Şimdi Ara

Counter Strike 2 Paket Kaybı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Son 3 haftadır hem Valve’ın kendi sunucularında (MM) hem de Faceit sunucularında paket kaybı yaşıyorum. 7-8 kere Türk Telekom’u aradım ve dedikleri tek şey ethernet kablosunda sıkıntı olabilir, modemde sorun olabilir, güncelleme gönderdik, yeniden başlatın, 10 dakika bekleyin… gibisinden şeyler. Ama ben zaten 3 hafta önce onları aramadan önce bunları yaptım.

Az önce paket kaybı yaşadığım sırada Türk Telekom’u aradım ve “tüm sinyal değerleriniz iyi görünüyor, bir problem olmadığı için arıza kaydı açamıyoruz” dediler. 3 hafta önce bu problem başladığında aynı zamanda hız problemi de vardı. Paketim 50 Mbit / 15 Mbit ama aldığım hız bazen 3 Mbps, bazen 15 Mbps; maksimum da 24 Mbps oluyordu. Ekipler geldi, binadaki portu değiştirdiler ve 2-3 günlüğüne düzeldi. O sırada oyuna girmediğim için paket kaybına bakamadım. Fakat 2-3 günün ardından hızım tekrar 20 Mbps’lere düştü. Şu an arada bir 50 Mbps görebiliyorum ama sürekli dalgalanıyor. Speedtest 3 ile başlıyor, yavaş yavaş 20’lere çıkıyor, çıkabilirse test sonlarına doğru 35-50 Mbps’leri zorluyor. Dalgalanma oluyor.

Faceit 6 level’dan 3 level’a düştüm (son zamanlarda solo girdiğim de etkili oldu). Pingim sabit fakat oyun donuyor. Az önceki oyundan bir kesit bırakacağım, daha iyi anlaşılması için. Rica etsem yardımcı olur musunuz? Kafayı yiyeceğim. Koskoca Türk Telekom sorunu çözemiyor. Hıza bakıyorlar, hız tamamsa sorun yok diyorlar. Paket kaybı var mı yok mu diye soruyorum, öyle bir değeri maalesef göremiyoruz diyorlar.

Oyundan kesit:

Watch 1 | Streamablestreamable
    Watch 1 | Streamable
    https://streamable.com/1dm4es

• Modem arayüzünden hat değerlerini bulup ekran görüntüsü paylaşın hocam. Hız dalgalandığı zamanlarda da hat değerlerini kayıt altına alın, değişime bakalım.

Hat değerleri normalde normal ama oyun içinde paket kaybı olurken bakmamıştım. Rank düşmeyi göze alıp gireceğim gün içerisinde. Görüntüleri paylaşacağım.

Hat değerleri normalde normal ama oyun içinde paket kaybı olurken bakmamıştım. Rank düşmeyi göze alıp gireceğim gün içerisinde. Görüntüleri paylaşacağım.

edit: hat değerleri bu şekilde:

normal günlük hayatta (her şey kapalı):

Hız: 51196/ 9610 kbit/s

Gürültü Marjı: 11.7/16.0 dB

Sinyal Gücü Seviyesi: 14.0/8.4 dBm

Sinyal Zayıflaması: 9.3/0.7 dB

oyunda paket kaybı yaşandığı an gördüğüm değerler:

Hız: 51196/ 9610 kbit/s

Gürültü Marjı: 11.5/ 9.5 dB

Sinyal Gücü Seviyesi: 14.0/8.4 dBm

Sinyal Zayıflaması 9.3/0.7 dB

• Tenda V12 AC1200 modemini alıp dener misin bide? F/p bir modemdir ve farklı modemlere göre değerleri daha güzelleştiriyor. Kurulumu 1dakika falan sürüyor. Denersin olmaz ise iade edersin. Modem ihtimalini elersin.

14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.