Şimdi Ara

COUGAR PHONTUM Oyuncu Kulaklığı İncelemesi [ 7/24 Multimedya Kalitesi ][F/P] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inceleme için teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatına baktım da fena değil gibi. Denemek isterdim şahsen belki de almama neden olabilir

    Ses karakteri kişiden kişiye değişiyor ama Philips Fidelio X2 dinleyip kötü diyeni görmedim. Öyle bir ses beklemek yanlış tabi ama sesi abartmadan veriyorsa alınabilir.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Dün akşam netflix te ottoman dizisine başladım 6 bölüm attım sesler baya güzel kulaklıkla normal 3.5mm jak olması telefon dur tablettir kullanımda beni acayip rahatlattı normalde kafam büyük kulaklarım küçük sanırım kulak içi kulaklıkta hiç rahat edemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine döktürmüşsün, zaten artık senin konularında aşina olduk detaylı yazı ve resimlere. Eline sağlık.
  • tşk ..
  • Eline sağlık hocam
  • Sayın kaan0101,

    Beraberinde gelen adaptör sayesinde oyun konsollarında da kullanabilirsiniz.
    COUGAR PHONTUM Oyuncu Kulaklığı İncelemesi [ 7/24 Multimedya Kalitesi ][F/P]
    COUGAR PHONTUM Oyuncu Kulaklığı İncelemesi [ 7/24 Multimedya Kalitesi ][F/P]




  • Benim jeton yeni düşüyor, belirtmeyi unuttuğum bir husus var. Pad'lerin dışındaki metal aparat üzerindeki boşluğu ayarlayarak , kulaklığı kafanıza göre ayarlayabiliyorsunuz.
  • Cougar'ın şu renklerine hastayım. Eskiden de power supply konusunda epey öneriliyordu forumda. Bir ara Türk bir firmanın isim basma operasyonuna katılıp bizleri kaygılandırmıştı diye hatırlıyorum. O durumlar ne oldu acaba?

    Yeri gelmiş ve güncel bir ürünün konusuna girmişken bende eteğimdeki taşları dökeyim. Öncelikle eski FPS oyuncularından ve iyi ekipman kullanan üyeler var mı buralarda? Bunu sormamın nedeni şu ki belki 20 senedir arkadaşlık ettiğimiz cafe ortamlarından tanıdığımız insanlarla kulaklık konusunda bir konuda sıkıntı yaşıyoruz. Yıllar öncesinin ürünü Plantronics DSP-500, Plantronics Gamecom ve dönemin Logitech ürünlerinden sonra bugün piyasada bulunan aynı firmaların ürünlerinde bile eski tadı bulamıyoruz. Kalitesi, markası ve fiyatı ne olursa olsun yeni kulaklıklarda FPS oyunları oynarken mermi sesleri delicesine yüksek, ayak sesleri ise yokmuşcasına saçma sapan bir hal almış. Yok mudur bunun ortasını tutturan bir marka model? Piyasadan eski kulaklık mı toplayacağız? Nasıl olacak bu işler ben anlamadım gitti.




  • Hocam ayak sesi için yazdığınız şey pubgde benim de canımı sıkıyor ama ona ekolayzırla falan bi ayar çekiyolar sanırım. Ayak sesi duyulmuyor oyunda ses açınca diğer sesler rahatsız ediyor mermi sesi falan, ses kartı olmadığı için ekolayzır kullanamıyorum ben cloud 1 var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Cougar Psu'lar iyidir seviye olarak , şuanda öyle aşırı çeşit yok sadece. Benim hoşuma giden Psu'larında dual rail kullanmaları. Bu single raile göre daha mantıklı geliyor. Kulaklık olarakta sesleri çok net veriyor benim evin her odasında geziyor şuan epeyi alıştım , ipad+netflix+phontum üçlüsü iyi oldu benim için.
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    kablo candır. gerisi heyecandır. bu kadar dar görüşlüyüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magicrea

    kablo candır. gerisi heyecandır. bu kadar dar görüşlüyüm
    Aslında bende öyle düşünüyordum da, şöyle hafif bir kulaklık daha alsam discord dan kopmadan balkona çıkabilsem dumanlamak için aslında fena olmaz gibi, 4.kulaklığın zamanı gelmiş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar, ya bu kulaklık gecen hafta incehesapta 310tl'ye falan indi ve karar verene kadar stok bitti.Haftaya tekrar koyarlar diye düşünüyorum da nasıl durumlar halen daha memnun musun?Müzik için halihazırda kulaklığım var ama sadece pcye takacağım oraya ait bir headset istiyorum ve almışken müzik de dinleyelim tabi.Oyuncu kulaklıklarında biraz eq ayarı yapmak gerekiyor gibi.Sen memnun musun müzik dinlerken falan, yada oyunda sadece ayak sesi değil de diğer sesler nasıl geliyor, sevdin mi?Bazı kulaklıklar yön tayini vs vereceğim diye kendi eq ayarı dandik oluyor, ayak sesi dışındaki efektler ve her türlü sesler inanılmaz kötü oluyor.Ayak sesi duyacağım diye teneke gibi sesle oyun oynamak da ne bileyim..Biraz inceleme de okudum, oyun performansını özellikle beğenmişler ve müzik için de fena değil demişler.Kilit soru şu olabilir mesela, ses sana çok boğuk ve detaysız mı geliyor, birazcık deneyimlerini yazar mısın?Taktım bu kulaklığa çünkü :) Gamepower kizaru almıştım yakın zamanda ve kutu açıktı o yüzden geri yolladım.Sonra başka yerde deneme fırsatım oldu ve bu kadar leş bir sesi nasıl beğeniyorlar anlamıyorum. Eq ayarı yapınca az çok düzeliyor ama sözüm o ki en azından 50 dolar civarlarında belli bir kalitesi olan bir şey almaya karar verdim.İki sene önce 320 tl'ye aldığım momemtum in ear iki katı olmuş, ben de işte daha pahalı markaların giriş seviyesi değil de hani piyasada tutunmak için eko performans bir ürün arıyorum anlayacağın.Neyse bu kadar uzayacağını tahmin etmiyordum.Hadi kolay gele :)




  • kullanıyorum ve çok memnunum. sesi biraz daha yüksek olsa süper olurdu sadece
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, benim anakart(P8z77) eski ama bazı anakartlarda yada hepsinde aynıdır bilmiyorum, jakı arka kısma yani analoğa değil de öne takınca daha yüksek ses veriyor, gerçi denemişsindir şimdiye ama hani olur ya :)
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Hiç denememiştim deneyim dedim şuan ses gitti kasadan da anakarttan da ses alamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    Hiç denememiştim deneyim dedim şuan ses gitti kasadan da anakarttan da ses alamıyorum
    Ön taraf düzgün takılı değildir anakarta yada pc otomatik olarak sallıyorum hoparlör değil de başka bir şey olarak görüyor :) Yoksa olamaz böyle bir şey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 13 Temmuz 2020; 23:49:41 >
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Hallettim de ses seviyesinde değişen yok aynı ikisinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicrea kullanıcısına yanıt
    Hiç eksikliğini hissetmedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.