiği fakat orada oluşan bir laboratuar kazasından 2 araştırmacının enfekte olmasıyla yayıldığını...

    science
    Lab Accidents Prompt Calls for New Containment Program
    https://www.science.org/doi/



    Eski Pfizer bilim adamı Becky McClain, 2002-2003 yıllarında çalıştığı Pfizer laboratuvarında genetiğiyle oynanmış bir virüs tarafından enfekte olduğunu açıkladı. Nisan 2010'da bir federal jüri, McClain'e 1,37 milyon dolar verilmesine ve ilaç devinin onun ifade özgürlüğünü ve ihbarcı korumalarını ihlal ettiğine karar verdi.



    https://www.heraldtribune.com/news/20100403/a-pfizer-whistle-blower-is-awarded-14-million/2


    www.nytimes.com
    A Pfizer Whistle-Blower Is Awarded $1.4 Million (Published 2010)
    https://www.nytimes.com/2010/04/03/business/03pfizer.html
    alliance for humane biotechnology
    BIOTECH SAFETY — Alliance for Humane Biotechnology
    http://www.humanebiotech.org/biotech-safety





    https://news.mit.edu/2016/programmable-rna-vaccines-0704

    https://www.science.org/doi/





  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.