Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive [2012 Ana Konu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yahu lanet olsun bu Ruslara ya yemin ederim lanet olsun. Ya oynamak istemiyorum ben bunlarla Valve neden bir çözüm getirmiyor. Ulan iyi oynasan atıyorlar, kötü oynasan atıyorlar, bunlarla oyuna girdin mi çıkarsan ceza yiyorsun yok mu bunlardan bir kurtuluş?!?!

    Ekleme: Ayrıca bu konu neden Playstation bölümüne açılmış!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 28 Aralık 2015; 21:03:54 >
  • yeni operasyon ne zaman geliyor arkadaş yeni aksiyon lazım
  • Arkadaşlar 2 haftada bir rekabetçi girsem rank korunur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSGO artık hileciler yüzünden oynanmaz hale geldi. Bebeler kendilerini hilecilere boostlatıp yüksek ranklı oyuncularla karşı karşıya gelince onlara hileci diyorlar...

    Oynayamıyorsan, beceremiyorsan bence araba yarışlarını denemelisin zorlamayla olmaz. Belki en iyi araba yarışı oyuncusu sen olursun? Ne gerek var insanların canını sıkmaya, emeğini çalmaya... Babandan aldığın paraları hilelere yatırmak ne kadar mantıklı, yazık günah değil mi lan şere*siz. Adam bi taraflarını yırtıyor 3 kuruş para için sen 15 yaşındaki züppe arkadaşlarına hava atmak için gidip hileye sonra da banlanan acc için yeni bir acc'a para harcıyorsun kuş beyinli.

    Neyse diyeceğim o ki arkadaşının hilesine göz yuman arkadaşıyla eşit derecede şe*efsizdir...Oyunu P*Ç ettiniz...
  • merhaba cs go severler. monitör değiştirdim arada cs go atayım istedim ama console modunda yazılar gözükmüyor yani çok çok çok ufaklar büyüteç filan gerek.
    nasıl büyütebilirim şu yazıları?
  • böylesinide ilk defa gördüm.

     Counter Strike Global Offensive  [2012 Ana Konu]
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    operasyon falan yok hocam ne op.u valve dötünü kaşıyor
  • Cs1.5den sonra ilk defa cs go oynayınca baya bi ezikleşmiş hissettim kendimi Alışmak zaman alacak gibi baya. Bi süre daha botlarla devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün itibariyle oyun bulmaya çalışırken vac oturumu doğrulayamadı hatası alıyorum nedir çözüm bilen var mı.vac ban yemedim hesap temiz ek programda yüklemedim
  • Son 1 haftadır oyunda sebebini bilmediğim şekilde oynayamıyorum crosfire`ı düşmanın üzerine hızlı ve reflex ile getirsem bile öldüremiyorum. Mermi gitmeme olayı gibi rate ayarları filan yapılı ve tr serverlerinde oynuyorum oynadığım sv de daha önce iyi oynayanlarında fragları düşük önceden iyi oynadığımızda topluluk sunucularında hile denilerek ban yediğimi bilirim. Okadar ısınma antreman yapmama ragmen sıktığımız adam ölmediği gibi öldürüyor. Kime nedesem oynayamıyorsun diyor ama durum bundan çok öte sanki rakip bizi benden daha önce görüyormuş ve bende ms lik gecikme oluyormuş gibi anlayamadım gitti ping değerlerim tr serverine göre normal 40-45 arası çok stres yaptı bu olay derdime deva olacak yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Futurisma

    Son 1 haftadır oyunda sebebini bilmediğim şekilde oynayamıyorum crosfire`ı düşmanın üzerine hızlı ve reflex ile getirsem bile öldüremiyorum. Mermi gitmeme olayı gibi rate ayarları filan yapılı ve tr serverlerinde oynuyorum oynadığım sv de daha önce iyi oynayanlarında fragları düşük önceden iyi oynadığımızda topluluk sunucularında hile denilerek ban yediğimi bilirim. Okadar ısınma antreman yapmama ragmen sıktığımız adam ölmediği gibi öldürüyor. Kime nedesem oynayamıyorsun diyor ama durum bundan çok öte sanki rakip bizi benden daha önce görüyormuş ve bende ms lik gecikme oluyormuş gibi anlayamadım gitti ping değerlerim tr serverine göre normal 40-45 arası çok stres yaptı bu olay derdime deva olacak yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

    Awp gitmiyor bu aralar,pistollarda aynı şekilde




  • Arkadaşlar bu olay nedir? Var mı böyle bir saçmalık yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?

    https://forum.donanimhaber.com/vachammer-denen-sey-nedir--133823591
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.