Şimdi Ara

Covid-19 hastalığa yakalanan her 1000 kişiden 7'si ölüyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    O verileri aciklamiyorlar iste bizde onu diyoruz. Demiyorlarki her yil beklenen viral hastalik zaturelerinden su kadar daha fazla olum olmustur demiyorlar. Yaniltici korona testleriyle olcum yapiyorlar cunku. Griple ayni derece oldurucu bir hastaliksa bile grip yilda turkiyede 10 bin kisi olduruyorsa. Bu sene bu hastalik geldi demeniz ici toplam 20 bin kisinin viral zaturelerden vefat etmesi lazim.
    Gorecegiz kac kisi olacagini.
    Karin agrisindan olen kisilerinde kovid yazildigini unutmayalim yanliz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalya’da 240k vakadan yaklaşık 40k hayatını kaybetti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proprietor

    griplerde covide katılmamıştır zaten yıllık veriler açıklanınca bunu rahatlıkla görebileceğiz sizin teorinize göre 10 bin falan grip ölümü görmemiz gerek bakalım kaç bin grip ölümü açıklayacaklar
    quote:

    Gripler covide katılmamıştır zaten.
    İngiltere gibi ciddi saydığımız bir ülkede bile covid + çıkan ve sonra iyileşip iyileşmediğine bakılmadan, gerçek ölüm sebibine bakılmadan ( kalp krizi veya trafik kazası olsa bile ) ölümlerin covid yazıldığını görünce kusura bakmayın ama sizin kadar iyimser olamayacağım.

    Siz veri:https://euromomo.eu/graphs-and-maps

    Avrupa'nın 24 ülkesinin beklenende fazla ölüm rakamları. Grip salgını olan 2 yılda 120 bin beklenenden fazla ölüm var. Bu sene şu anda beklenenden fazla ölüm 200 bin civarı, tahminim yıl sonunda 40-50 bin daha eklenir soğuğun gelmesi ile. 250 bin desek. Yıllardır her sene avrupada yaklaşık 100 bin civarı fazla ölüme yol açan gripten ayrı olarak tahmini 150 bin daha fazla ölüm olacak.
    Covid-19 hastalığa yakalanan her 1000 kişiden 7'si ölüyor!

    Yanlış anlaşılmasın, grip de korona da tehlikeli. ( korona 10 kat değil belki 2 kat tehlikeli) Bu 2 hastalığa karşı da doğru ve orantılı tedbirler alınsın, bunlara karşı değilim. Dikkat çekmek istediğim nokta bu 2 hastalıktan katlarca fazla insan öldüren hastalıklar var. Bunlarla ilgili rakamlar paylaşılmıyor. Sadece covid reklamı yapılıyor. Sokağa çıksan 100 kişiye sorsan %90'ı covidden korkuyorum diyecek. Kanser veya kalp-damar diyecek %10 bile olmayacak. Halbuki o insanların covid'den ölme oranı kanser ve kalp damara göre %5 bile değil.




  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    anti vaccine grubundan bu anlattığın lafa değmez
  • Coronaya karsi en etkin silah güclü bir bagisiklik sistemidir. Insanlari Maske takmaya zorlamak yerine, insanin bagisiklik sistemini güclendirecek sekilde yasamasini neden zorunlu kilmiyorlar? Örnegin abur cubur yasaklanacak, seker cola cips, fastfood, katki maddeleri ivir zivirlarin hepsi yok edilecek. Bircok tembellige, yanlis beslenmeye bagli hastaliklar ortadan kaldirilacak. Sigara gibi seyler yasaklanacak, yok edilecek. Is hayatinda olsun normal yasamda olsun insanlar hareket etmeye tesvik edilecek.

    Bircok hastaligin temelinde hareketsizlik ve yanlis beslenme yatar. Simdi millet tembel ve sagligina beslenmesine dikkat etmiyor diye ben mecburmuyum maske takmaya?

    Mikroskopla görülemeyen bir virüsün maske zaten icinden gecer, ayni zamanda uzun sure maske takmak bagisikligida kötü etkiler. Hadi birde burdan yakin




  • Hocam her şey iyi güzel de bu virüs veya hastalık her neyse öldürmediği insanlar da yani sadece bulaştıkların da ne gibi etkiler bırakıyor beyninde veya iç organların da ileride ne sorunlar çıkarabilir? Ben bundan dolayı endişeliyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    Medya etkisi, medyanin bilimsel olmayan kanitlanmamis, sadece korku propagandasi soylemleri. Hic bir sey kanitlanmadan medyada halkin bilgisine sunuluyor. Ne icin? Korksunlar diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Ben gerçekten sizi anlamaya çalışıyorum ama anlamıyorum hadi bunu bir ülke çıkardı abartıyor diğer ülkeler salak mı hiç mi bunu inceleyemiyor? Hadi çin bunu çıkardı ama yalan dolan amerika nşye yok öyle bir şey bakın hasta olan burada bir şey olmuyor demiyor. İtalya da hergün 1000 küsür kişi neden öldü? Neden ventilatör cihazları italyada yetmedi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    ulkeler basta WHO ya guvendikleri icin pandemiye inandilar. Bu isi zaten who ve ona yatirim yapan dunya zenginleri yurutuyor. Amerikada diyor zaten, who dan cekildi, amerikan baskani bile maske zorunlulugunu onaylamadi. İtalya ve amerikada zaten onbinlerce kisi oluyor her yil pnomanilerden. Kucuk bir arastirma yapsaniz bile onceki yillarda italyadaki pandemileri gorursunuz.
    Normalde ventilasyon pnomani vakalarinda bu kadar sık uygulanmazken bu korona tedavisinde tum dunyada ventilasyon baskisi uygulandi. Oysa etkisi faydasi zarari yeterince olculmus tartisilmis bir sey degil.yapilmis bir cok calismada faydadan cok zarar verdigi belirlenmis. Peki neden bu hastalikta herkese bu ventilasyon olayi dayatiliyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 24 Temmuz 2020; 14:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Koronavirus zaten uzaydan indi degilmi, senin grip salgini dedigin seyin belirli bir bolumunu zaten koronavirusler olusturuyor. , Grip asisi dedigin seyde bahsettiginiz o aşi endustrisinin para ve saglik tuzaklarindandir cunku bu yil urettiginiz asi en yenisi gecen yil olan viruse gore uretilmis asidir, ve zilyon tane cesidi olan influenza salginina hicbir olumlu etkisi bulunmaz. Hatta belki ayni antibiyotik gibi viruslerin daha da kuvvetlenmesini ve yayilmasini sagliyor bile olabilir.

    Covid19 u hic tanimadiginiz tamamen varsayimdir, oyle olsaydi olum orani binde 2 degil yuzde iki veya daha yuksek olurdu. Virusu kapanlarin %90 i eger bagisik degilse nasil hic hasta olmuyor veya ayakta geciriyor? Dusunun bi zahmet.
    bu virusun ne zaman ciktigini ne zamandir aramizda oldugunu hic bir zaman bilemeyeceksiniz, zaten sars torunu bu virusler her zaman olacaklar, yeni versiyonlarida turemeye devam edecektir. Hic bir bilimsel veri olmadan sirf medya ve who 'yeni tip ' diyor diye virusun yeni olduguna arastirmadan sorusturmadan inanan ve guvenen sizsiniz.
    Koronayi gripten bu kadar ayri dusunmeniz asil sizin hicbirsey bilmediginizi gosteriyor. Gripten yilda bir milyon kisinin ayni boyle pnomaniyle oldugunude bilmiyorsunuzdur
    Siz. Bin besyuz kere yazdik bi daha yazalim. İnfluenza da ayni sekilde pnomani yapip olduruyor, ne hikmetse sadece korona testi yapilip, kovid etiketi yapistirip gonderiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Amerikan başkanı maske takamam falan dedi evet doğru ama 2 gün önce çıkıp size kötü haberim var herkes maske takmak zorunda işler kötüleşecek şeklinde açıklama yaptı. Hocam sizin bu sözleriniz dolmuşlarda konuşulan saçma sapan komplo teorileridir başka bir şey değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000 kişiden 7 kişiyi az bulanlar , sizin anneniz babanız,çocuğunuz ölsün o zaman . bazı şeyler hakkında başa gelmeden ahkam kesmek ne kadar kolay yaa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trak76 -- 24 Temmuz 2020; 16:10:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmehcik_71

    İtalya’da 240k vakadan yaklaşık 40k hayatını kaybetti.
    Evet, peki her sene artan rakamlarla İtalya'da Gripten ölenlerin sayısını biliyor musun?

    7,027
    20,259
    15,801
    24,981 ( 2016/2017 )
    Artan bir trend var. Ortalama 7 bin artsa 2018/19 rakamı 32k 2019/2020 rakamı 39k yapıyor...


    Bununla ilgili çalışma var: link : https://www.researchgate.net/publication/335066618_Investigating_the_impact_of_influenza_on_excess_mortality_in_all_ages_in_Italy_during_recent_seasons_201314_-_201617_seasons

    Covid-19 hastalığa yakalanan her 1000 kişiden 7'si ölüyor!

    Bu habere ne demeli ( haber başlığı ilginç: flu-outbreak-in-italy-should-you-get-vaccinated : Grip salgını herkes aşılanmalı ) şimdiden 1.5 milyon vakadan bahsediliyor.
    https://www.thelocal.it/20200103/flu-outbreak-in-italy-should-you-get-vaccinated
    Covid-19 hastalığa yakalanan her 1000 kişiden 7'si ölüyor!




  • bir de maske zorunluluğu saçmalığı var .. abd de ki gibi günde 900 insan vefat etse eyw ama koskoca yurtta vefat sayısı 20 yi geçmez iken maske zorunluluğu var her ilde bu saçma işte .
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    İstedigine inan o zaman ne diyeyim. Yamyam bir virusun gelip hepinizi oldurecek olmasi size daha mantikli geliyorsa ona inan. Biz para icin insanlar korkutuluyor diyince komplo teorisi uretiyor olalim.

    5 aydir arastiriyoruz biz. Tv yi acip izleyip oturmuyoruz. Mesajlarimizda hep arastirdigimiz okudugumuz makaleleri koyuyoruz, biraz olsun acik fikirli olanlar haa dogru olabilir deyip onlarda arastirma incelemeye basliyorlar. Sabit fikirli olanlar ise senin gibi komplo teorisi bunlar yeaahh deyip geciyorlar . Tercih sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 24 Temmuz 2020; 16:45:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Ben canımın istediğine inanmıyorum bilime ve akıl a inanıyorum. Okuduğun makaleler komplo teoristlerinin yazdığı uyduruk şeyler hala ben kaynak paylaşıyorum diyorsun. Ben sana daha fazla bir şey söylemeyeceğim bu virüsu kaptığında umarım bir şey olmaz ama sana bir şekilde etki ederse kendine bu virüs yalan benim ateşim yalandan çıkıyor vücudum kapitalist düzen için bana ihanet ediyor falan de kendini sakinleştir o zaman.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Hadi insanların ekonomik endişelerle önlemlere karşı çıkmasını “bir nebze” anlarım da maske takmaya üşenmek ve tahammülsüzlük yüzünden başkalarının canını riske atmaya vicdanınız elveriyor mu sizin gerçekten? O ölen kronik hastalardan biri bile senin anan baban olsa bunları söyleyecek yüzü bulamazdın. Bu hastalık yüzünden ailesini kaybeden insanlar var. Düşünsene 2 hafta içinde ailen paramparça oluyor. O zaman nasıl da takardın maskeni, nasıl da bilinç kasardın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilenceofEva

    Hadi insanların ekonomik endişelerle önlemlere karşı çıkmasını “bir nebze” anlarım da maske takmaya üşenmek ve tahammülsüzlük yüzünden başkalarının canını riske atmaya vicdanınız elveriyor mu sizin gerçekten? O ölen kronik hastalardan biri bile senin anan baban olsa bunları söyleyecek yüzü bulamazdın. Bu hastalık yüzünden ailesini kaybeden insanlar var. Düşünsene 2 hafta içinde ailen paramparça oluyor. O zaman nasıl da takardın maskeni, nasıl da bilinç kasardın...
    en azından maske zorunluluğu +50 yaş için gelebilirdi ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.