Şimdi Ara

Counter Strike Ortak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • [FONT="Arial Black"][SIZE="5"][COLOR="Red"]Merhaba,herkeze öncelikle hayırlı günler diliyorum.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
    Reklam yapmak gibi olmasın amahttp://www.oyunyoneticisi.com/ dan bir server alıcağım ve bunun özellikleri:

[1][FONT="Comic Sans MS"][B]Yukarıda belirtilen modlarla birlikte maplarıda sağlanacaktır[/B].[/FONT]

[2][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu Mod-lar map'a özel olduğundan, istediğiniz an sunucuyu pro'ya bile çevirebilirsiniz.[/B][/FONT]

[3][B]ReSpawn Özelliği bulunmaktadır, her modda her mapta respawn açabilirsiniz.[Ölünce yeniden doğma][/B]

[4][B]Burdaki modlar dışında, sistemi yormayan ekstra eklenti kurulabilir.
    [/B]
    [5][B][U]Doluluk konusunda deathrun mod ile dolu , jail mod için garanti verilmemektedir
    [ortalama 10-15 player olmaktadır jailbreak da ,server yönetimine göre server doluluğu artmaktadır.]
    [/U][/B]
    [6][B][COLOR="Red"]IP aralığı , 95.173.173.100'den sonraki iplerdir.[/COLOR][/B]

[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="Red"][7] Ve Server 28+2 Kişiliktir.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][SIZE="6"][FONT="Tahoma"]Ve Bunun fiyatıda aylık olarak 105 TL olması benim için bir miktar fazla geldiğinden dolayı ortağa ihtiyaç duymuş bulunmaktayım.Eğer açacagım servere ortak olmak istiyen arkadaşlar varsa[YAŞ PEK MÜHİM DEĞİL] bana [COLOR="Red"]burgehan20@hotmail.com [/COLOR]msn adresinden ulaşabilirler.Parayı ödeme teslim etme şekli hiç farketmez sadece [COLOR="Purple"]burgehan20@hotmail.com[/COLOR] adlı msn adresini ekleyin.Oradan daha ayrıntılı bilgi alın.[/FONT][/SIZE][/B]

[B][SIZE="3"][COLOR="DeepSkyBlue"]Serverin Bir diğer özellikleri[/COLOR]
    [/SIZE][/B]

[B]CT Engelleyici + Oto T At :
    Sadece CT Mic :
    Sadece CT Silah menüsü :
    Silah almayı yasakla :
    Otomatik Yumruk-musta [Ekran döner] :
    Jail Default Kiyafeti :
    JailBreak Shop /mg /shop :
    JailBreak Shop /mg /shop[jb kayit eder] :
    /lr 1vs1 :
    Gelişmiş /lr 1vs1 :
    /3pers :
    Ağ fırlat, sadece CT :
    Sadece Admin Ağ [+hook] :
    Admin Ayarli +hook,+grab,+rope :
    Jb Menusu :
    Jb Menusu [Jbler ile çalışır] :
    Jail Admin Menüsü :
    Jb Hapis Sebeb :
    Jb Banka :
    Jb Admin Paneli /jbadmin :
    Samuray Bıçağı :
    Boks Eldiveni :
    Kürek :
    [B]

[SIZE="3"][COLOR="YellowGreen"]Yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim.[/COLOR][/SIZE]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.