Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive'de rütbeli maçlar ücretli oluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
7.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna girer girmez hileyi tespit edip çat diye dışarı atmadığı sürece CS:GO adam olmaz ağa. Denemek için hile satın aldım ve hile açık oynadım tam 4 ay sonra akılları başlarına geldi de banladılar. 4 aylık bir süre çok uzun. En az 1 gün olması lazım ki artık oyun kendine gelsin.

  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt
    aynen öyle arkadaş sadece hile indirdim dedi çalıştırdı 15 dk sonra banlandı :) valoranttan

  • Oyuna sahipseniz zaten her şey açık olmaya devam ediyor(CsGO 360 isimli saçma sapan istatistik sistemi hariç)


    Botların önüne geçmek için güzel bir haber büyük oprasyonlarda marketi de çok bulandırıyorlardı maçların da içine ediyorlardı...

  • 3000+ saatlik oyuncuyum. Sadece basit eğlence ve operasyonları oynuyorum. 10 a 10 maçlar çok sarıyor beni.

    Bir ara rekabetçi oynayayım dedim. 1 haftada oyundan soğudum. Toxic denilen kitle sarmış oyunu. Sırf maçtan galip ayrılacaksınız diye, beş para etmez bir insanın küfürlerine, hilelerine, hakaretlerine yaklaşık 40 dakika tahammül etmek gerekiyor.


    Sorarım size, zaten kısıtlı olan zamanınızı bunun için ayırmaya değer mi kuzum? Bu kadar mı değersiz zamanınız.


    Bence CSGo başka bir oyun oynarken arada atılacak maçların oyunu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: S,W,A,T

    8 yıl ve 2500 saatlik oyuncuyum. son 1 senedir haftada 1-2 gece girip oynuyoruz sorunsuz oynadığımız maç yok. ya takımda boosted hesap satın alan geliyor ya karşıya mevlana. cs gonun suyu çıkalı 3-4 yıl oluyor. alışkanlıktan oynuyoruz sadece 0 zevk 0 eğlence

    Karşıya smurf bize boosted dün 2 kere maç attım aynısı oldu oyun zevki diye bir şey kalmıyor usta sonuna kadar haklısın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece yeni hesaplar için bu durum uygulanacak olsa bir şey demem de ücretsiz versiyonda hesabını geliştiren insanlara da bunu uygulayacak olmaları rezillik. Hileyi engellemek için bu insanların emeğini hiç etmek nasıl bir mantık? Ayrıca bu insanların oyun içi satın alımları da bir nevi çöpe gidecek. Umarım ben yanlış anlamışımdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam az kazanıyordu bide öyle kazansın.

    Bu kadar oyun varken hala 99 yılı mantığındaki 2004 yılı grafiklerindeki oyunu oynayan enayilere müjde o zaman ne diyelim.

  • Şimdi sana şöyle diyeyim Rütbeli Maçlar ücretli değil sadece on maç kazandıktan sonra rütbe almak için Prime Status alman gerek

  • Çakal Carlos31 kullanıcısına yanıt

    Bu Prime status alayım dediğimde sahipsiniz diyor ama sepete ekle deyince kendim için al butonuna bastığımda satın almaya izin veriyor anlamadım gitti , eğer ki Prime statusa sahipsem neden bir daha almak zorundayım ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt

    Enparanın %50 iade kampanyası ile 6 TL ye tüm çevreme almıştım  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir adım fakat yeterli değil. Geçen gün bir hile geldi. Adamı bilerek gıcık ettim. "Beyinsizsin, hileyi saklayamıyorsun, hileyi parayla satın alabilirsin ama beyin de şart..." falan diyince herif hileyi kökledi. "Nasılsa ban yemeyeceğim. Olsa olsa takım arkadaşlarım son round maçtan atarlar." diyor. Bilecik'te bu kadar özgüvenli hile yapıyorsa bu iş bitmiş demektir. Önceden raporladığım kişilerden banlananlar olurdu ve Steam teşekkür mesaji gönderirdi. Son 1 yıldır hiç gelmedi. Bu kökleyen arkadaş gibi en az 10 kişiyi raporlamışımdır ama nafile. Hâlâ spinbotla geziyor herifler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl bedavaya aldım prime enable yazıyor her türlü maça giriyorum tp de veriyor para vs istemedi yeni oyuncuları kapsıyor, evet hilelerin önüne böyle geçilir parayla satarsınki o adam bir daha fake üyelikle girmeye dötü yemez.

  • CS:GO iki yıldan uzun bir süre önce oynaması ücretsiz oldu ve başarısını sürdürmeye devam etti. CS:GO’ya her daim yeni oyuncuların başladığını görüyoruz ve bizim için dünyanın dört bir köşesindeki oyuncuların oyunu ücretsiz ve hızlı bir şekilde oynamaya başlayabilmeleri hiç olmadığı kadar önemli.


    Ücretsiz olarak sunulan oyun modlarının yanı sıra yeni oyuncular eşya düşürmelerinden faydalanabiliyor, rütbe ve yetenek gruplarına girebiliyor, ayrıca Seçkin konumuna ücretsiz bir şekilde ulaşabiliyorlar. Ancak ne yazık ki sağlamış olduğumuz bu faydalar zamanla kötü niyetli oyuncuların hem yeni hem de eski oyuncuların tecrübelerini baltalamasına neden oldu. Bu nedenle bugün yeni oyunculara sunduğumuz özelliklerde bazı değişiklikler yaptık.


    Yeni oyuncular bütün oyun modlarını kullanabilmeye ve topluluk sunucularında ve atölye haritalarında oynamaya devam edebilecek. Ancak TP, rütbe, eşya düşürmesi veya yetenek grupları gibi özelliklerden faydalanamayacaklar. Bu özellikler artık sadece Seçkin durumundaki oyunculara sunulacak.


    Yeni oyuncular Steam mağazasından “Seçkin Durum Yükseltmesi” alarak Seçkin olabilecekler fakat artık ücretsiz olarak Seçkin durumuna ulaşılamayacak. Ve yükseltmeyi önümüzdeki iki hafta içinde satın alırsanız mevcut yetenek grubunuz ve TP ilerlemeniz transfer olacak.


    Karşınızda Derecesiz Eşleştirme Modu

    Yeni oyuncular Rekabetçi, Yoldaş ve Tehlikeli Bölge modlarından birini oynadığında maçları bulunurken yetenek bazlı eşleştirme kullanılmaya devam edecek ancak oyuncular bir yetenek grubu elde etmeyecek.


    Seçkin oyuncular derecesiz maçlara girebilecekler ancak yetenek grupları etkilenmeyecek ve lobi yetenek grubu kısıtlamalarına maruz kalmayacaklar.


    İster deneyimli isterseniz yeni bir oyuncu olun, hepinize iyi şanslar ve iyi eğlenceler diliyoruz!





  • sedatistan kullanıcısına yanıt

    Hayatımda gördüğüm en boş yorum.

  • Birileri hile biter sanıyor paralı olursa komik bize pahalı Avrupaya 10 lira yaptıkları ayıp zamanında indirimde 5 lira 2 3 dolara satılan oyun ücretsiz oldu sonra daha pahalı 2 yıl önce oynardım seçkin hesaplarla girerdik yine denk geldimi gelirdi. Eski üyelikleri olmayanlara geçmiş olsun. 123 lira cs go'ya verilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rootzilla

    Oyuna girer girmez hileyi tespit edip çat diye dışarı atmadığı sürece CS:GO adam olmaz ağa. Denemek için hile satın aldım ve hile açık oynadım tam 4 ay sonra akılları başlarına geldi de banladılar. 4 aylık bir süre çok uzun. En az 1 gün olması lazım ki artık oyun kendine gelsin.

    Denemek için almış :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: raunk

    Denemek için almış :D



    Alıntıları Göster

    Hocam ne yalan söyleyeyim baktım millet A'dan B'yi vuruyor bende aldım yardırdım. 5v5 hile olarak kaç maç attık sayamadım. Kimse de garipsemedi bu olayı   DMG oldum ertesi gün gelen ban dalgasında ban yedim. En az 3 sene geçmiştir üstünden. O gün bugün girmiyorum zaten.


    Burada asıl sorun 4 ay boyunca o hile ile oyun oynamama müsaade eden Valve ne yazık ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rootzilla -- 8 Haziran 2021; 0:10:22 >




  • Ben 3 ay önce 2 hesap almıştım para da yüklemiştim fakat prime yapamadım kasamadım şimdi prime olmak için ora istiyor bunun bir çözümü var mı çok önceden almıştım ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedatistan

    steam az kazanıyordu bide öyle kazansın.

    Bu kadar oyun varken hala 99 yılı mantığındaki 2004 yılı grafiklerindeki oyunu oynayan enayilere müjde o zaman ne diyelim.

    Cs go gibi oyun mu var varsa git onu oyna oyuna laf etme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başlayalı daha 2-3 ay falan oldu.155 saat oynamışım toplam. Rekabetçi 1-2 sefer oynadım ve bıraktım, çünkü ciğeri beş para etmez sığırların hakaret dolu sözlerine dayanamadım, yaşım 38 bu arada. Bende basit eğlence ve ölüm maçı ile takılıyorum. Hileciler cidden bezdiriyor bazen ancak arada Türk arkadaşlarla güzel zamanlar da geçiriryoruz. Geneli çoluk çocuk ama ben oynanış kalitesi ve vuruş hissiyatını seviyorum. Birazdan 123 lirayı verip satın alacağım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 8 Haziran 2021; 0:47:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.