Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (592. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.433
Cevap
115
Favori
760.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sssemih24

    Geçen gün overwatch izledim.Şüphelinin hiçbir suçu yoktu gayet normal kendi halinde oynuyordu.
    Bende suçsuzdur diye karar verdim sonraki gün doğru karar verdiniz diye ödül geldi.




    Yani overwatcha sadece hile yapanlar düşmüyor sırf gıcıklık olsun diye masum biri defalarca reportlanırsa onunda overwatcha düşüp ban yeme ihtimali var.
    hile kullanan kiside eger hileyi belli etmezse overwatch tarafindan banlanmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akşamları cs oynuyorum rütben keleş-çift keleş arası geziyor. beraber oynayacak arkadaş arıyorum yaşım 28. özel mesaj atarsanız sevinirim.
  • 3 yıl aradan sonra tekrar oynamaya başladım prime account ve trust factor yeniliklerini okuduktan sonra. Prime için hala 21 level olmaya çalışıyorum ama bayağı bir zaman alacak gibi görünüyor.

    İşin sinir bozucu kısmı kendi takımımda veya karşı takımda farketmeksizin neredeyse 10 oyunun 9unda hile yapan mutlaka birileri oluyor. İlginçtir ki yaptıklarını inkar etmiyorlar veya hileyi belli etmemek ile ilgili bir çaba dahi göstermiyorlar. Merak ettiğim şey prime hesaba sahip arkadaşların bu konuda tecrübesi nedir? Ne sıklıkla hile ile karşılaşıyorsunuz?

    Birde rank atlama konusunda kriterler nedir hala anlayabilmiş değilim. MG iken üst üste çok yüksek skorlarla birçok maç kazanmama rağmen bir üst ranka geçmem çok uzun sürmüşken, son üç maçımı 1-16 gibi skorlarla ve 3-11, 5-20 gibi inanılmaz kötü K/D ile kaybetmeme rağmen haketmediğim şekilde kaybettiğim oyundan sonra LE ye attı. Ranking sistemi ile ilgili bilgi içeren bir yazı varsa okumak isterim.




  • Prime hesap girdim dün daha solo rankım lem karşıda 3 tane yeni hesap var belli ikisinin saatleri kapalı ama birinin açık 100 saatti bariz wallhack açıyolar yani cs bitik oynanmaz prime olmak kolay 1 haftaya olur gelir karşına uzun sürede banlanmıyor malasef
  • oyunun gerçekten pohu çıkmış mm oynamaya değmez her oyun en azından 1 tane hile geliyor geçen karşı takıma 3 tane hile geldi oyunu silicektim az daha
  • Arkadaşlar selam,
    CS GO'da 1400 saatim var, rankım en fazla usta seçkin silver'a kadar yükseldi. büyük çoğunluğu ölüm maçında vs geçti zaten her neyse sormak istediğim geçen aylarda gelen vac dalgasından sonra s2'ye düşmüştüm. ard arda 7 maç kazandığım dahi oldu lakin bir türlü silver 2'den yukarı çıkamıyorum artık 450 winim olmasına rağmen sanırım oyun buga girdi daha önceden böyle bir şey yaşayan oldu mu?
    skorlarım hep yüksekti 17 - 30 kill arası hepsi.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    win sayısı artınca rank atlamak veya düşmek normalden fazla zaman alıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ru1ns

    DPI ve Sensivity fare hassasiyeti ve hızını belirler. Bu ikisini ne kadar yükseltirsen, fare imleci o kadar hızlı hareket eder. Önce kendine uygun olan DPI bulmaya çalış ardından oyun içi sensitivy den kendine göre bir ayar seç. Genel de oyuncular düşük sens ve dpi da oynarlar. Çünkü çoğu kişiye göre dpi ve sens. ne kadar yüksek olursa merminin sekme oranı o kadar artar. Evet oyun da çömelerek ve tek tek sıktığında daha isabetli olur ancak senin aim'in kötüyse önce görsen bile karşındaki seni avlar her türlü. Youtube da nasıl doğru aim (hedef, nişan) alınır taktikleri var izlemeni tavsiye ederim. Aslında bunu oynayarak ve deneyerek geliştirmen gerek.
    DPI veya sensivity nin mermi sekme oranı ile en ufak bir alakası yok. Mümkün olduğunca düşük olmasının sebebi Cross hassasiyeti, oyun içi mekaniklere bir etkisi yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zoldan

    DPI veya sensivity nin mermi sekme oranı ile en ufak bir alakası yok. Mümkün olduğunca düşük olmasının sebebi Cross hassasiyeti, oyun içi mekaniklere bir etkisi yok.

    Alıntıları Göster
    Evet hocam haklsınız orayı yanlış yazmışım, daha isabetli aim/hedef alma yazacaktım.
  • Bunu hala oynayan kaldı mı. 2 yılı geçti girmiyorum boşa zaman kaybıymış. Sinir stres ekstrası.
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Ux7aD-PxtUh-mVO64-8aoSy-8fwXD
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198856573494/

    Bu adam ve bunun gibiler nasıl oluyorda bu kadar bariz şekilde hile kullanıp ban yemiyorlar? 90lı yıllardan beri aktif şekilde oynanan ve geliştirilen bir oyun nasıl olurda en kötü Faceit, ESEA gibi third party sunucular kadar başarılı olamaz?

    Hadi CS'de hile kullanımının yaygın ve tespit edilmesinin zor oluşu yeterli mezaret olsun, r/dota2 de dünden beri en üst sırada duran konudaki scripter nasıl olurda ban yemez aklım almıyor. Bariz şekilde para kazanıldığı sürece hile kullanımıyla ilgili gayet toleransı olan bir şirket Valve. Net şekilde göz yumuyorlar hile kullanımına. Sırf binlerce dolar para harcadığı için hala banlanmış değil. Milletin gazını almak, olayı unutturmak için gece yarısı patch atacak kadar insanları aptal yerine koyan bir firma.

    Bakıyorsun Respawn diye bir firma Apex diye bir oyun çıkarıyor, oyun o kadar eksik ve buglı olmasına rağmen reddit kullanıcısının hile ile alakalı açtığı konudaki bilgileri görüp 2 gün sonra böyle bir post atabiliyor.

    quote:

    CHEATERS

    As of today over 16,000 cheaters have been identified and banned from the game. Cheaters suck. If you run into one, please try and capture the evidence and let us know here:https://www.easy.ac/en-us/support/apexlegends/contact/report/

    Even if you don’t get proof, get their ID and flag it and we can investigate the account. We have heard your feedback about a report feature in the game. I’ll just say that’s a very good idea :)



    https://old.reddit.com/r/apexlegends/comments/ar55zj/2152019_an_update_from_respawn/

    quote:

    HİLECİLER

    Bugün itibariyle 16,000 hileci tespit edip oyundan banladık. Hile berbat birşey. Eğer onlardan biriyle karşılaşırsanız lütfen delilleri kaydedip bizi bilgilendirin.

    Deliliniz yolsa bile ID lerini kaydedip işaretleyin, biz hesap ile ilgili araştırmayı yaparız. Oyunda report sistemi ile ilgili geri bildiriminizi duyduk ve çok iyi bir fikir olduğunu söylemeliyim.

    Şimdi şu iki şirket arasındaki farkı görmemek için ya kör ya da hile kullanan biri olmak lazım. Çok sevdiğim 2 oyunuda sildim ben. Elimden geldiğince de bu firmaya para kazandırmamaya çalışıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoldan -- 17 Şubat 2019; 16:36:4 >




  • Rek girmeyin yazık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara'da 5 vs 5 oynayacak var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eazy-E

    win sayısı artınca rank atlamak veya düşmek normalden fazla zaman alıyor
    Hocam bunu yazdıktan sonra gittim tertemiz bir hesap açtım 5 günde kastım direk GNM'e attı biraz daha zorlasam MGM olurmuşum. Boşuna Silver da süründük aylarca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supreme'im lemler ile karışık giriyorum maç sonu bi bakıyorum karşısı global neye göre bu eşleştirme anlamadım doğrusu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • supreme ile global arasında çokta fark yok ve sizin takımdaki supreme globale yakın elo sahibi olabilir. ek olarak cs go da eskisi kadar fazla oyuncu yok, siz oyunu artırken denginizi bulmak için uzun süre bekletmek yerine sizden biraz daha iyi veya daha kötü bir takımla eleştirip oyunu başlatıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben supremeim diğerleri lem takımımda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyundan tehlikeli bölge kasası geldi. Daha yeni sayılırım hiç kasa açmadım anahtar alıp kasayı açmak mantıklı mı ve oyunun içindeki kasa anahtarları pahalı gibi geldi daha ucuza anahtar alıp açabiliyor muyuz ne önerirsiniz?
  • Bu oyun insanı deli ediyor gerçekten. 14-13 önde olduğumuz maçta adam aimlock açıp 16-14 yaptı kaybettik. Zaten bu skordan önce de ara sıra belli ediyordu hile kullandığını ama kaybettiğini görünce geldi çat çat vurdu kazandı güya maçı.. Bizim takımdakiler küfrediyor hileci bildiğin trolluyor "niye küfür ediyorsunuz olum?" diyor. Bu tür davranışlarda ben gerçekten daha çok rahatsız oluyorum yalanlasa en azından daha iyi. Avatarına da Atatürk resmi koymuş utanmaz.
    Ondan sonra bir maç daha girdim adamın biri açmış bildiğin mevlana ile geldi son 5 rauntta. Hileci dışında kalan 4 oyuncu 5 Yıl Jetonlu hileciye boostlatıyorlar kendilerini. O oyunda öylece gitti rankım düştü.

    Elbette o adamların rankı gidip wini silinecek ama hileye maruz kalanlardan lose silinmiyor ve rankı düzeltilmiyor. Oyna > Rank Atla > Hileci gelsin > Rank düş > Tekrar oyna > Rank Atla > Hileci Gelsin > Tekrar düş. oyun saçma ve sonsuz bir döngüye giriyor adeta. Stres atmak için girdiğim yerde daha çok stres olup çıkıyorum sizi bilmem ama benim ezik insanların hile kullanıp kendini tatmin etmeye çalıştığı bir oyuna harcayacak hiç vaktim yok.

    1500 HRS + MGM Olarak bugün itibariyle oyunu bırakmış bulunmaktayım. Ne zaman Valve hilecilere bir çözüm bulduğuna beni ikna eder o zaman bir şans daha tanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cs 1.6 ve öncesinden beri oynuyorum bu oyunu. 2-3 ay kadar bıraktım oyunu aşırı hile artmasından dolayı. (Ücretli görünümlü ücretsiz olduktan sonra). Birkaç gün önce girdim belki düzelmiştir diye ama eskisinden daha beter olmuş. Öyle bir hal almış ki, ya hile ya troll geliyor. Adamın envanterine baksan milyarlık ama adam haritada geziyor oyun bile oynamıyor. Anlayacağınız oyun bitmiş ama bakmayın biz de zaman kaybı diyip dayanamayıp arkadaşlarla 5 olunca maç atıyoruz napalım😂Umarım oyun yetkilileri ivedilikle durumun çözüm yolunu bulurlar da efsane oyun kestane olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.