Şimdi Ara

COUGAR CM 700W PSU NASIL????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • konu başlığında da yazdığım gibi bugün cougar cm 700 w psu siparişi verdim sizce bu psu nasıldır.. bir de S700 modeli var bu markanın arasında ki farklar nelerdir ?
    cougar Alman malı diye okudum bi sitede doğrumu.. şimdiden teşekkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

İyi bir model seçmişsiniz fakat ürünü aldıktan sonra değil ürün almadan önce buraya konu açınki arkadaşlar size doğru bilgiyi ve paranızla en iyi ürünü alabilmeniz için öneriyi yapabilsinler.

aldıktan sonra bir kaç yerde iyi değil diye yorumlar okudum burada araştırdım iyi bir psu deniliyor genelde kimis bu işe yeni başladığı için bilinen markalara önelseniz daha mantıklı olur diyor.. ben de aldım sonra farklı yorumlar görünce bi sorayım dedim hocam

971w civarı output verebiliyor ve her ekran kartının üstesinden gelir.
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • kullanıyorum gayet memnunum canavar resmen Alman yapıyor yahu

Orijinalden alıntı: kasidokostas

usta adam yorum almaz güzel kardeşim

almadan önce araştırdım bu konuyu.. sonra ürünü aldım fakat bi yerde elektrik kaçağı yapıyor felan gibi yorumlar okudum sorayım dedim kullanıpta başına gelen var mı diye tamam ?

şu an kullanıyorum Allah şükür bi sıkıntı yok memnun olduğum içinde öneriyorum ama insanlara iyilik yapmıcaksın gidip alacaklar uyduruk malı.. sonra sen de kötü olmayacaksın.. ayrıca ben buı konuda ustayım demedim.. bi sıkıntı varsa pm at

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

usta adam yorum almaz güzel kardeşim

almadan önce araştırdım bu konuyu.. sonra ürünü aldım fakat bi yerde elektrik kaçağı yapıyor felan gibi yorumlar okudum sorayım dedim kullanıpta başına gelen var mı diye tamam ?

şu an kullanıyorum Allah şükür bi sıkıntı yok memnun olduğum içinde öneriyorum ama insanlara iyilik yapmıcaksın gidip alacaklar uyduruk malı.. sonra sen de kötü olmayacaksın.. ayrıca ben buı konuda ustayım demedim.. bi sıkıntı varsa pm at

Kaçak yapıyor diye yorum yapanlar araştırmadan konuşan cahil kesim oluyor.Bir tek konuda ripple sorunu varmış diye link vermişler, o linkteki üründe 1000watt versiyonu.Aynı sitede aynı ürünün ikinci incelemesi var, firma tekrar göndermiş siteye, adamlar daha iyi sonuçlar aldık diye yazmışlar.B
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör

• kullanıyorum ve çok memnunum, oldukça sessiz kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda çok uygun.80+bronze slı-cf sertifikaları da var daha ne olsun.

Orijinalden alıntı: raın man

kullanıyorum ve çok memnunum, oldukça sessiz kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda çok uygun.80+bronze slı-cf sertifikaları da var daha ne olsun.

★ İNTEL i5 750 2.66Ghz (4.2Ghz) NOCTUA NH-D14 ★ ASUS P7P55D ★ PATRIOT 4GB (2*2GB) SECTÖR 5 VİPER II DDR3 1600MHz CL8 3d MARK DUAL KİT RAM(1960mhz 9-9-9-24)1.650V ★ ASUS GTX470 VOLTAGE TWEAK ★ SAMSUNG P2250 21.5 LCD ★ 2x1TB Western Digital WD1001FALS Caviar Black SATA2(Raid0)★ WD 3,5" 2TB ELEMENTS USB 2.0 HARICI DISK ★ COUGAR HEC-K12TE 1200W PSU ★ COLOR MASTER COSMOS S RC 1100 9 ADET Vizo Starlet UV LED'li 12cm Turuncu Fan ★ TRİDENT AV-831A 6.1 Channel Audio Amplifier ★ Logitech G15 Gaming ★ CM Storm Sentinel Advance 5600DPI Lazer USB Oyuncu Faresi ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakule15

Bende dün 1200w lığını sipariş verdim umarım pişman olmam...

hiç bir sorun çıkartmaz 2 tane gtx580 i overclocklu değerleri ile kullanabilirsin

sadece evdeki odaya gelen elektrik sigortaları yüksek amper değerinde olsun yoksa sürekli şartel kaldırmakla geçer hayatın

Orijinalden alıntı: karakule15

Bende dün 1200w lığını sipariş verdim umarım pişman olmam...

olmazsın hocam olmazsın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.