Bildirim
Covert Ops: Nuclear Dawn (2000)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben bitirmiştim. Oynamış tarzı re serisi gibi diye hatırlıyorum. Trende başlıyordu değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ created by ignatius -
quote:
Orijinalden alıntı: ignatius
Ben bitirmiştim. Oynamış tarzı re serisi gibi diye hatırlıyorum. Trende başlıyordu değil mi
Aynen çok sevdiğim bir tarzdır. RPG türü oyun hastasıyım ama bu türlerde hep hoşuma gider._____________________________
Ölüm; the only truth

-
Ben de eskiden bitirememiştim sonradan tekrar oynamistim. Ps1 deki en efsane oyunlardan bence. Elimde bir adet orijinal 0 gibi bulunur
. Oyundaki farkliliklardan birisi senaryosunun yapmış olduğunuz hamlelere göre değişmesi. Yanlış hatırlamıyorsam 8-10 farklı senaryo vardi ve bunlardan çoğu mutlu sonla bitmiyor
. Yani elçiyi kurtarabilmek için tekrar tekrar en baştan başlamak gerekecek. İnternette doğru senaryo için yapılması gerekenler var fakat zevki çıkar mı bilmem .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: deathrow_35
Ben de eskiden bitirememiştim sonradan tekrar oynamistim. Ps1 deki en efsane oyunlardan bence. Elimde bir adet orijinal 0 gibi bulunur
. Oyundaki farkliliklardan birisi senaryosunun yapmış olduğunuz hamlelere göre değişmesi. Yanlış hatırlamıyorsam 8-10 farklı senaryo vardi ve bunlardan çoğu mutlu sonla bitmiyor
. Yani elçiyi kurtarabilmek için tekrar tekrar en baştan başlamak gerekecek. İnternette doğru senaryo için yapılması gerekenler var fakat zevki çıkar mı bilmem .
Son zamanlarda android emulaoru ile Legend of dragoon bitirmek üzereydim. Şiddetle tavsiye ettiğim bir oyundur._____________________________ created by ignatius
-
quote:
Ben de bitirememiştim onun için tekrar PS1'i çıkarttım oynamak için normal pcden zaman bulursam
açıp oynuyorum ve tek bir bitiş sahnesi olduğunu biliyordum o kadar seçenekli bittiğini tahmin etmediğim.
İpucu alarak oynamak tarzım değil ya kendim yapacağım ya kendim yoksa bıkarım oynamayı ya da çözene kadar oynarım.
Ama güzel bilgilendirmelere için teşekkürler.
Tüplü tv işiymiş bu ps1 iler yahu tvlerde acayip görüntü kaymaları oluyor yada ben tvimde öyleler._____________________________
Ölüm; the only truth

-
Türünün eşsiz örneklerinden o da
Tüplü ve keyif almayı engellemeyecek şekilde daha küçük bir tv de güzel sonuç geliyor.
Tüplü 51 ekran bir tv için evdeki plazmayı kaynanaya vereceğim :) büyük ihtimal öyle olacak.
Alışmışız şimdi her şeyin hızlısını ne değişik geliyor şuan oynamak ama eskiden bayılırdım bu oyunun görüntülerine Resident Evil 3 ve Parasite Eve II gibi.
Bu arada sende Parasite Eve seriside vardır gibime geliyor._____________________________
Ölüm; the only truth

-
Bu tarz oyunları çok severdim ya. _____________________________ BEŞİKTAŞ
40+1903
-
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
Tüplü 51 ekran bir tv için evdeki plazmayı kaynanaya vereceğim :) büyük ihtimal öyle olacak.
Alışmışız şimdi her şeyin hızlısını ne değişik geliyor şuan oynamak ama eskiden bayılırdım bu oyunun görüntülerine Resident Evil 3 ve Parasite Eve II gibi.
Bu arada sende Parasite Eve seriside vardır gibime geliyor.
Parasite eve ilk başlangıç sahnesi opera salonuydu . Karakterin adi maya'ydi galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ created by ignatius -
quote:
quote:
Parasite eve ilk başlangıç sahnesi opera salonuydu . Karakterin adi maya'ydi galiba
Aynen doğru söylüyorsunuz. 3 tane cd'im hazır onları bitireceğim fırsat buldukça onlara konu açarım.
Şuan trende bayağı ilerledim bir kapı var şifresini bulacağım onda kaldım._____________________________
Ölüm; the only truth

-
quote:
quote:
quote:
Aynen doğru söylüyorsunuz. 3 tane cd'im hazır onları bitireceğim fırsat buldukça onlara konu açarım.
Şuan trende bayağı ilerledim bir kapı var şifresini bulacağım onda kaldım.
Şuan pspde tomb raider revelations yuklu. benım efsane tr serimdir. hatta ilk defa bolum arasında loading yazısını gordugumde cok sasırmıstım
_____________________________ created by ignatius
-
Kapı şifresi bir tarihin günü ve ayı şeklinde yalniz pal ya da ntsc olarak değişiyor oyun Covert Ops: Nuclear Dawn ve Chase The Express olarak iki farkli isimde bulunuyor bendeki pal ve Chase The Express. Tarih işine gelirsek bir laptoptan e-mail kontrol etmiş olmalısınız. O e-mail de bir tarih bahsediliyor olması lazım o tarih sizin şifrenizdir.
Tomb Raider serisi de gerçekten Ps1 konsolunun güzel parçalarından 1.sinden başlayarak oynayınız.
quote:
Tomb Raider serisi de gerçekten Ps1 konsolunun güzel parçalarından 1.sinden başlayarak oynayınız.
ya malum hayat görüyorsunuz iş güç bazı şeyleri fena engelliyor ama fırsat buldukça oynamaya devam aklımda var yani._____________________________
Ölüm; the only truth

-
en güzel ps oyunlardan biri daha Kouldelka gibi. _____________________________ -
abi anılarımı canlandırdınız resmen
ilk 2000 senesinde alıp oynamıştım ve bir kapıda takılmıştım şifreyi bulamamıştım,ne yapsan yok bulamadım.bende kendim kafadan salladım...her gün girip 10 dakika denerdim, o günde ramazan ayı idi ben oruç tutmuyordum ve arefe gecesi hem kalkıp oruç tutayım dedim hemde o şifreli kapıda birde oruçluyken deneyim dedim,mantığa gel
neyse oruclu iken denedim sallayarak şifre bir baktım tuttu
hatta 16 yıl geçmesine rağmen galiba şifre 12 24 yada 24 12 idi aklımdan gitmedi.şükür namazı kılın beyler :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 2 Nisan 2016; 18:44:29 >_____________________________ azizim Çino.Tut ki sen bir sisesin,bir sarap sisesi.
Ve Aspirin Osmanın elindesin.Aspirinin zulmüne dayanamayip havaya uçtun.Artik benim için ölüsün Çino....

PSN:ERTANTR
Xbox Live: WinRiverWinTR
-
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
abi anılarımı canlandırdınız resmen
ilk 2000 senesinde alıp oynamıştım ve bir kapıda takılmıştım şifreyi bulamamıştım,ne yapsan yok bulamadım.bende kendim kafadan salladım...her gün girip 10 dakika denerdim, o günde ramazan ayı idi ben oruç tutmuyordum ve arefe gecesi hem kalkıp oruç tutayım dedim hemde o şifreli kapıda birde oruçluyken deneyim dedim,mantığa gel
neyse oruclu iken denedim sallayarak şifre bir baktım tuttu
hatta 16 yıl geçmesine rağmen galiba şifre 12 24 yada 24 12 idi aklımdan gitmedi.şükür namazı kılın beyler :)))
muhaha :)
ya eski oyuncular işte :) internet yok hemen kolay yola kaçma yok sürekli denemeler ve sonra gelsin başarılar.
10 gün felan bende takıldım o kapıda. Senin yaşadıklarını Silent Hill de yaşadım o piyanoyu çözmem bir ay almıştı :=)_____________________________
Ölüm; the only truth

-
Aynen hocam,internet yok çevrende oynayan yok,bakıp yada sorasın :) beni en uyuz eden re 2 idi onda da bir yerde takılmıştım en son lanet olsun dedim cd yi ps1 den çıkarttım ve balkon dan salladım ki bir daha oynamayayım dön dön bir şey yok 1 ay denemiştim ama yok geçememiştim.
Gece yatarken acaba neyi eksik yaptım diye düşünüyorum hep:))cocuk luk işte ama o günlerin geri gelmesi için herşeyimi veririm valla 😞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ azizim Çino.Tut ki sen bir sisesin,bir sarap sisesi.
Ve Aspirin Osmanın elindesin.Aspirinin zulmüne dayanamayip havaya uçtun.Artik benim için ölüsün Çino....

PSN:ERTANTR
Xbox Live: WinRiverWinTR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt